شرکت هورس پاورترین متعلق به جیلی، رنو و آرامکو، در نمایشگاه خودروی شانگهای از قوای محرکهٔ جدیدی رونمایی خواهد کرد که با حداقل تغییرات، پلتفرمهای برقی را به خودروهای هیبریدی تبدیل میکند.
هورس پاورترین (Horse Powertrain) شاید هنوز نامی آشنا در صنعت خودرو نباشد اما با حمایت غولهایی مانند رنو، جیلی و آرامکو، در حال تبدیل شدن به بازیگری کلیدی در آینده پیشرانههای هیبریدی است. این شرکت با تمرکز بر حفظ موتورهای احتراق داخلی در کنار فناوریهای الکتریکی، راهحلی نوآورانه برای خودروسازانی ارائه میدهد که با سرعت کمتر از انتظار در پذیرش خودروهای تمام الکتریکی مواجه شدهاند. با توجه به حضور آرامکو، غول نفتی عربستان در این پروژه، جای تعجب نیست که هورس روی سیستمهای بنزینی و هیبریدی تمرکز کرده است. آرامکو که به کاهش استفاده از سوختهای فسیلی علاقهای ندارد، از استراتژی هورس برای ادامه حیات موتورهای احتراقی حمایت میکند.
هورس قرار است در نمایشگاه خودروی شانگهای از کانسپت پیشرانه هیبریدی جدیدی به نام Future Hybrid Concept رونمایی کند. این فناوری با هدف تداوم استفاده از سوختهای مایع طراحی شده و پلتفرمهای برقی موجود را با تغییرات اندک به خودروهای هیبریدی تبدیل میکند. این رویکرد در زمانی که بسیاری از خودروسازان به دلیل پیشبینی نادرست از سرعت پذیرش خودروهای برقی، مجبور به لغو مدلها و بازنگری برنامههای تمام الکتریکی خود شدهاند، میتواند راهحلی کاربردی باشد.
جزئیات فناوری هیبریدی هورس
مفهوم کانسپت هیبریدی هورس شامل ترکیبی از یک موتور درونسوز کوچک، یک موتور الکتریکی و یک گیربکس است که در یک واحد فشرده ادغام شدهاند. هورس ادعا میکند این پیشرانه بهراحتی در پلتفرمهای الکتریکی موجود جای میگیرد و جایگزین موتورهای جلویی خودروهای برقی میشود. این سیستم مستقیماً به سابفریم خودرو متصل میشود و تنها به چند تنظیم جزئی برای تبدیل یک خودروی برقی به هیبریدی نیاز دارد. این پیشرانه برای استفاده جهانی طراحی شده و از سوختهای متنوعی مانند بنزین، اتانول E85، متانول M100 و سوختهای مصنوعی پشتیبانی میکند. این انعطافپذیری، کانسپت هورس را به گزینهای جذاب برای بازارهای مختلف با نیازهای سوختی متفاوت تبدیل میکند.
«ماتیاس جیانینی»، مدیرعامل هورس، دراینباره میگوید:
بیش از یک دهه، به نظر میرسید خودروهای تمام الکتریکی تنها مسیر رسیدن به انتشار کربن صفر هستند و خودروسازان بر این اساس برنامهریزی کردند اما حالا به سمت دنیایی با فناوریهای متنوع حرکت میکنیم، جایی که هر بازار و کاربرد، مسیر پایدار خود را دنبال میکند.
او افزود که این مفهوم به خودروسازان امکان میدهد تنوع پیشرانهها را با کمترین اختلال در فرآیند تولید و هزینه ارائه دهند.
MIAM
۳۰ فروردین ۱۴۰۴همه رو با هم یه پکیج کردن که یه قطعه کوچیک داخل این خراب بشه باید کلش رو بندازی دور یکی جدید بگیری . خوبی برقی این بود که سیستم ساده شون راحت قابلیت تعمیر داره ( واحد موتور و باتری جدا هستن ) موتور های سنتی هیبریدی فعلی هم واحد ها درسته بسیار حساس پیچیده شدن ولی همچنان از هم جدا هستن تقریبا . راه حل سوخت غیرفسیلی و تجدید پذیره که حالا حالا جا داره خودش رو به قدرت سوخت های فسیلی برسونه. یا باتری های فست شارژ با کارایی طولانی که دومی محتمل تره به خاطر اینکه تو حوزه الکترونیک پیشرفت خیلی سریعتره
F22RAPTOR
۳۰ فروردین ۱۴۰۴اینجور که به چشم میاد
این سیستم ماشین رو
دف جلو میکنه
مگه اینکه رو مدلی مثه بیتل نصب
بشه تا بتونه دف عقب کارکنه
KAIZEN
۳۰ فروردین ۱۴۰۴حالا به سمت دنیایی با فناوریهای متنوع حرکت میکنیم، جایی که هر بازار و کاربرد، مسیر پایدار خود را دنبال میکند.
این چیزیه که آکیو تویودا گلو پاره کرد و هیچکس نپذیرفت. اونم راه خودشو رفت و الان همه دارن به حرفش میرسن ولی این وسط چند صد میلیارد دلار یه سریا رفت هوا 😂😂
제네시스
۳۰ فروردین ۱۴۰۴دنیا فقط موتور چینی دنیاوو موتور چینی 😂
Roody
۳۰ فروردین ۱۴۰۴چیز جالبی میتونه باشه منتهی معایبی هم داره.
درهرصورت با رفع مشکلات مربوط به باطری(وزن .قیمت وبرد)که به زودی هم میسر میشه خودروها تمام الکتریکی میشن که این چیز بدی نیست.حالا درسته که صدای هیجان انگیز موتورهای احتراقی رو ندارند ولی مزایای بیشماری دارند.