اوسامو سوزوکی رئیس شرکت سوزوکی موتور اعلام کرد از ماه ژوئن بازنشسته خواهد شد. او با ترک سوزوکی پسر خود توشیهیرو سوزوکی را به جای خود میگذارد، کسی که پیش از این مدیرعامل سوزوکی بوده است.
رئیس این برند ژاپنی گفته که با بازنشستگی خود اجازه میدهد فرد جدیدی رهبری شرکت را به دست گرفته و با چالشهایی همچون حرکت به سمت خودروهای الکتریکی و مقابله با تهدیدهایی همچون اپل و تسلا روبرو شود. البته او گفته همچنان نقش مشاورهای خود در سوزوکی را ادامه خواهد داد.
سوزوکی گفته است: “من هرگز کنار نمیکشم و پنهان نمیشوم.” او همچنین افزوده در شرکتی که توسط پدربزرگ همسرش تأسیس شده فعالیت خود را حفظ خواهد کرد. این موضوع سورپرایز کننده نیست زیرا این مدیر ۹۱ ساله قبلاً اظهار داشته برنامههایی برای زندگی بدون بازنشستگی دارد.
آقای سوزوکی از سال ۱۹۵۸ تاکنون در سوزوکی حضور داشته و در سال ۱۹۷۸ ریاست این کمپانی را بر عهده گرفته است. در زمان ریاست او تصمیمات مهمی همچون ورود به بازار هند گرفته شده است. او حرکتی موفقیتآمیز را کلید زد زیرا ماروتی سوزوکی هند که بخش اعظم سهام آن در اختیار سوزوکی است دومین خودروساز هندوستان است.
اما سوزوکی در سال ۲۰۱۶ از سمت مدیرعاملی خود در سوزوکی استعفا داد تا مسئولیت رسوایی کارکرد خودروهای این شرکت را بر عهده بگیرد. البته ریاست کمپانی همچنان در اختیار سوزوکی بود.
چهارمین خودروساز بزرگ ژاپن اخیراً اعلام کرده ۱ تریلیون ین معادل حدود ۱۰ میلیون دلار را روی تکنولوژی خودروهای الکتریکی طی ۵ سال آینده سرمایهگذاری خواهد کرد.
توشیهیرو سوزوکی گفته است:
تمرکز کنونی ما تبدیل به برندی کربن خنثی است. سوزوکی نباید از این روند جهانی عقب بماند.
این تغییر و تحول اندکی پس از آن عملیاتی شد که خبر انتصاب مدیرعامل جدید هوندا آقای توشیهیرو میبه منتشر شد. او گفته که به دنبال اتحاد بوده و تصمیمات برجستهای را خواهد گرفت.
برقیه جارو برقی BG
۱۱ اسفند ۱۳۹۹یا قران این بازنشسته نشده این فسیل شده فسیللللللللللللل
Mohamad
۱۱ اسفند ۱۳۹۹همین فسیل منبع دانش و تجربه ست داداش
میتونست 20سال پیش بشینه تو خونه و خودشو باد بزنه اما پای کار ایستاده و تا همین الانشم شرکتشو سود ده نگه داشته و بازار هند رو سالهاست تصاحب کرده و 10 میلیارد دلار هم برا الکتریکی سازی خودروهاش کنار گذاشته.
ماشین حساب
۱۲ اسفند ۱۳۹۹سوزوکی ماشیناش اندازه ماشین چینی هست. اما یه سیستم چهارچرخ خفن داره . همون سیستم چهارچرخ می ارزه به کل مثلا چانگان با همون قیمت. اونقدرام ایمنی داره که سالهاست تو اروپا و خود ژاپن به فروش میره. سالی حدود ۲۵۰ هزارتا رو تو اروپا میفروشه. ۲۰۲۰ اما به خاطر کرونا ۱۷۰ هزار فروخت. بیشتر تو دهاتای اروپا میفروشه که اسفالت نیست. چون سیستم چهارچرخ خفنی داره.
اما به هر حال ما باید همه چی مون به همه چیمون بیاد دیگه.
