اشکودا

به‌روزرسانی اشکودا ویژن E کانسپت برای فرانکفورت

اخیراً اشکودا اقدام به انتشار تیزر و جزئیات ویژن E کانسپت به‌روز شده کرده است. این خودرو در نمایشگاه خودروی فرانکفورت ۲۰۱۷ حاضر خواهد بود.


شاید معرفی این خودرو در نمایشگاه خودروی شانگهای را به یاد داشته باشید. البته کانسپت به‌روز شده این بار از ویژگی‌های جدید و سیستم‌های ارتباطی پیشرفته‌تری بهره‌مند شده است.


از نظر طراحی همه‌چیز همانند قبل به نظر می‌رسد. بدین ترتیب طول/عرض/ارتفاع ویژن E کانسپت به ترتیب برابر با ۴۶۶۸/۱۹۲۴/۱۵۹۱ میلی‌متر بوده و فاصله بین محوری آن نیز ۲۸۵۱ میلی‌متر اعلام شده است. این فاصله بین محورها و اورهنگ های کوتاه جلو و عقب به خودرو کمک می‌کنند تا فضای کابین به حداکثر برسد.


نیروبخش ویژن E کانسپت دو پیشرانه الکتریکی است که مجموع قوای ۳۰۰ اسب بخاری را تولید کرده و آن را به هر چهار چرخ می‌فرستند. محدوده الکتریکی این خودرو نیز ۵۰۰ کیلومتر بوده و شارژ القایی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

این کانسپت علاوه بر قوای محرکه الکتریکی دارای سیستم رانندگی خودران سطح ۳ بوده که دربردارنده عملکردی است که پارکینگ‌های رایگان را نیز پیدا کرده و خودرو را به‌سوی آن‌ها هدایت می‌کند.


اشکودا هنوز نگفته که آیا ویژن E وارد خط تولید خواهد شد یا خیر اما شاید در فرانکفورت چیزهای بیشتری از این خودروساز بشنویم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۷ دیدگاه‌ها

  1. Amir_R18

    ۴ شهریور ۱۳۹۶
    سوابق: (11527 ديدگاه)

    .
    محدوده ی حرکتی بسیار خوبی داره.
    الکتریکی ها هنوز در این زمینه از بنزینی/دیزلی ها عقب هستن اما به زودی با اختلاف بسیار زیادی جلو میفتن .
    اسکودا خیلی خوب داره پیشرفت کنه و اینارو مدیون فولکسه.

  2. MOBIN POURMAND

    ۴ شهریور ۱۳۹۶
    سوابق: (78 ديدگاه)

    همیشه از کانسپت ها بدم میومد و میاد.ادم از همچی میوفته

  3. فرشاد

    ۴ شهریور ۱۳۹۶
    سوابق: (3016 ديدگاه)

    یه سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که آیا پول برقی که برای شارژ خودروهای تمام الکتریکی صرف میشه، از بنزین مصرفی به مراتب کمتره یا صرفا هدف اصلی کاهش آلودگی هوا، گشتاور فوری، شتاب خوب و‌. ‌. . هست؟ مخصوصا اگر زمانی وارد ایران بشن، فکر می‌کنم آنچنان صرفه اقتصادی نداشته باشن.

    1. Amir_R18

      ۴ شهریور ۱۳۹۶
      سوابق: (11527 ديدگاه)

      .
      در ایران کشور های نفت خیز به هیچ عنوان صرفه ی اقتصادی ندارن ، چون ما برق رو از سوخت های فسیلی تامین میکنیم. ضمن اینکه زیر ساخت هاش هم هنوز آماده نیست.

      1. فرشاد

        ۴ شهریور ۱۳۹۶
        سوابق: (3016 ديدگاه)

        حرفم در مورد تامین برق توسط دولت‌ها نیست، منظورم بهاییه که مشترک خانگی باید برای برق مصرفیش بپردازه، بالاخره هیچ جای دنیا فکر نمی‌کنم دولتشون برق رو رایگان در اختیار مردم بذاره.

  4. LAST VIPER

    ۴ شهریور ۱۳۹۶
    سوابق: (582 ديدگاه)

    اگه این محدوده حرکتی تو نمونه احتمالی تولیدی
    هم باشه عالی که نه ولی واقعا خوبه

  5. نوید جهرمی

    ۶ شهریور ۱۳۹۶
    سوابق: (3761 ديدگاه)

    یکی تفاوت چراغاش با کانسپت پژو رو با رسم شکل توضیح بده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا