راهنمای بستهبندی وسایل خانه در یک روز
رپورتاژ: معمولا چقدر برای اسبابکشی وقت میگذارید؟ کسانی که تجربه اسباب کشی منزل در تهران را دارند خوب میدانند این کار چقدر پراسترس است. گاهی وقتها یک فرصت عالی رو میکند و باید همان لحظه دستبهکار شد. ممکن است حتی فقط یک روز برای اسبابکشی وقت داشته باشید! اگر اینطور وقتها تمام دغدغهتان بسته بندی لوازم منزل در عرض یک روز است، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
۱. با پیداکردن بهترین اپلیکیشن اسباب کشی منزل در تهران شروع کنید
در جابهجاییهای لحظهآخری همه کارها مهم و دشوار بهنظر میرسد. انگار حتی توان انجام کارهای کوچک و ساده را هم نداریم. بهجای اینکه در برابر کوهی از کارهایی که باید انجام دهید خود را ببازید و احساس ضعف کنید، نفس عمیقی بکشید و به ترتیب با حذف موارد لیست، کارها را سبک کنید. میتوانید مسئولیت جابهجایی را به یک مرکز اسباب کشی آنلاین بسپارید و خیال خود را راحت کنید.
۲. فکر مرتبسازی وسایل را از سر بیرون کنید
طبیعی است قبل از اثاث کشی منزل بخواهید وسایل را تمیز و مرتب کنید تا موقع بازکردن بستهها کارتان راحتتر باشد. اما در جابهجاییهای لحظه آخری دیگر فرصتی برای تمیزکاری و سازماندهی دقیق باقی نمیماند. بهجای اینکه همه کفشها را در یک جعبه بگنجانید یا وسایل شخصی اعضای خانواده را از هم جدا کنید، وسایل را در جعبهها بریزید و فقط آنها را پر کنید. اینجا سرعت حرف اول را میزند، نه نظم. بیشترین سرعت عمل را بهکار بگیرید و فقط روی جعبهها اسم اتاقها را یادداشت کنید.
۳. محل خاصی را به بستهبندی لوازم منزل وسایل اختصاص دهید
در اثاث کشی منزل لحظهآخری فرصتی برای گشتن بهدنبال وسایل بستهبندی باقی نمیماند. بنابراین پیشنهاد میکنیم بخشی از فضا را به ایستگاه بسته بندی لوازم منزل تبدیل کنید و تمام وسایل موردنیاز مثل جعبهها، پلاستیک حبابدار، قیچی و نوارچسب را آنجا بگذارید تا هر لحظه در دسترس باشند.
۴. با این راهکارها از شر وسایل اضافه خلاص شوید
لازم نیست لوازمی که دیگر نمیخواهید را به خانه جدید حمل کنید. اینطوری فرصت بیشتری برای بستهبندی لوازم ضروری فراهم میشود. در ادامه چند راهکار خوب برای خلاصی از شر وسایل غیرضروری خانه معرفی میکنیم:
- وسایل غیرضروری را به خیریه بدهید. لباسها یا سایر وسایل خانه که طی ۶ ماه گذشته هیچ استفادهای از آنها نشده بهتر است به مراکز خیریه و جمعآوری کمکهای مالی اهدا شوند؛
- غذاهای کنسروشده را به انبار مواد غذایی محله اهدا کنید. نزدیکترین بانک غذای شهر را پیدا کنید و غذاهای کنسروشده که ممکن است در طول جابهجایی آسیب ببینند را به بانک غذا اهدا کنید؛
- وسایل اضافه را به همسایهها هدیه دهید. این یک راهکار عالی برای خلاصی از شر وسایل نصفهکاره مثل روغن، بنزین، کود و سایر لوازمی است که اگر هدیه ندهید، باید درست دفع کنید؛
- وسایل غیرقابل استفاده را دور بریزید تا بازیافت شوند. اگر چیزهایی دارید که شکسته و فرسوده شده و غیرقابل استفاده هستند، آنها را تفکیکشده در زبالهدان محله بریزید تا بازیافت شوند؛
- دستی به روی کتابهای خود بکشید. حالا که دسترسی به کتابهای الکترونیکی تا این حد آسانتر شده است، شاید وقتش رسیده مجموعه کتابهای خود را سبکتر کنید.