برقیه جارو برقی BG
۱۱ اسفند ۱۳۹۹پدال اینجانب خواهش مند است سرعت انتشار کامنت هارو یکم ببر بالا ما که چاپلوسی بلد نیستیم خودت میدونی
ممنون
SF90 STRADALE
۱۱ اسفند ۱۳۹۹الآن میتونه بره مجلس خبرگان
پدر خودرو سازی جهان
۱۱ اسفند ۱۳۹۹اصلا این دیگه چیزی میبینه؟
فسیل شده بنده خدا
پدر خودرو سازی جهان
۱۱ اسفند ۱۳۹۹پیر شی جوون ?
Hadi
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ماشاالله
کلا ژاپنی ها زیاد عمر میکنن…
ماشین هاشون هم مثل خودشون جون سختن…
NAVID۰۰۹۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۹گفتید مجلس خبرگان !
یاد یه شباهتی افتادم بین اشخاصی که در مجلس خبرگان هستند با ژاپنیهایی مثل ایشون که تو سن ۹۱ سالگی هنوز مثل متفکرها فکر میکنه و دستور میده !
میدانید چرا ؟!
بخاطر غذایی هست که از وقتی به دنیا میان تا زمانی که زنده هستند ، مصرف میکنند !
غذای سالم و درست مصرف کردن و کمتر از گوشت استفاده کردن باعث میشه در سن پیری کمتر عوارض داشته باشند !
البته بگم که ما ایرانیها مثل بیشتر کشورهای دیگر بدغذا هستیم !
اما مردم شرق آسیا اگر توجه کرده باشید از گیاهان بیشتر در غذاها استفاده میکنند و کمتر از گوشت و… !
چین یا تایلند را بیخیال بشید که هر زهرماری را میخورند !
اما اصالت ژاپنیها در همه چیز نهادینه شده از سبک خانههاشون گرفته تا لباس سنتی و رسومهای خاص دیگر !
جدایه از خودروهای ژاپنی ، رسم و رسوم جالبی در تمام مراحل زندگی دارند !
جناب ایکس
۱۱ اسفند ۱۳۹۹اینا کل عمرشون غذای سالم میخورن. من حاضرم همش گوشت و فست فود بخورم 70 سال عمر کنم تا همش سبزیجات بخورم 100 سال. اون 30 سال پیشکش. آخه 3- سال پیری بیشتر که واقعا فایده زیادی نداره. آدم پیره دیگه. کاری نمیتونه بکنه
abdi_porsche fan
۱۲ اسفند ۱۳۹۹اون 70 سالو کلی بیماری میگیری وسطش چون ناسالم طی میکنی زندگیو
ماشین حساب
۱۲ اسفند ۱۳۹۹شما اشتباه میکنی. تغذیه ی مردم امروزی اینه که تنها یکی دو تا محصول غذایی رو میخورن. درامد کمه. زیر خط فقرن.
اما بشقاب غذایی یه فرد عادی نه ژاپن بلکه اکثر کشورا متنوعه . و همیشه نصف سبزیجاته. نصف پروتئین و کربوهیدرات. شما مارچوبه خوردی؟ گرونه. اما یه فرد عادی کارگر تو کشورای خارجی معمولا یکی دوتا میخوره در روز. مزه ی خوبیم داره.
۱۰۰ سال گذشته هیچوقت چنین تغذیه ایی تو ایران رواج نداشته. کسی تونسته این نوع غذا رو بخوره که درامدش بالاتر از مثلا معلم بوده. معلم یه قشر متوسطه نه کارگر
آریا منش
۱۱ اسفند ۱۳۹۹یعنی فقط غذا ؟ آیین و نحوه تفکر و اندیشه و خرد تاثیری ندارد . ایرانیان باستان هم همیشه به شکار گوزن میرفتن و گوشت مصرف می کردن هم در سن های هفتاد سالگی فوت می کردن اما شاهان و وزیران و مشاوران کشور را به درستی هدایت می کردن به همین دلیل ایران ابرقدرت اقتصادی جهان باستان بود و عمده جنگ های ایران و روم هم جنبه تجاری داشت مثل آمریکا و چین
Mf1
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ما ایرانی ها هم اگه درامد خوبی داشتیم بدون شک هروز خاویار ۱۲۰ میلیونی میخوردیم بد غذا نیستیم بلکه مجبورم کردن وگرنه تو ایران قدیم هم مردم زیاد عمر میکردن مثل قالی هاشون
معلومه چون اونها روش کار کردن بلدن ولی ما بلدیم ولی نمیذارن
مثلا ژاپنی ها برای کار کردن قانونی عمل میکنن نه مثل ایرانی ها یه جوون یه کیسه ۵۰ کیلوی بزاره رو دوشش بره از پله ها بالا سا ختمون یا شغل سنگین ارموتر بندی
یا کشاورزهای ما بیشترشون تو گرما با دستهای خودشون دروع میکنن نه با ابزارلات کشاورزی چون پولی ندارن برای اجاره ابزار الات کشاورزی
بدون شک همینجوریه میشه که اونا سرحال ترن چون ابزارها کارهای سخت انجام میدن
و اکثرمردم ژاپن درآمدشون خوبه چون کار دارن و نگران فرداشون نیستن چون همیشه هست و همیشه بدون نگرانی میخوابنند وبدون نگرانی بیدار میشن ضمن اینکه آب هوا تاثیر داره وخیلی چیزهای دیگه
سروش فرخ نژاد
۱۱ اسفند ۱۳۹۹اول آلمان بعد ژاپن
ژاپنی ها خیلی کارشون درسته چون سرشون تو کار خودشونه در تمام زمینه ها حرف برای گفتن دارن از صنعت گرفته تا هنر و …
NAVID۰۰۹۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۹یاد اصغر قندچی افتادم که میگفت سن مهم نیست ، مهم اینه تا وقتی نفس میکشم دست از کار نمیکشم !
نور به قبرشون بباره ، ایشون دستکمی از شُهَدای وطن برای ما ندارند و به اندازهی اون عزیزان برای ایران تلاش کردند .
البته زمان انقلاب بیمهری زیاد دیدند ولی وقتی دیدند هدفشان تلاش برای اشتغالزایی و پیشرفت صنعت کامیون در ایران هست ، تازه فهمیدن چه جواهری را سالها عذاب دادند و سپس فرش قرمز برایش پهن کردند !
من عاشق چنین افرادی هستم .
اوسامو سوزوکی هم ایشالاه سن ۱۰۰ را رد کنه و همیشه از وجودشون فیض ببریم که بودنشون نعمت به حساب میاد !
این آدمها مهم نیست در کجا و با چه عقیدهای زیستهاند ، این اشخاص برای جهان ارزشمند هستند و همیشه نفعشون به خلق خدا رسیده !
آریا منش
۱۱ اسفند ۱۳۹۹قبل انقلاب ، وقتی طرحشو برای تاسیس کارخانه ماک عنوان کرد درجا از اتاق بازرگانی و تجارت کارشناسان و متخصصان اقتصادی و صنعتی رو فرستادن و می گوید در همان روز بهش مدرک آغاز کار رو دارن و براش بودجه در نظر می گیرند . این نشان می دهد قلب مشاوران و کارشناسان و مدیران آن زمان برای پیشرفت و صنعتیسازی ایران می تپیده
مسعود
۱۱ اسفند ۱۳۹۹جالبه برام که این بابا تو سن 91 سالگی رسما کپک زده و دیگه سنش خیلی بالائه. چی جوری مسائل رو تونسته تجزیه و تحلیل بکنه که تا الان تو سمت مدیرعاملی شرکت باقی مونده؟ اینها باید بازنشسته بشند و به جوونها میدون بدند تا کیفیت محصولاتشونو بالا ببرند.
برقیه جارو برقی BG
۱۱ اسفند ۱۳۹۹افرین منم تو همین موندم مغز در این سن کفک میزنه
فکر کنم به قول اون جوک که میگه ( یارو سفیر روسیه از این بر میگرده روسیه شروع میکنه نماز خوندن میگن چرا نماز میخونی میگه من به قدرت خدا پی بردم میگن چطور میگه وقتی ایران بودم فهمیدم ایران رو کسی اداره نمیکنه ایران رو خدا میگردونه و ادره میکنه)(اشاره مستقیم به بود و نبو مسئولان)
شرکت اینام خدا میچرخونده
mahan
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ای مسعود جان.یک مرد جنگی به از صد سوار!
هیچ وقت تجربه و تخصص ناشی از سالها تلاش رو نمیشه با یک جوان صد مدرک دار و یک روز کار نکرده مقایسه بشه!حداقل برای جانشینی من معتقدم یک شخص باید حداقل 10 سال زیردست استاد باید تجربه ببینه که بازم کمه.اینو ما تو کار هامون زیاد دیدیم طرف میاد صد طرح ارمانی با نرم افزار های ایلوستریتور و اتوکد و تری دی مکس میکشه ولی وقتی می خوای بگی بهش بیا این پی رو بکن اصول اولیه رو نمیدونه و افتضاح تر اینه که نمیدونه چه طور طراحیش رو ترسیم کنه و محاسبه کنه از چه متریالی استفاده کنه فقط حرفه!!
Khan
۱۱ اسفند ۱۳۹۹10 میلیون دلار؟ مقایسه کنید با 17.5 میلیارد دلار فولکس واگن روی این قضیه الکتریکی ها
میثم
۱۱ اسفند ۱۳۹۹10 میلیون اونم تو 5 سال
میشه سالی 2 میلیون
قشنگ مشخصه تو زمینه الکتریکیها دامن یکی رو میخواد سفت بچسبه
احتمال زیاد تویوتا چون اخیرا با هم مشارکت زیادی دارن
بهزاد
۱۱ اسفند ۱۳۹۹یک تریلیون ین حدودا 10 میلیارد دلار میشه و این عدد اینجا اشتباه تبدیل شده.
NAVID۰۰۹۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۹درود بر شما آقا ماهان ، دقیقاً درست میفرمائید .
حرف من هم همینه که میگم این تجربه هست که ارزش میاره و نه مدرک پارههای امروزی لیسانس ، ارشد ، دکترا !
امروزه ، مِلاک استخدام شرکتهای بزرگ در آمریکا یا حتی ایران خودمون ، مدرک نیست ( بحث پارتی بازی و این حرفها به کنار ) ، تجربه هست و اتفاقاً چند روز پیش به همین قضیه اشاره کردن خبرگزاریها که ماکروسافت و گوگل و… دیگر اهمیتی به مدرک تحصیلی نمیدهند !
شنیدم سازمان ملل هم سواد را دیگر از مدرک نمیشناسد و سواد معنیاش عوض شده که هر فردی کارآفرین باشه و یا ایجاد درآمد کنه ، میشه باسواد ( راست یا دروغش را نمیدانم ) !
داخل ایران خودمون ، بیشتر تحصیلکردهها در شرکتهای خصوصی یا صنف مشاغل آزاد برای کسانی کار میکنند که مدرک تحصیلی دیپلم هم ندارند !
بیزینس خودم با رشتهی تحصیلیم متفاوته ، ولی اگر یکبار دیگر به دنیا میومدم ، هیچگاه تحصیلات را ادامه نمیدادم و دنبال یادگیری تخصص مورد علاقم میرفتم و تا دیپلم بیشتر نمیخواندم !
درس خواندن برای آنهاییست که واقعاً مُخ خاصی هستند و در دانشگاههای دولتی به سختی وارد میشوند ( بحث سهمیه و پارتی بازیها به کنار ) اما دانشگاههای دیگر مثل پیامنور یا آزاد یا غیراتفاعی و… فقط وقت تلف کردن یا به درد کارمندانی میخوره که میخواهند پایه حقوق بالاتری داشته باشند !
میدانید چقدر از جوانان ما به خاطر اینکه سربازی نروند ، دانشجو شدند یا به اجبار خانواده یا عقب نماندن از دوستانشان و… وارد دانشگاه شدند و همینطوری کشکی کشکی فقط یه رشتهای را میخوانند و میآیند بالاتر و… !
به شخصه عقیده دارم کسی که تجربه و مهارت خاصی را درست یاد بگیره و اجرا کنه به تمام مدرکگرفتههای کار نابَلَد میچربه !
یه مشکلی چند وقت پیش برامون پیش اومد که طرف میگفت من مُدَرِس فلان شرکت هستم و یه تَبلِت گرفته بود دستش و مدام باهاش کار مثلاً تخصصی امروزی میکرد و باید وقت میگرفتی تا وسیله را درست کنه و آخرش هم هزارتا بهانه آورد که درست بشو نیست و باید فلان کنی بهمان کنی و یه هزینهای هم پرداخت کردیم ، بعد از پرسوجو و تحقیق رفتیم یه فرد ۶۰ ساله که دیپلم هم نداشت را پیدا کردیم که در کمتر از نیم ساعت مشکل ما را رفع کرد !
برخی جوونهای امروزی فقط به مدرکشون مینازند ، ولی چه در شعور و ادب و چه در کار عملی صفر هستند ( البته همه نه ، بلکه آنهایی که از نزدیک شاهدشان هستم و هستید و دیدید و میبینید ) !
اگر بروید قسمت استخدام نیروی انسانی مراکز انتظامی مثل ارتش ، راهور ، نیرویانتظامی و… ( خودم سرباز بودم با چشم دیدم و جا خوردم ) ، متوجه میشوید که یه مشت جوان تحصیلکرده مدرک به دست میآیند جهت ثبتنام و استخدام که وقتی میپرسید چرا خودت کاری را شروع نمیکنی ، شروع میکنند به کُردُلِیلی خواندن و هیچجا خبری نیست و بیاییم ارتش یه حقوقی بگیریم تا زندگی را بگذرانیم !
همیشه دنبال راحتترین کار هستند چون تو مُخِشون رفته اگر درس بخوانید دیگر همهجا برایتان فرش قرمز پهن میکنند و… اما وقتی مدرک را گرفتند تازه میفهمند که چه اشتباهی کردهاند و دردبهدر دنبال کار پشت میز نشینی میگردند و دیگر غرورشون اجازه نمیده هر کاری را بکنند و این میشه که زجرشان را خانوادههاشون میکشند که البته یه روزی کلاس درس خواندن فرزندانشون هم میگذاشتند اما نمیدانند که تراز و عیار هر شخصی در وجود اون شخص نهادینه شده و قرار نیست چوب مثلاً بچهی فامیل دکتر مهندس وکیل شده ، این شخص هم حتماً باید درس بخونه تا دکتر مهندس وکیل و… بشه !
اگر مثل یه کارگر عرق نریخته باشید در تخصص هر کار پایهای ، مطمئن باشید مدرک دکترا هم داشته باشید چون درکی از جامعه و بیزینس هدف پیدا نکردهاید ، نمیتوانید در بیزینسی موفق باشید ، باید تن شریف خود را به چالش بکشید تا مغز هم به کار بیوفته که بتوانید مسائل را تجزیه و تحلیل کنید تا کسب درآمد داشته باشید یا اگر در جایی هم کار میکنید ، بالاترین راندمان را در شرکت و نهاد مورد نظر داشته باشید !
بحث خیلی خیلی طولانی میشه ، اما نگاه به مو و ابروی سفید این اشخاص نکنید ، اینها با همین ثروت و مدیریتی که دارند و میبینیدش ، پاش بیوفته از صدتا جوان مدرک به دست هم باسوادتر و کاریتر هستند و از یه کارگر هم بیشتر کار عملی سخت انجام میدهند !
یه فرقی هست بین این اشخاص با اشخاصی که فقط مدام ظاهرنمایی میکنند یا منفیبافی میکنند !
NAVID۰۰۹۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۹جالب بود که این کامنت طولانی من حذف نشد ، با اینکه حذفش کردم چون گفتم دوباره بحث راه میوفته !
مسئولان عزیز پدال ، چرا اینطوری شده ، نکنه دوباره سایت هک شده !
یه کامنتی را ذخیره میکنیم ولی ذخیره نمیشه ، اما یه کامنتی را حذف میکنیم ولی ذخیره میشه !!!!
Navid_bivaN
۱۲ اسفند ۱۳۹۹تحلیلت حرف نداشت. کاملا موافقم.
ماشین حساب
۱۲ اسفند ۱۳۹۹مشکل اینه طرف حتی مدرک داشته باشه تخصصشو نداره. کارگاه عملی به جز تو ۴۰ تا دانشگاه برتر تو هیچ دانشگاهی نیست. طرف چطور میتونه از یه دانشگاه مدرک مهندسی الکترونیک بگیره که حتی یه اوسیلوسکوپ تو عمرش ندیده و کار نکرده/؟ چطور این دانشگاه مدرک مهندسی تو الکترونیک داده که حتی کارگاه ازمایشی نداره؟ این هیچی. حتی تو پاور طرف مدرک گرفته نمیدونه اوسیلوسکوپ چیه. باهاش کار نتونسته.
ببینین شریف دست چه کساییه؟ گند شریف در اومده. حداقل ۵۰ درصد دانشجوهاش سهمیه ایی با زد و بند و فک و فامیل خود استاداست. یه زمانی شما باید تک رقمی دو رقمی میبودی میرفتی شریف. الان با رتبه های بالای ده هزار وراد میشن. دانشگاه تهران که از ۲۰ سال پیشا اینطوری بود.
بعدم تو خارج خلاقیت و نواوری رو درس میدن. میدونی تو خارج اصلا حفظی ندارن؟ یه کتابچه دارن تمام فرمولهای شیمی ریاضی فیزیک توشه. اینو میبرن سر امتحان.
در عوض به کودکهاشون از همون ۷ سالگی درسهایی و مباحثی زیر رو یاد میدن
منطق
بحث و استدلال و منطق
اخلاق و فرهنگ حرفه گرایی
اخلاق و اخلاق حرفه ایی
تو سالهای اول این اموزشها ساده هست. هرچی میره به طرف دبیرستان بیشتر یاد میدن. برا همینه یه خارجی وقتی میره دانشگاه حرفه ایی هست. رفتارش کلا فرق داره. حتی با رفتارش میتونی بفهمی. حرفهاش و جنس حرفهاش مستدل و منطقی هست. چون از ۷ سالگی بهش یاد میدن.
۳۰ درصد درسهاشون کلا بحث و استدلال و منطق و اخلاقه. ما این چیزا رو اصلا درس حساب نمیکنیم. ما میگیم اوه طرف فلان فرمولو حفظه چقدر خفنه. اما تو خارج درسو یاد میدن میگن اینطوره اونطوره محاسباتش با این فرمولاست. اما اینجا میگن فرمولها اینه. حفظ کنین.
نتیجش میشه این که مثلا یه مسئله بدی به طرف حل نمیتونه. چون نمیتونه تجزیه کنه مشکلو تا حل کنه.
فقط باید تستی باشه. همه چی میشه کپی کاری. خلاقیت نیست. یه سر به اینترنت و ژورنالهای علمی میزنه یه چیزی از رو همونا برمیداره. مثلا مقالات IEEE رو ترجمه میکنن به اسم خودشون میدن به استاد.
تو این سیستم اموزشی شما خلاقیت نداری. حتی مهندس نداری. یه کپی پیست کار میدی بیرون. حالا این وضع دانشگاه های خوب کشوره که به ۵۰ تا نمیرسه.
باقی دانشگاه ها که وضعشون از این بدتره. طرف فقط مدرک میگیره. حدود ۵ هزار دانشگاه داریم. گفتم طرف مهندس قدرته اما با خیلی چیزا اشنا نیست. کار نکرده. فقط از رو کتاب یه چیزی خونده.
NAVID۰۰۹۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۹آقا mahan
دقیقاً همینطوره که میفرمائید .
گُل گفتید !
مختصر و مفید حق مطلب را اَدا کردید که من میخواستم بنویسم دیدم طولانی میشه و بیخیالش شدم .
mahan
۱۱ اسفند ۱۳۹۹نوید جان لطف داری.بنظرم کسی که توی کارش از صدتا چالش گذر کرده و غالبا موفق شده خیلی برتر از کسیه که با نقشه راه راست به جایی رسیده مشکل جوونای امروزی اینه که وقتی مدرکشونو میگیرند همه میز می خوان و مغرور میشند!(که جای بحثش نیست و هم خودت میدونی و هم من این داستانو)
موج دریا دیده را از شورش طوفان چه باک ؟ یک ناخدایی که یکبار از طوفان جان سالم بدر ببره ارزشش بیشتر از ناخدایی که صدتا داستان طوفان رو خونده باشه
برقیه جارو برقی BG
۱۱ اسفند ۱۳۹۹برای همینه سوزوکی افتاده تو دور ترترتر و ترتر میکنه
ツSAMURAIツ
۱۱ اسفند ۱۳۹۹چطوری تو این سن میتونه مدیریت کنه ??
محمد
۱۱ اسفند ۱۳۹۹پس از این فسیل هایی که ول کن قدرت و صندلیشون نیستن فقط تو مملکت خودمون نیست
آریا منش
۱۱ اسفند ۱۳۹۹همین فسیل ها که می فرمایید کشور ژاپن را سومین ابر قدرت اقتصادی و چهارمین وارد کننده و دومین صادرکننده بزرگ جهان تبدیل کرده . مهم سن نیست مهم عقیده و خرد و اندیشه و دانش در حوزه مورد فعالیت است و تاثیر آن در کشور و اقتصاد ، به قول داریوش بزرگ اقتصاد سالم جامعه سالم خواهد ساخت
REZA ///AMG
۱۱ اسفند ۱۳۹۹البته دومین صادرکننده بزرگ جهان آمریکاست
آریا منش
۱۱ اسفند ۱۳۹۹خیر داداش عمده کارخانجات تجاری آمریکا در چین هستند یعنی حتی اگر آیفون که از شرکت اپل عرضه می شود منتاژ چین باشد و از آنجا صادر شود در لیست صادرات چین قرار می گیرد نه آمریکا . و خب تقریبا درصد بسیار بالایی از شرکت های ژاپنی روی وطن خودشون متمرکز هستند مثل لکسوس (Lexus) می شود luxury export to US یعنی صادرات لوکس به آمریکا
REZA ///AMG
۱۲ اسفند ۱۳۹۹نیازی به این همه داستان سرایی نیست
سند و مدرک موجود و دم دسته
آیفون تولید شده در چین هم جزو صادرات چین حساب میشه نه آمریکا
https://data.worldbank.org/indicator/BX.GSR.GNFS.CD?most_recent_value_desc=true
NAVID۰۰۹۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۹جناب آریا منش
ای کاش پدال پُر میشد از کاربرانی با فهم درک و شعور بالای شما ? !
فرق بین کودکان با بزرگان در همین نوع دیدی هست که تبدیل به نوشتارش میکنند که ما ببینیم و بفمیم کی به کیه ، چی به چیه !
ممنون از شما و باقی کاربران فهمیده ??? ❤ .
fff
۱۱ اسفند ۱۳۹۹فرقش اینه که این فسیل کشورشو ساخته. کشورشو اباد کرده. جایی چمبره زده شرکت خودشه. شرکت خصوصی خودشه. پول خودشه
جناب ایکس
۱۱ اسفند ۱۳۹۹تازه جای مهر هم روی پیشونیش داره بیاد ایران میشه مسئول راحت
زیزیگولو
۱۱ اسفند ۱۳۹۹این چند سالشه!؟ من الآن فقط تو کف قیافه وسامو سوزوکیم!!!
مهدی موتور
۱۱ اسفند ۱۳۹۹فکر کنم اینا تو جوونیشون شرکت هارو به اوج می رسانم بعد با کنار نکشی هنگام پیری شرکت رو به گند میکشن
میثم
۱۱ اسفند ۱۳۹۹تصمیمش برای ورود به هندوستان واقعا عالی بوده
میشه گفت اگه این کارو نکرده بود بخش خودروسازی سوزوکی مدتها پیش تعطیل شده بود
میثم
۱۱ اسفند ۱۳۹۹در هر ثانیه یک خودرو در هند تولید میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی سالی 31536000 دستگاه؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا هر 10 ثانیه بوده
مهدی ۲۰۰۰
۱۱ اسفند ۱۳۹۹یه شرکتی رو اداره کرده که جهانی شده.
Fp
۱۱ اسفند ۱۳۹۹اماری که میدید غیر معقوله
هر ثانیه یک خودرو در هند
به اضافه اینکه ۱۰ میلیون یورو مبلغ زیادی نیست برای سرمایهگذاری یه شرکت خودرو ساز
Mf1
۱۱ اسفند ۱۳۹۹درجستجوی رای جمع کردن!
رامتین
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ول کن نیست. بنظر خیلی ها خوشحال شدند از رفتنش!
abdi_porsche fan
۱۲ اسفند ۱۳۹۹اولش که دیدم فکردم مرده متحرک هست ولی شرکتو به خوبی اداره کرده دمش گرم
Muty
۱۲ اسفند ۱۳۹۹هیشکی هیچی نگه !
یوقت به گوش جنتی میرسه …