پس از قطعی شدن ورود خودروهای چانگان و کیا به کشور، ۲۱ هزار دستگاه از محصولات این دو خودروساز در بورس کالا پذیرش شدند.
در ادامه عرضه خودروهای داخلی و قول عرضه خودروهای وارداتی در بورس کالای ایران، چند روز پیش درخواست پذیرش خودروهای وارداتی در بورس کالا در هیئت پذیرش این بورس موردبررسی قرار گرفت که در پایان، پذیرش ۱۹ هزار دستگاه از محصولات چانگان از سوی خودروسازی سایپا و ۲ هزار و ۱۴۰ دستگاه از محصولات کیا از سوی شرکت کوشا خودرو نگین به تصویب رسید.
همچنین در ادامه عرضه پرحجم محصولات ایرانخودرو در بورس کالا نیز امروز گروه محصولات دنا از سوی این خودروسازی با تعهد عرضه کامل تولید منهای تعهدات قبلی فروش، طرح جوانی جمعیت و خودروهای فرسوده برای عرضه در بورس کالا موردپذیرش قرار گرفت. همانطور که میدانید شامگاه روز چهارم دیماه بار نخستین کشتی حامل خودروهای وارداتی در بندرلنگه تخلیه شد. به گفته مسئولان، خودروهای دیگری از مبدأ کره جنوبی، ژاپن و چین به مقصد ایران بارگیری شدهاند. همزمان با ورود نخستین محموله خودرو به کشور، کار پذیرش خودروهای وارداتی در بورس از هفته گذشته آغاز شده است که امروز در جلسه هیئت پذیرش بورس کالا پذیرش شدند.
قبلاً در پدال خبر عرضه سه کراس اوور چانگان CS35 پلاس، CS55 پلاس و یونی تی توسط سایپا منتشر شده بود. CS35 پلاس درواقع نسل دوم CS35 قدیمی محسوب میشود که چند سال پیش توسط سایپا در کشورمان مونتاژ میشد. این خودرو برای اولین بار در نمایشگاه خودروی چنگدوی سال ۲۰۱۸ رونمایی شد و در سال ۲۰۲۱ فیسلیفتی را تجربه کرد. CS55 پلاس هم کراساوور بزرگتری است که سایپا برنامه عرضه نسل اول آن را در ایران داشت و حتی در نمایشگاههای خودروی کشور هم دیده شد اما نهایتاً در راهیابی به بازار ناکام ماند. نسل دوم این کراساوور کامپکت چینی در اوایل سال ۲۰۲۱ با نام CS55 پلاس رونمایی شد و حالا قرار است بهصورت وارداتی راهی بازار کشور شود.
چانگان یونی تی هم جزو جدیدترین محصولات این شرکت چینی بوده و زیر کاپوت آن یک پیشرانهٔ ۱.۵ لیتری توربوشارژ جدید ساخت چانگان قرار گرفته که ۱۷۷ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند. راندمان حرارتی این موتور تا ۴۰ درصد است و با استانداردهای آلایندگی ۶b چین مطابقت دارد. نیروی این موتور از طریق یک گیربکس هفت سرعتهٔ اتوماتیک دوکلاچه به چرخهای جلو انتقال پیدا میکند و امکان رسیدن به حداکثر سرعت ۲۰۵ کیلومتر بر ساعت را برای خودرو فراهم میکند.
Siyavash
۱۴ دی ۱۴۰۱این چانگانuni-t به نظرتون شبیه لکسس مدلnx…rx..نشده?
بردیا
۱۴ دی ۱۴۰۱هیچ اطلاعاتی از کیا ها نیست ؟؟
سرکاریم ولی بازم !
حسین
۱۴ دی ۱۴۰۱اسب بخار گذاشته بود
GLS
۱۴ دی ۱۴۰۱این مقدار تبلیغات ماشینای چینی و ایرانی واقعا حال بهم زن شده
روزی ۱۵ تا ۲۰ تا پست کار میشه نهایت ۵ تاش غیر چینی و ایرانیه
روح الله
۱۴ دی ۱۴۰۱این پول اضافه(اختلاف قیمت کارخانه و بورس)دقیقا توجیب کی میره؟فروش ماشینو بردن توبورس ک قیمتا کنترل بشه دقیقا برعکس شد.
kato
۱۴ دی ۱۴۰۱از قصد این کار کردن برای بالا نگه داشتن قیمت …
گلاب
۱۴ دی ۱۴۰۱تو جیب شیطان
morteza
۱۴ دی ۱۴۰۱عجب جواب دندانشکنی
حسین
۱۴ دی ۱۴۰۱قبلاً تو جیب دلال میرفت ، الان بین دلال و دولت تقسیم شد
احمدرضا
۱۴ دی ۱۴۰۱به به
کشف قیمت داریم چه کشف قیمتی !
😄😄
OM.01
۱۴ دی ۱۴۰۱کلا 22 دستگاه کیا وارد کشور شده و کلا 4 عدد چانگان جدید تو ایران بیشتر نیست.2 تا یونی تی و 2 تا cs35 پلاس.اون چانگان ها که ماشین تست هستن و ماشین های تست معمولا فروش نمیرن و سایپا گفته ورژن ماشین تست با نسخه عرضه میشه فرق داره یعنی میشه گفت هیچ چانگانی وارداتی در خاک ایران نیست در صورتی که مدیر سایپا هفته پیش گفت این هفته CS35 پلاس میره بورس! احتمالا میخواهید ببرن بورس با تحویل 9 ماهه! حالا بدن یا ندن خدا داند.
کیا بیاد چانگان بیاد خلاصه هرچی بیاد وقتی نمیزارن قیمت واقعیش به دست مردم برسه و حقوق ها همه زیر 300دلار در ماه هست واقعا بود نبودش فرق آنچنانی نداره.
shetab-car
۱۴ دی ۱۴۰۱بورس همه اش رانت بازیه حداقل همون شرکت هایی که قراره این ماشین ها رو عرضه کنن بیان بصورت قرعه کشی شرایط بذارن و شرطش هم عدم خرید در دو سال گذشته از شرکت ها باشه
مهدی
۱۴ دی ۱۴۰۱همگی ول معطلیم!