سئات در زمان طراحی تمامی جزئیات آئرودینامیکی محصولات جدید خود از قویترین ابررایانهی اسپانیا با نام MareNostrum 4 استفاده میکند.
جدای از داشتن قدرت خام ۴۰ هزار رایانه خانگی و گرفتن فضای ۱۸۰ مترمربعی در بخشی از دانشگاه کاتالونیای بارسلونا، این ابررایانه هفتمین رایانهی قوی اروپا بوده و از ۱۶۵۸۸۸ پردازنده استفاده میکند.
MareNostrum 4 دارای ۶۹۱۲ چیپ بوده و وزن کلی آن ۷۸ تن است. به همین خاطر جای تعجبی ندارد که دانشمندان قبلاً از این رایانه برای شبیهسازی همهچیز از چگونگی کارکرد قلب انسان گرفته تا پیشبینیهایی درباره تغییرات آب و هوایی استفاده کردهاند.
مهندسان سئات هم از این رایانه برای تحلیل آزمایشهای خود استفاده میکنند. این رایانه تنها در عرض چند ساعت ویژگیهای آئرودینامیکی محصولات سئات را بررسی میکند تا آنها کمترین میزان درگ را داشته باشند.
من با سئات تأثیر ژئومتری قالپاق را روی آئرودینامیک خودروها مطالعه کردم. هر نقطه از خودرو توسط پردازندههای زیادی تحلیل شد. اگر این نقاط را بهصورت انفرادی تحلیل میکردم چندین ماه زمان لازم بود.
مهندس آئرودینامیک این خودروساز اسپانیایی نیز خاطرنشان میسازد:
کار با تونل باد هزینهبر بوده و مدلهای گلی هم ضعفهای خاص خود را دارند بنابراین تغییرات زیادی باید صورت گیرد. قدرت پردازش ابررایانهی BSC ما را قادر ساخته از پارامترهای بیشتری برای دیدن رفتار هوا در داخل رینگها استفاده کنیم. این ایده فاصلهی بین واقعیت و شبیهسازی را کم کرده است.
L-H-P-TT
۱۰ خرداد ۱۳۹۸واقعا بینظیر و خیره کننده ????
امیدوارم روزی ایران عزیزم به این پیشرفت ها و حتی بالاتر برسه و تمام مردم عزیزکشورم خودروهایی ایمن و درخور سوار بشن ????????????
رضا
۱۰ خرداد ۱۳۹۸۲۰۷ شده ۱۵۰ میلیون ببین ما کجای کاریم
پارسا
۱۱ خرداد ۱۳۹۸حالاحالاها باید همینارو سوار شیم