مسابقات

لوئیس همیلتون یکی از متمول‌ترین ورزشکاران جهان!

هرساله فوربس لیستی از پردرآمدترین ورزشکاران جهان را منتشر می‌کند. در این لیست ۱۰ ورزشکار حرفه‌ای که بیشترین دستمزد را دریافت می‌کنند حضور دارند؛ و البته همیشه در بین آن‌ها راننده‌های مسابقات نیز دیده می‌شوند.


با نگاه به لیست امسال می‌فهمیم لوئیس همیلتون تنها راننده مسابقات اتومبیل‌رانی بوده که در میان ۱۰ ورزشکار ابتدای لیست حضور داشته و در طی ۱۲ ماه گذشته حدود ۴۶ میلیون دلار دستمزد دریافت کرده است.


این عملکرد باعث شده همیلتون لقب پردرآمدترین راننده مسابقات دنیا را به خود اختصاص دهد. او سه بار قهرمان دنیا شده و چندین سال پیش از تیم مک لارن به مرسدس پیوسته است. دستمزد و درآمد او در طی ۱۲ ماه گذشته برابر با ۳۸ میلیون دلار بوده و ۸ میلیون دلار دیگر نیز از طریق اسپانسرهای خصوصی به دست آمده است.


راننده دیگری که از نظر درآمد رانندگان مسابقات در رتبه دوم قرار گرفته سباستین فتل است که سه سال پیش به فراری پیوست. او شش سال در ردبول حضور داشت و توانسته بود ۴ قهرمانی را با این تیم به دست آورد. این راننده آلمانی نیز دستمزد حدود ۳۸ میلیون دلاری داشته که با همیلتون برابری می‌کند اما تنها ۵۰۰ هزار دلار از قراردادهای اسپانسری به دست آورده و در رده‌بندی کلی در رتبه چهاردهم قرار گرفته است. اگر سال آینده دیدید فتل جایگاه بهتری به دست آورده تعجب نکنید زیرا با کسب رتبه‌ی اول یا دوم در هر گرندپری امسال او وضعیت خوبی در جدول رده‌بندی فرمول ۱ دارد.


سومین راننده مسابقات در رتبه بیستم جای گرفته و فرناندو آلونسو نام دارد. او درآمد ۳۶ میلیون دلاری در سال پیش داشته است.


تنها راننده‌ی دیگر لیست جیمی جانسون مسابقات نسکار است که با درآمد ۲۱.۸ میلیون دلاری در رتبه نود و سوم جای گرفته است که در حقیقت بیشتر از درآمد هر راننده فرمول ۱ دیگر (به جز راننده‌های ذکر شده) است. قطعاً اگر نیکو رزبرگ به مسابقات بازمی‌گشت او هم در این لیست جای می‌گرفت.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۱۴ دیدگاه‌ها

  1. حسین روح زنده

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (7 ديدگاه)

    راننده ها باید هم قیمت فوتبالیست ها پول دربیارن تو دنیای ورزش .
    آمادگی جسمانی راننده ها باید به قدری باشه که بتونه نیروهای جانبی جی و درگ رو تحمل کنه ( عضلات گردن ) . همیشه در حال بدن سازی هستن و جونشون بیشتر از هرکس دیگه ای در خطر هست
    ولی انصافا کِن بلاک هم خیلی خوبه و فکر نمیکردم جزو ۵ تای اول نباشه

  2. سعید(تهران)

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (496 ديدگاه)

    رانندگی فرمولا وان یکی از سخت ترین کارهای دنیاست، قدرت مهار نشدنی یه ابر ماشین و تمرکز صد درصدی برای بیشتر از دوساعت چون لحظه ای حواس پرتی به قیمت جون راننده یا راننده های دیگه تموم میشه…

  3. سامان اذری

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (3216 ديدگاه)

