رپورتاژ

مایع شستشوی رادیاتور ماشین نیولیش

از مهمترین ویژگی های محلول تمیز کننده رسوب، زنگ زدگی، زنگ آب و جرم داخل رادیاتور ماشین باید این باشد که روی رادیاتور های آلومینیومی، رادیاتور های مسی، قسمت های فلزی، قطعات چدنی موتور و مجاری گردش آب داخل سر سیلندر موتور خودرو، خوردگی ایجاد نشود.

در حال حاضر با استفاده از روش های مختلف (سیخ زدن رادیاتور) و مواد شیمیایی مختلفی(اسید جوهر نمک) برای رفع زنگ زدگی و گرفتگی رادیاتور، رسوب رادیاتور و رادیاتور بخاری انواع ماشین های سبک و سنگین اقدام می شود که هر کدام از این موارد دارای معایب و مزایایی می باشند.

با توجه به این که در ساخت اجزای مختلف موتور وسایل نقلیه و نیز سیستم گردش خنک کننده موتورهای بنزینی و دیزل از قطعات، اتصالات فلزی و آلیاژهای مختلفی استفاده شده است و ماده اصلی خنک کننده این موتورها، آب می باشد، لزوم وجود تمیز کننده رسوب آهن یا همان زنگ زدگی و جرم رادیاتور به شدت احساس می شود.

مایع زنگ برنیولیش بدون اسید جوهرنمک، بدون بو و پایه آب، قادر است رادیاتور بخاری، رادیاتور آلومینیومی، رادیاتور های مسی و برنجی، مجاری گردش آب سرسیلندر، سیلندر و واترپمپ را از هرگونه زنگ آهن، رسوب آهن، رسوب آب، چربی رادیاتور، جرم و آلودگی ها بزداید.

https://newlish.ir/products/مایع-زنگ-بر-نیولیش-ویژه-غوطه-وری/

 

مایع شستشوی رادیاتور ماشین نیولیش

۴ روش برای تشخیص نیاز به شستشوی رادیاتور ماشین

روش اول: اگر آمپر موتور وسیله نقلیه بالا می رود و فن خنک کننده برای خنک کردن موتور به طور مداوم در حال کار کردن است و خاموش نمی شود به علت این می باشد که آب در داخل رادیاتور و مجاری گردش آب داخل موتور به خوبی گردش نمی کند و مجاری گردش آب موتور در اثر رسوب آب، رسوب آهن و جرم دچار گرفتگی شده است و نیاز به شستشوی رادیاتور برای جلوگیری از آسیب های بیشتر به موتور خودرو ضروری می باشد.

روش دوم: با برداشتن درب رادیاتور وسیله نقلیه و دیدن زنگ آب درون رادیاتور، نشانه ی زنگ زدگی داخل رادیاتور می باشد که تمیز کردن رادیاتور برای بهبود کارایی موتور و پایین آمدن دمای موتور امری اجتناب ناپذیر می باشد.

روش سوم: اگر ضد یخ و آب دچار تغییر رنگ شده باشند نشان دهنده وجود رسوبات آهن در رادیاتور و مجاری گردش آب موتور می باشد.

روش چهارم: عدم گرم کردن مناسب بخاری وسیله نقلیه، نشان از وجود رسوب و جرم در داخل رادیاتور بخاری خودرو های بنزینی و دیزل می باشد که این رسوب و جرم باعث عدم گردش مناسب آب گرم در رادیاتور بخاری می شود.

با استفاده از مایع زنگ بر نیولیش می توان انواع رسوبات آب و آهن را از سطح رادیاتور های آلومینیومی، رادیاتور های مسی و برنجی، رادیاتور وانت نیسان، رادیاتور پراید، رادیاتور بخاری انواع خودرو های ایرانی و خارجی، رادیاتور خاور و کامیون، رادیاتور تیبا و ساینا، رادیاتور ولوو، رادیاتور پژو ۴۰۵، رادیاتور سمند، رادیاتور موتور سنگین، رادیاتور موتورسیکلت را تمیز و عاری از هر گونه زنگ زدگی و آلودگی نمایید.

زمانی از مایع زنگ بر نیولیش برای تمیز کردن رادیاتور ماشین استقاده کنید که رادیاتور خودرو قبلا دارای ضد یخ یا کولنت بوده باشد زیرا شستشوی رادیاتور ماشینی که قبلا ضد یخ نداشته است با هر ماده ای، ممکن است منجر به سوراخ شدگی و نشتی در رادیاتور و یا واتر پمپ گردد.

مایع زنگ بر نیولیش خنثی بوده و دارای اسیدیته بین ۶ و ۷ می باشد.

شستشوی-رادیاتور-ماشین-با-نیولیش

 

چرا نباید رادیاتور و رادیاتور بخاری ماشین را با اسید جوهر نمک تمیز کرد؟

شستن رادیاتور ماشین با جوهر نمک و اسیدشویی یا رادیاتور شور اسیدی که متشکل از جوهرنمک و اسید های معدنی هستند، باعث می شوند سطح فلز رادیاتور و موتور و سطح رادیاتور آلومینیومی به سرعت اکسید شده، خوردگی و زنگ زدگی از همان ناحیه شروع می شود.

رادیاتور شور های اسیدی و یا اسید زنگ بر قوی در تماس با اکثر رنگ ها ی خودرو و پوشش های روی سطوح مختلف به کار رفته در موتور خودرو باعث ایجاد آسیب و خوردگی خواهند شد.

نکته ی مهم: اگر عمر رادیاتور ماشین و قطعات به کار رفته در موتورهای بنزینی و دیزل زیاد باشد شستشوی رادیاتور، رادیاتور بخاری و رسوب زدایی مجاری گردش آب سرسیلندر با جوهر نمک بسیار خطرناک می باشد زیرا قطعات فلزی در تماس با آب به مرور زمان دچار خوردگی و فرسایش می شوند و از ضخامت فلز کم شده و یا پوسیدگی در آن اتفاق می افتد که شستن رادیاتور و قطعات دیگر با جوهرنمک و اسید باعث آسیب های جدی و حتی منجر به سوراخ شدن رادیاتور و قسمت های  گردش آب موتور می گردد.

رادیاتور های آلومینیومی زنگ نمی زنند زیرا آهن آن صفر است با این حال می تواند خورده شود. این فلز محبوب، سبک وزن و نسبتاً ارزان است و با همه مزایایی که دارد در برابر اسید ها، مواد قلیایی مانند وایتکس بسیار حساس می باشد و به محض قرار گرفتن در معرض این مواد، دچار خوردگی و تغییر شکل می شوند اما مایع زنگ بر نیولیش هیچ گونه آسیبی به رادیاتور آلومینیومی وارد نمی کند و به اصطلاح آلومینیوم را کرمو نمی کند.

مایع-زنگ-بر-و-شستشوی-رادیاتور-ماشین-نیولیش

روش استفاده از مایع زنگ بر نیولیش برای شستشو رادیاتور و رادیاتور بخاری ماشین

ابتدا آب رادیاتور را به طور کامل تخلیه کرده و مایع زنگ بر نیولیش را داخل رادیاتور ریخته و بقیه حجم رادیاتور را با آب پر کنید و موتور را به مدت ۱ تا ۴ ساعت با توجه به میزان زنگ زدگی و رسوب روشن کنید و برای تمیز شدن رادیاتور بخاری نیز بخاری خودرو را در حالت روشن قرار دهید و بعد از این مدت رادیاتور را تخلیه کرده و با آب چندین بار رادیاتور و مجاری آب را در حالت موتور روشن بشویید و در پایان آب و ضد یخ را اضافه کنید.

https://newlish.ir/محلول-شستشوی-رادیاتور-ماشین-نیولیش/

 

نکته: برای خودرو های سواری یک گالن ۴ لیتری مایع زنگ بر نیولیش برای شستشوی رادیاتور کافی می باشد.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۳۷ رای

مطالب مشابه

یک دیدگاه

  1. ۲۰ دی ۱۴۰۲
    سوابق: (5001 ديدگاه)

    نیولیش چه اسم سمیه

    موافقم 7
    مخالفم 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا