رپورتاژ

اکستریم تی ایکس ال چگونه میتواند نظر طبقه متوسط را به خود جلب کند؟

 با آمدن پاییز ، آفتاب گرم و آب و هوای مناسب این فصل همیشه افراد را وسوسه می کند تا خانواده یا دوستان خود را به یک سفر غیر برنامه ریزی شده ببرند. با این حال ، موضوع راحتی در حین سفر به خصوص در مسافت های طولانی همیشه یک معضل بوده است. برند اکستریم به خوبی از این نیاز کاربران خود آگاه است و از این روی توانسته است یک خودروی شهری جدید را به بازار معرفی کند که بالاترین میزان راحتی را برای مصرف کنندگان طبقه متوسط ​​فراهم کرده است.

اکستریم تی ایکس ال

خودروی تی ایکس ال در واقع ادغامی از دو فاکتور “راحتی” و “شکوه” است. طراحان این محصول از یک سو چه نهایت شکوه را در ظاهر این خودرو به نمایش گذاشته اند و از سوی دیگر در تمام جزییات آن فاکتور راحتی را لحاظ کرده اند. سرنشینان این خودرو چه هنگام رانندگی در جاده های کوهستانی ناهموار و چه هنگام عبور از خیابانهای شلوغ شهری ، می توانند نهایت راحتی را تجربه کنند.

اکستریم تی ایکس ال

از نظر فضا نیز ، بدنه اکستریم تی ایکس ال با ابعاد ۴۷۸۰*۱۸۹۰*۱۷۳۰ میلی متر و همچنین فاصله بین دو محور با طول ۲۸۰۰ متر فضای نسبتا بزرگی برای سرنشینان فراهم کرده است. از نظر پیکربندی صندلی ها نیز میتوان گفت صندلی های جلو به طور کامل مجهز به تهویه ، گرمایش، ماساژ و سایر عملکردها هستند. از سوی دیگر حافظه صندلی راننده ، ۶ تنظیم برقی و ۴ تکیه گاه برقی کمر نیز برای صندلی ها در نظر گرفته شده است. از نظر سلامت داخل خودرو نیز تی ایکس ال به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو منطقه ای نیز مجهز است که نه تنها از فیلتر تهویه هوای سطح CN95 استفاده می کند، بلکه دارای سیستم کیفیت هوای  AQS، نظارت و تصفیه PM2.5 ، مولد یون منفی و سایر تنظیمات بهداشتی است.

اکستریم تی ایکس ال

عملکرد فوق العاده این خودرو در تست NVH نیز یک امتیاز مثبت دیگر آن محسوب میشود. به لطف شیشه دولایه عایق صدا و سیستم کاهش نویز فعال ENC، خودروی تی ایکس ال به خوبی از ورود صدای باد، صدای لاستیک و صدای موتور به داخل کابین جلوگیری میکند. در مجموع  میتوان گفت خودروی تی ایکس ال یک خودروی کاملا بی صدا محسوب میشود. صدای فراگیر پانوراما منحصر به فرد و ۲۳ بلندگو این خودرو باعث می شود سرنشینان از موسیقی با کیفیت بالا لذت ببرند. همچنین برای سفرهای دسته جمعی نیز اکستریم تی ایکس ال می‌تواند فضایی راحت و آرام برای صندلی‌های عقب فراهم کند و نهایت راحتی را برای سرنشینان به ارمغان بیاورد.

با انتخاب تی ایکس ال ، مشتری میتواند از یک خودرو خاص و یک تجربه رانندگی منحصر به فرد بهره مند شود. این خودرو ترکیبی عالی از راحتی و شکوه است و به مشتریان این امکان را می دهد که در حین رانندگی حس لوکس بودن را تجربه کنند. خودروی تی ایکس ال چه هنگام رانندگی در مسافتهای کوتاه و چه در مسافتهای طولانی ، می تواند طیف وسیعی از امکانات و راحتی را برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورد. مهم نیست که هوا چقدر غیرقابل پیش بینی باشد، سیستم دمای ثابت تی ایکس ال همیشه خودرو را در دمای مطلوبی نگه می دارد. هر بار که سرنشینان این خودرو سفری را آغاز می کنند، این خودرو می تواند آنان را در یک فضای رانندگی مجلل و متمایز غوطه ور کند، گویی مشتری در یک هتل لوکس پنج ستاره است و سبکی منحصر به فرد و از رانندگی را تجربه میکند.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۱۲ رای

مطالب مشابه

‫۱۵ دیدگاه‌ها

  1. آرین

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (6 ديدگاه)

    طبقه متوسط؟

    اینجوری باشه خود من زیر خط فقر هم نیستم… 💔

    موافقم 58
    مخالفم 1
    1. محمدرضا

      ۱۷ مهر ۱۴۰۳
      سوابق: (109 ديدگاه)

      از نظر دولت دهک 9 هستم ولی از نظر مدیران خودرو دهک 0.1.

      موافقم 39
      مخالفم 1
      1. Alirezaya

        ۲۰ مهر ۱۴۰۳
        سوابق: (1 ديدگاه)

        من که طبقه هم کف زندگی میکنم،،،از این سه چرخایی که نون خشکه و لاک و بازیافت میخرن رو کرمان موتور با چندتا قسط بهم میده میشه طی ۳۵ سال و اندی چکی بده البته اونم با این شرایط فک کنم به قیمت نقدی همین ماشین دربیاد،،،پس همون ۳۵ سال دیگه میام همین ایکس زرت رو میخرم،،اونوقت میام طبقه هفتم (متوسط) بسوزین

    2. قلطاسی

      ۱۷ مهر ۱۴۰۳
      سوابق: (12 ديدگاه)

      احتمالا منظورتون طبقه متوسط رانت خوار ها دزد ها و…

      موافقم 17
      مخالفم 1
  2. هوشنگ

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (55 ديدگاه)

    قیمت این اشغالها در ایران رو در نظر بگیرید

    موافقم 23
    مخالفم 2
  3. Ali.d

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (105 ديدگاه)

    جلل خالق
    از کی تا حالا طبقه متوسط میلیاردر شده؟
    اگه اینجوریه که
    ما دیگه دوشواری نداریم اینجا 😂😂😂

    این تبلیغات ماشین چینیا تبدیل شده به طنز تلخ دیگه

    موافقم 44
  4. hosen

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (950 ديدگاه)

    درست شنیدم طبقه متوسط؟
    پس ۹۰ درصد جامعه زیر خط فقرن

    موافقم 39
  5. مهران

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (99 ديدگاه)

    هر جای دیگه بود بابت این تیتر شکایت میکردن…

    موافقم 26
  6. شایان

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (5 ديدگاه)

    لازم به ذکره در کشوری زندگی میکنیم که نیمی از خانوارهاش خودرو ندارند

    موافقم 28
  7. IRI

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (35 ديدگاه)

    لازم به ذکره در کشوری زندگی میکنیم که 75 درصد خانوار ها خودرو دارند

    موافقم 6
    مخالفم 17
  8. ali

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (196 ديدگاه)

    با سلام
    والا نمریدیم و معنی طبقه متوسط هم فهمیدیم.از پدال یه خواهشی دارم و اینکه لطفا لطفا هر آگهی رو به هر قیمت منتظر نکنید.هزینه ها و مخارج سایت رو میدونیم که گران هست ولی چرا باید همچین مطلب سخیف و زشتی منتشر بشه؟؟؟؟یعنی اینقدر سایت دچار بی پولی هست؟ببخشید که اینقدر رک می گم.واقعا جز توهین هیچی دیگه نداشت

    موافقم 15
  9. Taha Ayoobi

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (5316 ديدگاه)

    آقا کسی میدونه من تو چه طبقه ای ام؟
    فک کنم هنوز ساخته نشده این طبقه.

  10. ALI A

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (90 ديدگاه)

    ارزش خرید نداره…ماشین های وارداتی خوبی داره میاد به بازار…

    موافقم 9
    مخالفم 2
    1. بهروز

      ۱۷ مهر ۱۴۰۳
      سوابق: (73 ديدگاه)

      حرف حساب زدی. باید صبر کرد و این آشغالها رو نخرید

      موافقم 2
      مخالفم 1
  11. jalopy

    ۱۷ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (178 ديدگاه)

    این طبقه چند هست آسانسور میخوره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا