تیم فرمول یک هاس قرارداد میک شوماخر فرزند میشائیل شوماخر مشهور، قهرمان هفت دوره مسابقات را فسخ کرد و نیکو هالکنبرگ از فصل آینده جایگزین این راننده جوان خواهد شد. مدیر تیم فرمول یک هاس با انتشار بیانیهای اظهار داشت:
من دوست دارم از میک شوماخر برای حضور چند ساله در تیممان تشکر کنم. علاقه وی به کسب عناوین قهرمانی به خوبی شناخته شده و او همچنان به رشد خود به عنوان راننده حرفهای ادامه خواهد داد. اگرچه او برای آینده خود جهت دیگری را انتخاب کرده اما همه تیم آرزوی موفقیت را برای میک دارند.
چند دقیقه پس از انتشار این بیانیه، شوماخر در توییتر از این تصمیم ابراز ناامیدی کرد اما گفت به بازگشت زودهنگام به فرمول یک امیدوار است. او گفت:
دوران پر فراز و نشیبی بود اما من بهصورت مداوم بهبود یافتم و چیزهای زیادی یاد گرفتم و حالا مطمئن هستم شایستگی حضور در فرمول یک را دارم. این موضوع برای من کاملاً تمام شده است. شکستها شما را قویتر میکنند.
البته انتشار این خبر باعث تعجب نشد زیرا یکی از مدیران تیم فرمول یک هاس گفته بود شوماخر برای اینکه بتواند جایگاه خود در این تیم را حفظ کند باید بتواند در چهار مسابقه نهایی این فصل مسابقات امتیاز کسب کند. او اظهار داشته بود:
آینده میک توسط خودش تعیین خواهد شد. اگر او میخواهد با ما باقی بماند باید نشان دهد میتواند امتیازهای بیشتری را کسب کند. این چیزی است که ما منتظرش هستیم. من فکر میکنم میک ظرفیتهای زیادی دارد اما میدانید که او خودروهای زیادی را خراب کرده و این موضوع به معنی هزینههای سنگینی است که ما نمیتوانیم از عهدهاش بربیاییم. حالا اگر شما بتوانید امتیازهای زیادی به دست آورید و مکس ورشتاپن باشید و خودروها را هم خراب کنید ما مشکلی نخواهیم داشت؛ اما زمانی که در پایین جدول هستید و خودروها را از بین میبرید موضوع بسیار سخت خواهد شد.
از زمان انتشار این اظهارات، راننده ۲۳ ساله هاس نتوانست هیچ امتیازی را به دست آورد و بهترین رتبه آن در کسب مقام سیزدهم در مسابقات برزیل بود. شوماخر مسابقه دوم فصل را پس از تصادف سنگین در عربستان سعودی از دست داد و هماکنون با ۱۲ امتیاز از بین ۲۰ راننده مقام هفدهم را در اختیار دارد. در دو فصلی که شوماخر با تیم فرمول یک هاس بوده هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده کند. او و نیکیتا مازپین در مجموع بدترین عملکرد فصل گذشته را داشتند و کل فصل زیر سایه کوین مگنوسن قرار داشت. هاس که تنها تیم با مالکیت آمریکایی در فرمول یک است با تیم فراری همکاری فنی داشته و قرارداد شوماخر با آکادمی رانندگان این شرکت نیز تأثیری در ماندن او در هاس نداشته است. البته احتمال دارد شوماخر به مرسدس ملحق شود. توتو ولف مدیر مرسدس نیز اذعان داشته این تیم به راننده جوان آلمانی علاقه دارد. او گفته است:
من نمیدانم وضعیت فعلی میک و هاس چگونه است اما همه میدانیم که خانواده شوماخر به ما تعلق دارند و ما ارزش بسیار زیادی برای میک قائل هستیم.
اما هالکنبرگ جایگزین شوماخر در تیم هاس میشود. او آخرین بار در سال ۲۰۱۹ با تیم رنو راهی مسابقات شد و در دو فصل بعدی به عنوان راننده جانشین حضور داشت. البته در فصل جاری هم به خاطر ابتلای فتل به کرونا دو مسابقه اول فرمول یک را حضور داشت که در گرندپری عربستان مقام دوازدهم را کسب کرد. هالکنبرگ ۳۵ ساله هرگز نتوانسته در فرمول یک روی سکو برود. او میگوید:
من بسیار خوشحالم که در فصل ۲۰۲۳ مسابقات با تیم هاس به رانندهای تماموقت تبدیل خواهم شد. حس میکنم هرگز فرمول یک را ترک نکردهام. من از اینکه فرصت رانندگی دارم هیجانزده هستم و میخواهم از مدیران تیم هاس به خاطر اعتمادشان تشکر کنم.
زیزیگولو
۲۹ آبان ۱۴۰۱وقتی پدر کسی یه دانشمند بزرگ هستش، این دانشمند بودن موروثی نیست و به پسرش به ارث نمیرسه یا اگر پدر کسی تیمسار باشه این درجه تیمساری بعد از پدر به پسرش به ارث نمیرسه بلکه پسر باید واسه اینکه مثل پدرش بشه سعی و تلاش و کوشش کنه تا بتونه به مقام پدرش برسه
کامیاب
۲۹ آبان ۱۴۰۱اتفاقا استعدادهای ذاتی کاملا موروثی هست و فقط نیاز به پرورش صحیح دارند
یک مثال سادش برندگان نوبل فیزیک هست
سرچ کن خاصیت موجی ذره ای
پدر نوبل گرفته بخاطر کشف خاصیت موجی
یک سال بعدش پسر همون جایزه رو گرفته بخاطر کشف خاصیت ذره ای
phonix
۲۹ آبان ۱۴۰۱کل نفرات خانواده ماریکوری هم نوبل بردن ولی این دلیل نمیشه سلطان
محمد+حسین
۲۹ آبان ۱۴۰۱حداقل مثال رو درست بزنین برای اثبات نظر خودتون !
لویی دو بروی فیزیکدان فرانسوی در سال 1929 برای نظریه دوگانگی موجی ذره ای بودن ذرات ، تونست جایزه نوبل رو بگیره.
اولا نظریه دوگانگی موجی ذره ای یک نظریه است و نه دو بخش مختلف !
دوما سال قبل و بعد از 1929 هم کسانی که نوبل گرفتن نسبت فامیلی با لویی دو بروی نداشتن : ریچاردسون ، سی وی رامان
سوما کلا لویی دو بروی نه باباش نوبل برده نه پسرش !
کامیاب
۲۹ آبان ۱۴۰۱درحالی که جوزف جان تامسون به الکترون به عنوان یک ذره نگاه میکرد، پسرش، جرج پاجت تامسون، نشان داد که از آن میتواند مانند یک موج استفاده نماید. به گفته جان پاکینگورد، پدر بهخاطر کشف ذره بودن الکترون برنده جایزه نوبل فیزیک شد و پسر، بهخاطر کشف موج بودن الکترون.
حله؟
کامیاب
۲۹ آبان ۱۴۰۱پس چی دلیل میشه؟
احتمال زاده شدن یک فرد با ضریب هوشی بالا در یک خانواده با شجره موفق خیلی بیشتر از بقیس
زیزیگولو
۲۹ آبان ۱۴۰۱کامیاب کامنت من رو با دقت نخوندی …….. هر کسی هر چقدرم هوش و نبوغ و استعداد از پدر و مادرش به ارث ببره ولی اگه هیچ تلاش و کوششی در جهت استفاده از اون و شکوفا کردن اون نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
AMANTE
۲۹ آبان ۱۴۰۱فشار زیادی روشه، فشار شوماخر بودن و اگه خودش ام این فشار رو قبول کرده باشه اصلا نمیتونه موفق بشه.
باید بیخیال شوماخر بودن بشه و به عنوان میک شروع کنه تا بتونه آروم آروم موفق بشه.
ممد ژانگولر
۲۹ آبان ۱۴۰۱صورت بابای دوست داشتنیش تو صورت پسرش موج میزنه
بطری تو دستم شیکست
مایکل شوماخور داداش تو هنوزم برای ما اسطوره ایی
این خوشگل پسر که جای خود داره