- مبلمان جاگیر را هدیه دهید. برای رهایی از اقلام بزرگتر مثل کاناپهای که دیگر به آن نیاز ندارید، آنها را در وبسایتهای فروش وسایل دستدوم آگهی کنید و تاکید کنید که ظرف ۲۴ ساعت باید تحویل گرفته شود.
۵. یک جعبه یا کیسه «لوازم ضروری» داشته باشید
تا روزها و هفتهها بعد از حمل و نقل به خانه جدید هنوز هیچچیزی سر جایش نیست. بنابراین بهتر است روز جابهجایی وسایل ضروری مانند لباس، لوازم بهداشتی، مدارک مهم و شارژر و وسایل الکترونیکی را داخل یک کیف یا چمدان بریزید و آن را دمدست بگذارید.
۶. لباسها را از کشوی کمد خارج نکنید
بهجای درآوردن و بستهبندی لباسهای کمد، آنها را همان جا رها کنید. میتوانید اصلا کشوها را در نیاورید و کمد را همینطوری داخل کامیون یا وانتبار بگذارید. درست است که کار کارگرهای حملونقل کمی سخت میشود ولی عوضش با سرعت بیشتری جابهجا میشوید.
۷. ظرفوظروف را داخل سبد ماشین ظرفشویی بگذارید
ارزشمندترین وسایل خانه ظرفوظروف گرانقیمتی هستند که بر اثر کوچکترین ضربه و فشار از بین میبرند. پیشنهاد میکنیم این ظرفها را داخل سبد ماشین ظرفشویی بگذارید تا کمترین آسیب ممکن به آنها وارد شود.
۸. روی وسایل هر اتاق برچسب رنگی متفاوت بزنید
راحتترین راه سازماندهی استفاده از یک سیستم کدگذاری رنگی است که با یک نگاه میگوید کدام وسایل باید کجا قرار بگیرند.
۹. اسناد مهم و وسایل ارزشمند را خودتان بستهبندی کنید
مدارک مهمی مانند شناسنامه یا گذرنامه را در پوشهای بگذارید و رویش برچسب «مهم» بزنید تا حین جابهجایی گم نشوند. مراقب وسایل ارزشمند مثل اقلام گرانقیمت یا عتیقههای خانوادگی باشید و این وسایل را خودتان بستهبندی کنید.
۱۰. از فضای خالی وسایل به بهترین شکل استفاده کنید
فضای خالی داخل وسایلی مثل کفش و کتانی را بیاستفاده رها نکنید. لوازمی مثل ملحفه یا حوله را داخل این فضاهای کوچک بگنجانید تا هم کفشها را بستهبندی کرده باشید و هم حولهها را. ظروف شکستنی را لای وسایل نرم مثل جوراب و حوله بپیچید تا با یک تیر دو نشان بزنید. اینطوری حتی تعداد جعبههای مورداستفاده اسبابکشی نیز کمتر میشود.
۱۱. برای اثاث کشی منزل از چند نفر کمک بگیرید
اسباب کشی منزل در تهران باشد یا هر شهر دیگر، به بهانه خداحافظی یک مهمانی اثاث کشی ترتیب بدهید و از دوستانتان بخواهید برای بستهبندی لوازم خانه به شما کمک کنند. چند نفر را جمع کنید و وظایف زیر را به هریک از آنها بسپارید:
- بستهبندی اقلام در کاغذهای بستهبندی؛
- گذاشتن وسایل داخل جعبه؛
- پرکردن فضای خالی بستهها و آببندی؛
- بارگیری جعبهها روی کامیون.
اینطوری در هر بخش افراد کمتری درگیر هستند و فضای کار هر فرد آزادتر و تمیزتر باقی میماند.
۱۲. از تیمهای خدمات اسباب کشی منزل در تهران و شهرستان کمک بخواهید
امروزه خدمات اسباب کشی منزل در تهران و شهرستانها تنوع قابلقبولی دارد. مواقعی که زمان کافی برای بستهبندی لوازم منزل ندارید، از این خدماتدهندگان درخواست کمک کند. همه مسئولیتهای جابهجایی لحظهآخری را روی دوش این افراد بگذارید و فقط نظارت کنید. خدمه این شرکتها ترفندهای بستهبندی سریع و کارآمد را میدانند و خیلی زود کار را تمام میکنند.
https://snapp.ir/moving-services/
۱۳. تا حد امکان از شب قبل وسیلهها را جمع کنید
شب قبل از حرکت وسایل را تا حد امکان جمعوجور کنید تا روز حرکت هم کارها سبکتر باشد و هم با سورپرایزهای لحظهآخری مواجه نشوید. ممکن است روز حرکت آنطور که شما فکر میکنید آرام پیش نرود؛ اما حداقل نگرانی کمتری درموردش دارید و اسبابکشی آرامتری را پشتسر میگذارید.
کلام آخر
در یک دنیای ایدئال، هرکس برای بسته بندی لوازم منزل و اسبابکشی هرچقدر بخواهد زمان دارد؛ اما دنیای واقعی پر است از جابهجاییهای فوری و اثاثکشیهای لحظهآخری که باید بدانیم چطور از پس آنها بربیاییم. هرچقدر هم برای جابهجایی زمان داشته باشیم، استرس این فرایند غیرقابل انکار است. راه چاره این است که بهجای جزئیات، روی تصویر بزرگتر تمرکز کنیم و با آرامش لوازم خانه را در جعبهها بگنجانیم.
اگرچه نکات این مقاله کمک میکنند فرایند اسبابکشی سریعتر بهپایان برسد، شاید تجربههای شما برای همراهان ما مفیدتر باشد. منتظر شنیدن تجربههای شما عزیزان برای اسبابکشی سریعتر هستیم.
AMANTE
۲۸ تیر ۱۴۰۱جزو مقالاتی که هیچ وقت فکر نمیکردم توی پدال ییاد ولی اومد.
الان این متن دو پهلو هست از طرفی میگه روش اسباب کشی سریع رو میگه و از طرفی میگه مهمونی اسباب کشی برگزار کنید!
لباس داخل کمد باشه یا ظرف و ظروف داخل ماشین شستشو!
بعضی از وسایل رو برای فروش بزاریم، به هرحال که اون وسایل رو هم بعدا باید ببریم. چون صابخونه نمیزاره بمونه.
البته بعضی از حرف هایی که گفته درسته.
در کل جوری تنظیم کنید که یک ماه یا یک هفته قبل اتمام قرارداد اجاره یا تحویل خانه فروخته شده، خونه ی جدید خالی باشه و کم کم وسایل رو ببرید و اول وسایل ضروری مثل فرش و گاز و یخچال و… بعد وسایل ریز تر ها رو ببرید و اینکه کارتن رو ها رو خوب چسب بزنید و اگه شکستی دارید حتمی روش بنویسید و فویل ضربه گیر بگیرید یا با لباس و پارچه اینکار رو انجام بدید.
و اینکه اگه از کسانی کمک میگیرید که اولین باره برای اسباب کشی باهاشون کار میکنید حتمی بالا سرش باشید تا الکی و نادرست بارگیری و تحویل ندن.
دکتر
۲۸ تیر ۱۴۰۱روغن ۴۰۰ هزار تومنی و بدم همسایه؟
یه نکته ای توجه کنید دقت کنید از شرکتهای تقلبی که بسیار زیادن استفاده نکنید بشدت دزد توی اونا زیاده، و حتما قبلش بصورت کامل جزئیات رو بپرسید!کلاه سرتون نره، خیلی وقتا میگن اسباب کشی مثلا ۲ میلیون! بعد دبه میکنن اره ساعتی ۱ میلیون اضافه میشه،یا نمیدونم هر طبقه یخچال بالا ببرن چقدر، دقیق اینها رو در بیارید،چون بشدت کلاه گذارن
مزدا
۲۸ تیر ۱۴۰۱کلاه گذار 🤣🤣🤣
داش خیلی حال کردم
نوید AJ
۲۹ تیر ۱۴۰۱جا داره اینجا بگم، یه خانواده اینجا از طریق اسباب کشی، کلاهبرداری میکردن. اسباب طرف رو میبردن، و بعد در ازای تحویل دادنش از صاحبش چند هزاردلار پول میکردن. بعد از چندین مورد کلاهبرداری، پلیس عکسشونو زد تو خبرها و تونستن دستگیرشون کنن.