تسلا با تولید یک میلیونمین خودروی خود وارد لیگ بزرگان شد. این برند هماکنون بزرگترین سازنده خودروهای الکتریکی در سراسر دنیا میباشد.
اما مراسم گرامیداشت این رکورد در مقر پالو آلتو در کالیفرنیا برگزار شد و ایلان ماسک در توئیتر خود از کل تیمش تشکر کرده و چندین تصویر از آنها و یک میلیونمین خودروی تولیدی منتشر کرد. این خودرو یک دستگاه تسلا مدل Y با رنگ بدنه قرمز است که به مالک خود تحویل داده میشود.
تسلا با افتتاح دومین کارخانه جهانی خود در شانگهای چین ظرفیت تولید سالانهاش را بهطور قابلتوجهی بالا برده است. این خودروساز امسال به دنبال تولید حداقل ۱۵۰ هزار دستگاه خودروی الکتریکی در چین بوده و این اتفاق با ظرفیت تولید ۵۰۰ هزار دستگاهی کارخانه فرمونت ترکیب شود تولید سالانه ۶۵۰ هزار دستگاهی تسلا را رقم خواهد زد. واضح است که ماسک از این اتفاق بسیار خوشحال است زیرا با چشمان خود شاهد موفقیت بذری است که سالها قبل کاشته است.
همین چند سال پیش بود که ایلان ماسک کار خود در زمینه خودرو را شروع کرد و البته با تولید خودروهای الکتریکی بزرگان صنعت خودرو را وارد چالشی جدی کرد. سبد محصولات این شرکت هماکنون شامل سدان های مدل S و ۳ و شاسی بلندهای مدل X و Y میباشد. تسلا در آینده محصولات جدیدی همچون رودستر و سایبرتراک و کامیون الکتریکیاش را تولید خواهد کرد.
Milad AMG
۲۱ اسفند ۱۳۹۸کشورهای پیشرفته دنیا دارن به کدوم سمت میرن
بعد ما باید به یه پارس ۱۴۰ میلیون پول بدیم
رها
۲۱ اسفند ۱۳۹۸یاد بگیریم نخریم …
Infinite
۲۱ اسفند ۱۳۹۸میلاد و رهای عزیز
این سطح از آگاهی و شعور که منجر به نخریدن چنین محصولی میشه رو از موجودات دوپایی که در این شرایط بحرانی (بیماری کرونا، شرایط وخیم اقتصادی و …) توی ترافیک شمال هستند نمیشه انتظار داشت!!! دو صد افسوس…
Milad AMG
۲۲ اسفند ۱۳۹۸همه چی به نخریدن نیست
درست راه حل خوبیه ولی شرایط خودمون رو هم ببینیم
وقتی حداقل امکانات حمل و نقل عمومی نیست
مردم راهی جز خریدن نمیبینن
بقیه رو نمیشه به نفهمی متهم کرد مردم هم عقل و شعور دارن ( البته به جز بعضی ها که کلا ردن) مردم هم چاره ندارن الان نخرن دو روز دیگه
شرایط ما پیچیده تر از ایناست
MehdiTurbo
۲۱ اسفند ۱۳۹۸لیاقتشو داشتند
هر ملتی نتیجه رفتارای خودشه لیاقتمون پارس ۱۴۰ تومنی اونام اون ماشینا مگه اینکه غیرش ثابت شه منکه هر چی دیدم لیاقتمون بوده تا حالا.
محمد
۲۱ اسفند ۱۳۹۸شما که میگی لیاقتشو داشتن آیامعتقدی موقعیتی که توش هستی بر اساس لیا قتت بهت داده شده؟ یا معتقدی که پدر مادر اطرافیان و دولت تورو به اینجا سوق دادن
آیا فردی که از پدر مادر معتاد در حلبی آبادی در موگادی شو به دنیا آمده با فرزند بیل گیتس موقعیت و زندگی برابری داشته ونتایجشون حقشونه.
کوروش
۲۱ اسفند ۱۳۹۸حق دادنی نیست دست یافتنیه !!!
فرزند بیل گیتس با یک افریقایی از حقوق یکسانی بهره می برند ! چرا چون هر دو فرصت زندگی کردن دارن و هر دو انسان هستند و…. ولی شرایط و عدالت ظاهری ندارن یعنی پدر اون یکی ابر میلیاردره دیگری در فقر مطلق بدنیا امده ولی قطعا فرزند بیل گیتس هم می توانند با یک حادثه بدبخت بشه و دیگری هم به همان صورت ثروتمند که قبلا مشابه اش را همه دیدن
بهتره برای حقایق بهانه نیاوریم لیاقت را خود مردم بدست می اورند ملت ما حاضر نیست سر سوزنی در برابر نخریدن مقاومت کند ( که در نوع خودش بین موجودات شگفت اوره؟) بعد به گردن عالم و خدا و فلسفه و هزاران تحلیل می اندازند در صورتی که همین ملت غرق در ادعا حتی در همین مورد هم از کشور کوچکی که ادم هم حسابش نمی کنند مثل امارات عقب هستند اونها که تا دیروز شتر سوار بودن امروز جدا اگر چیزی بدلیل گران شود تحریمش می کنند درباره شیر من خودم شاهدش بودم که ظرف ۳ روز پس از گرانی چند شرکت معروف اماراتی و عربستانی مردم نخریدن بعدش قیمت اصلاح شد
اصلا اینها به جهنم توی همین ایران یک ماه نشد تحریم کردیم خودروساز ها به غلط کردن نایفتادن و دولت مجبور نشد ان همه تسهیلات بگذارد ولی هرکس چندغاز داشت سریع رفت نوشت و باقی ماجرا خود من سر داستان گروه تلگرامی به پلیس امنیت احضار شدم و بمن گفتن از هر کسی انتظار می رفت الا شما ها ، انگار هر کس نظام را قبول داره انتظار دارند در برابر ظلم سکوت کنیم تا می گیم اقا اصلاح کنید و مشکلات را حل کنید یا انگ می زنند یا کلا دنبال انقلاب و رژیم چنج هستند
Milad AMG
۲۱ اسفند ۱۳۹۸ولی یه سوال نمیشه ریخت ماشینای برقی عین ماشینای بنزینی باشه
چرا همرو باید مریخی بسازن؟؟
ممد ژانگولر
۲۱ اسفند ۱۳۹۸گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی
تسلا زود شروع کرد و خارج از عرف بهترین ماشینو عرضه کرد
ولی اون طرف سکه چیز دیگست که باید منتظر ماند( آتش زیر خاکستر)
تبریک به تسلا و هوادارنش
من که خیلی خیلی دوست دارم یکیشو داشته باشم و بی صبرانه منتظر ی همچین روزیم که برم پیاده روی ماشینم بیاد دنبالم ?
Hadi
۲۱ اسفند ۱۳۹۸مبارکشون باشه…
رزیتا
۲۱ اسفند ۱۳۹۸در آینده ای نزدیک انرژیهای پاک جایگزین سوختهای فسیلی خواهد شد و به همین دلیله که نفت و گاز خاور میانه دیگه واسه آمریکا ارزشی نداره و آمریکا به فکر خروج آبرومندانه و مقتدرانه از خاور میانه هستش که بعد از توافق با ایران این کار رو خواهد کرد و همه ی برنامه و تمرکزش روی شرق آسیا و جنگ تجاری با چین و اتحادیه اروپا خواهد بود ……….. آینده بازار خودرو از آن خودروهای الکتریکی خواهد بود
شلبى
۲۱ اسفند ۱۳۹۸درست که امریکا شاید دیگه به نفت خاورمیانه مثل قبل احتیاج نداشته باشه ولى کشورهاى رقیب امریکا از جمله چین و هند و کره و ژاپن تا مدت ها به نفت خاورمیانه احتیاج خواهند داشت و هر کشورى که کنترل انرژیه خاورمیانه رو داشته باشه در اصل به کشورهایى که به انرژیه خاورمیانه احتیاج دارن کنترل داره و امریکا از این طریق بر رقباش کنترل داره به همین دلیل من فکر نمیکنم به این زودیا جنگ نفت تموم بشه حداقل تا زمانى که اکثر کشورهاى جهان به نقطه اى برسن که تقاضاشو براى نفت کاهش پیدا کنه
datsun
۲۱ اسفند ۱۳۹۸بعد همین انرژی به اصطلاح پاک که شما میفرماید از کجا تامین میشه از سوخت فسیلی جانم تو همین مملکت شصت درصد گازهای که روانه خطوط داخلی میشه توسط همین نیروگاها دود میشه میره تو هوا که برق تولید بشه.
بشر وابسته به سوخت فسیله همین الان یه سر بچرخون دور برت نصف وسیله های که میبینی از مشتقات نفتی و گازی از پالایشگاها و پتروشیمی ها به وجود اومدن بشر حداقل تا چند صد سال آینده وابسته به صنایع نفت و گازه.
مهرآیین
۲۱ اسفند ۱۳۹۸دوست عزیز دنیا داره به سمت استفاده از انرژیهای خورشیدی و بادی و خیلی از انرژیهای پاک دیگه میره ، پس این همه باطریهای خورشیدی چیه؟؟ این همه نیروگاههای برقی خورشیدی که گوشه به گوشه دنیا دارن برق مصرفی مردم را تولید میکنند چیه؟؟ تا حالا شنیدی که میگن هلند کشور آسیابهای بادی هست، میدونی چرا میگن؟؟؟چون توربینهای که با انرژی باد به گردش درمیان و بخشی از برق مصرفی این کشور رو تولید میکنن، “التماس تفکر”
datsun
۲۱ اسفند ۱۳۹۸دوست گلم ببین مگه انرژی ها مثل باد خورشید چقد توان تولید دارن برق تولیدیشون با نیروگاهای فسیلی مقایسه کنی از خنده ریسه میری مثلا بزرگترین نیروگاه خورشیدی وطن ۰٫۲۵ مگاوات تولید داره در حالی که مثلا نیروگاه دماوند ۲۸۶۸ مگا وات تولید داره اصلا بزرگترین نیروگاه خورشیدی دنیا که فکر کنم تو دبی باشه با کلی اشغال فضا و پنل خورشیدی در اوج تولید ۱۰۰۰ مگاواتیه.
مهرآیین
۲۱ اسفند ۱۳۹۸جواب به datsun : دوست عزیز حرف سر این هست که هنوز این اتفاق به طور کامل نیوفتاده چون مطمئنا در حال حاضر هنوز برای تولید انرژی از سوختهای فسیلی استفاده بیشتری میکنیم تا انرژیهای پاک. حرف سر اینه که این اتفاق در آینده ای نه چندان دور خواهد افتاد و استفاده از انرژیهای پاک در جهان صد در صد فراگیر خواهد شد مطمئن باش.
حسین دهمرد
۲۱ اسفند ۱۳۹۸اشتباهتون همینجاست که فکر میکنین نفت فقط واسه سوزوندنه. همه چی که ماشین نیست. سوخت هواپیماها و کشتی ها هم هست. اون آینده ی نزدیک واسه کشورهایی هست که اندازه ی یک استان ایران هم جمعیت نداره. یا از انرژی هسته ای استفاده میکنن. تامین انرژی واسه هشتاد میلیون نفر حالا حالاها کار داره.
Elmiraj
۲۱ اسفند ۱۳۹۸دوازده سال فقط آغاز راه بود….
چالش تسلا برای رقبا تازه از امسال شروع میشه…
Elmiraj
۲۱ اسفند ۱۳۹۸از باتری های فشرده Roadrunner با طول عمر یک میلیون مایل گرفته تا خودران کامل سطح ۵ و تولید ۶۵۰ هزار دستگاه در سال….
.
و همین طور ورود Semi و رودستر تا یک سال آینده و احداث گیگافاکتوری پنجم مختص CyberTruck در مرکز آمریکا…
mehran (fox)
۲۱ اسفند ۱۳۹۸تبریک به شما دوست عزیز امریکایی باز و تسلا بازم…درسته شدیدا طرفدار خودروهای آلمانیم ولی پیشرفت و نواوری هر خودروسازی خوشحالم می کنه….
Elmiraj
۲۱ اسفند ۱۳۹۸سپاس دوست عزیز…
.
تسلا شرکتی بود که همه رو به تغییر و پیشرفت وادار کرد…
ای کاش همه بچههای سایت شناختشون از تسلا به اندازه من بود .
Khosrow
۲۱ اسفند ۱۳۹۸12 سال برای خیلیا پایان حساب میشه / چه بد استارت میخوره ..
محمد علی
۲۱ اسفند ۱۳۹۸آینده از آن خودروهای هیدروژنیه یا دست م بخش مهمی از آینده حمل و نقل سوخت هیدروژنی خواهد بود ه هیوندای و تویوتا و هوندا و همینطور بی ام و به خوبی اهمیت این موضوع رو فهمیدن و به شدت در این رقابت جلو افتادند(و همزمان با قدرت خودروهای برقی رو هم توسعه میدن)در حالی که بقیه شرکتها(مثل جنرال موتورز تسلا بنز)به کل از این مساله غافل شدن و اگه به نجنبن شکست سختی خواهند خورد و عواقب بدی در انتظارشونه
mehdi
۲۱ اسفند ۱۳۹۸عجب پیش بینی کردی یکی میگه امریکا رو به افوله اون یکی میگه تسلا فلان میشه اون میشه یه بار با اسم احمد علی کامنت گذاشتی اون داداشته؟ D:
حسین دهمرد
۲۱ اسفند ۱۳۹۸همون کپسول هیدروژن حکم بمب متحرک رو داره.
mehdi
۲۱ اسفند ۱۳۹۸سلطان برقی سازی دنیای خودرو
تنها کمپانی بود که باعث شد عاشق خودرو های برقی بشم
احمدعلی
۲۱ اسفند ۱۳۹۸آینده از آن خودروهای هیدروژنی هست(دست کم بخش بسیار مهمی از آینده حمل و نقل) و شرکتهایی مثل هیوندای تویوتا هوندا و بی ام و که سرمایه گذاری سنگینی در این بخش انجام دادن و از رقبا جلو افتادن این آینده رو از آن خود میکنن در حالی که شرکتهای دیگه(مثل جنرال موتورز فولکس واگن تسلا و….)خودشونو به خواب زمستونی زدن و از این مساله غافل شدن که قطعا به زودی ضربه سختی رو متحمل خواهند شد و اگه زود نجنبن از گردونه رقابت خارج میشن
رضا
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ماشین فقط برقی ،،، ماشین بنزینی در مقابل برقی مثل درشکه میمونه