    تو دنیای ورزش
    بوکسورها فوتبالیستها راننده فرمول وان و بسکتبالیستها جزء پردرامدترینها هستند

    تو یک سال 46 میلیون دلار ??
    به عبارتی 172 میلیارد تومن در یک سال

    1. حسین روح زنده

      ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (7 ديدگاه)

      گلف بازان و تنیس رو یادت رفت

  4. amir

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (11565 ديدگاه)

    .
    اینکه یک فوتبالیست راننده یا مجری برنامه ی تلویزیونی ، بازیگر و … 20-30 میلیون دلار در سال درآمد داشته باشه نشون میده بعضی وقت ها هنر و ورزش از هدف اصلی خودش دور شده .
    46دلار خیلی ها .
    200 میلیارد تومن در سال . 200 میلیارد.
    بعضی ها میگن شغل اینا خطرناکه و … .
    خیلی از مشاغل هستن که بسیار سخت تر از فوتبال و راننده ی f1 هستن ، خطر جانی بیشتری هم دارن ، یک هزارم اینا هم درآمد ندارن.

    1. Ferrari SFXSuperFast

      ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (263 ديدگاه)

      آره چون بدون هیچ زحمتی میشه عنوان کارگر ساختمانی رو بدست آورد ولی بعدش باید زحمت بکشی!
      که تازه فشارش درحد فرمول یک نیست!
      .
      ولی فوتبالیست،هنرمند،بوکسور،بسکتبالیست یا راننده شدن فوق العاده سخت هست و تا استعدادش رو نداشته باشی و تلاش طاقت فرسا،
      دوری از خانواده و غریبی در یه وطن دیگه رو تحمل نکنی بدست نمیاد!
      خیلیا این راه ها رو میرن و موفق نمیشن!چون یا استعداد کافی براش نداشتن یا تحمل فشار روانی و جسمی رو نداشتن!
      هرکسی به اندازه تلاش و استعدادش نون میخوره!
      .
      .
      این چیزی که شما داری میگی خیلی شبیه به عقاید کمونیستی هست!!!

      1. amiR8

        ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
        سوابق: (74 ديدگاه)

        .
        دوست عزیز شما احتمالا هنوز به سن کسب و کار و اشتغال نرسیدی ،
        یه تصوراتی از دنیای کار و اشتغال برای خودت درست کردی ، اما همه غلطن و بر پایه ی تجربه نیستن. چون وارد عرصه ی کار نشدی ،
        از عقاید کمـونیستی هم هیچ چیز نمیدونی . بازم فقط یه چیزایی شنیدی. ( منم علاقه ای به این موضوع ندارم )

        ما در تفکرمون همیشه با این پیش فرض میریم جلو که هر کس اندازه ی زحمت ، تلاش و سختی کارش اجر میگیره.

        اولا که منظور من کارگر ساختمانی نبود .
        همون کارگر ساختمانی سختی های کارش کم نیست. در ارتفاع 50 متری سطح زمین روی یک چوب که قطرش 1 سانتی متره کار میکنی . با جونت بازی میکنی. کار کردن طبقاتی که هنوز محکم نیستن و هر لحظه امکان داره فرو بریزن.
        حمل بار های سنگین که کمرت رو داغون میکنه. استنشاق بوی موادی و مصالحی که عامل بسیاری بیماری های لاعلاجه و جبران ناپذیره . کار کردن در تیزی آفتاب تابستون و سوز زمستون ، کار کردن در محوطه ای که هنوز نیم ساخته هست و هر لحظه امکان سقوط مصالح و اشیا روی سرت وجود داره .

        کارگری ساختمان اصلا شغل کم خطر و کم استرسی نیست.
        بدون زحمت هم به دست نمیاد. وگرنه در دنیا 1 نفر بیکار هم نداشتیم و نرخ بیکاری همه ی کشور ها -0- بود. هر کس کار پیدا نمیکرد میرفت کارگر ساختمون میشد !!!

        بحث ما کارگری ساختمان نبود ، ولی اگر 2 ساعت بری این ساختمون های در حال ساخت و ببینی این بنده های خدا چه زحمتی میکشن دیگه اینطوری در موردشون حرف نمیزنی.

        گفتی دوری از خانواده و غریبی …. !!!

        مگه کسایی که دانشگاه شهر دیگه یا کشور دیگه قبول میشن ( حالا هررشته ای ) ، از خانواده دور نیستن ؟؟؟ اتفاقا تعدادشون هم خیلی زیاده. از همین کشور خودمون سالی چند نفر به قصد تحصیل بدون خانواده هاشون به کشور های خارجی مهاجرت میکنن ؟؟؟

        برای اینکه یک مهندس تاپ هم بشی باید خیلی زحمت بکشی ، هیچ کس با خوردن و خوابیدن و اتلاف وقت به جایی نمیرسه . زحمتش هم خیلی زیاده. از کسایی که در این رشته ها به جایی رسیدن و سواد دارن بپرس تا برات از زحماتی که کشیدن بگن.

        ورزش برای پرورش جسم و روحه. نه برای کسب درآمد های میلیاردی. دنیا باید به سمتی حرکت کنه که حقوق 46 میلیون دلاری لوئیس همیلتون بشه 6 میلیون دلار ( به نظرت کمه ؟ ) و اون 40 میلیون دلار دیگه برسه به دست کسایی که میتونن برای بشریت و جهان توسعه آفرین و مایه ی پیشرفت باشن. اگر 1000 تا مثل لوئیس همیلتون در دنیا وجود داشته باشن و هر روز در تمام مسابقات قهرمان بشن در دنیا هیچ پیشرفت و تحولی حاصل نمیشه.
        اما اگر اون 40 میلیون دلار صرف ساخت یک واکسن ضد Ebola بشه جان میلیون ها نفر رو در طول تاریخ نجات میده و خیال میلیارد ها نفر دیگه رو هم راحت میکنه.

        بشریت در دهه ی 1960 تا 2000 پیشرفت های بسیار چشمگیرتری نسبت به این 17 سال اخیر داشت. یکی از دلایلش اینه که اون زمان به پیشرفت و ترقی در زمینه ی علم و مهارت بیشتر اهمیت میدادیم

        1. Ahmad

          ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
          سوابق: (1171 ديدگاه)

          آقا امیر با تک تک کلماتت موافقم به جزء اون ساخت واکسن و سرمایه ای که صرف چند برابر شدن جمعیت دنیا حداکثر تو 100 سال آینده میشه.
          بشر هنوز نتونسته یه نظام عدالت محور در زمینه اقتصاد بهتر از همین نظام سرمایه داری پیدا کنه.روزانه 18هزار نفر فقط بخاطر سو تغذیه میمیرند.اگه قراره 40 میلیون دلار لوییس همیلتون جایی صرف بشه ،بهتره کسایی پیدا بشن که اون سرمایه رو جایی صرف کنند که حداقل بتونن دنیا رو جایه خوبی واسه انسانها بسازند.نه اینکه بوسیله انتخاب مصنوعی هی جمعیت رو چند لایه کنند.

    2. Ahmad

      ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (1171 ديدگاه)

      کریستیانو رونالدو که شغلش کم خطر تر از این راننده هاست دو برابر همیلتون البته بیشتر از اسپانسرهاست یعنی 82 میلیون دلار درآمد داره که امسال بوکسورها رو هم کنار زده و پر در آمدترین ورزشکار دنیاست.
      در ضمن دوست عزیز کجای این دنیای کج وکهله نشانی از عدالت پیدا میشه.که تو ورزش پیدا بشه.

  5. DYBALA

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (480 ديدگاه)

    تلاش کردن
    زحمت کشیدن
    شانس داشتن
    نوش جونشون

  6. dice

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (166 ديدگاه)

    شاید باورتون نشه ولی گلف بازا بیشتر از همشون می گیرن… هنوز نمی تونم قبول کنم که گلف بازا این قدر دربیارن

    1. enzo

      ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
      سوابق: (321 ديدگاه)

      یه زمانی تایگر وودز معمولا تو صدر بود ولی دیگه قراردادهای اسپاسنریش کم شده و درآمد ورزیش هم کمتر شده و چندسالی هست از صدر اومده پایین ولی گمونم هنوز جزء 10 تای اول باشه
      حالا امسال فلوید می ودر بوکسور معروف هنوز مسابقه بزرگی نداشته این بشر پارسال یه مسابقه داد 300 میلیون دلار یعنی حدود 1200 میلیارد تومن به جیب زد و تو 2016 با اختلاف پردرآمد ترین ورزشکار سال شد

  7. Saied

    ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (1262 ديدگاه)

    شغل مورد علاقه من. حیف که ایران زندگی میکنم.

  8. enzo

    ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
    سوابق: (321 ديدگاه)

    این بحث درآمد ورزشکارا و هنرمندا و مقایسه شون با قشر کم درآمد و زحمت کش از بیخ غلطه
    بخش مهمی از این پولی که گیر سلبریتی ها و ورزشکارای مطرح میاد به خاطر چهره بودن و رسانه ای بود این اشخاص هست
    وقتی 500 میلیون تا 1 میلیارد نفر در جهان دو ساعت از وقتششون رو میزارن و یه رقابت ورزشی رو تماشا میکنن که به طور حتم یک یا چند ستاره هم توش حضور دارن که خیلیا به خاطر دیدنشون وقت میزارن یه گردش مالی وحشتناک با خودش میاره که هزینه داره
    کسی که شما حاضری جلو تلویزیون دو ساعت از وقتتو اختصاص بدی و هنر یا توانایی هاش رو تماشا کنی و بعدشم بری اینترنت دربارشون حرف بزنی
    قدرت جذب رسانه ورزش به خاطر وجود این آدماس پس اونا دارن سهم خودشون رو از تو این بازار میگیرن
    ضمنا هرکسی توانایی رسیدن به این سطح رو نداره و خیلیا میرن تو این راهو شکست میخورن آخرش همون آدم معمولی مثل بقیه میشن پس کسی نمیتونه خرده بگیره چرا امثال همیلتون یا رونالدو اینقدر درآمد دارن چون تو بیزنس میلیارد دلاری که توش هستن همیشه چهره بودن
    اون کارگر زحمت کشی هم که شبانه روز تلاش مکینه هم حقش باید محفوظ باشه ولی اینکه بگیم چون سخت کار میکنه باید اندازه اون چهره ها پول دربیاره منطقی نیست
    شما در نهایت باید به خروجی کار آدما نگاه کنید خروجی کار اون کارگر تو دنیای فعلی اقتصاد دنیا چقدر هست ؟
    کسی که واقعا طرفدار برابری درآمد مشاغل و ضد پولهای میلیاردی هست که این مدل ورزشکارا میگیرن اولین قدمی که باید برداره اینه که کلا دیدن رقابتهای ورزشی رو برا خودش تحریم کنه . فرضا اگر اون 1 میلیارد در دوساعت بیننده به 1 میلیون در سال کاهش پیدا کنه بازم این پولا تو ورزش یا رسانه و هنر جا به جا میشه ؟ معلومه که نه و درآمد امثال رونالدو به جای 80 میلیون به سطح یک ورزشکار عادی شنا و واترپولو نزول پیدا میکنه .
    اگر کسی همچین توانایی داره و حاضره همه عمر بیخیال دیدن ورزش یا فیلم مورد علاقش بعد بیاد درباره برابری حقوق و اینا حرف بزنه وگرنه حرفاش شعاری بیش نیست و بهتره حرف نزنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا