جدای از داشتن قوای محرکه تمام الکتریکی، محصولات تسلا از بهروزرسانی از راه دور برای بهبود عملکردها برخوردار هستند. همچنین مالکان میتوانند دیگر آپگریدها از جمله بهبودهای پرفورمنس را از طریق برنامه ویژه تسلا خریداری کنند. یکی از مثالهای ویژه دراینباره بهبود شتاب گیری تسلا مدل ۳ دو موتوره است که ۲ هزار دلار قیمت داشته و باعث افزایش حدود ۵۰ اسب بخاری قدرت پیشرانه و رساندن شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت به حدود ۳.۹ ثانیه میشود. جالب به نظر میرسد نه؟! البته که اینگونه است اما همه به دنبال پرداخت ۲ هزار دلار آپشن یاد شده نیستند.
یکی از راهحلها برای دستیابی ارزانتر به این آپگرید نسبتاً گرانقیمت را شرکتی به نام Ingenext ارائه کرده است. این شرکت دستگاه ویژهای را به فروش میرساند که میتواند همان پرفورمنس را با نصف قیمت در دسترس مالک قرار دهد. مالکان فقط کافی است بهصورت ساده کانکتور را به MCU خودرو نصب کرده و افزایش قدرت بهصورت فوری اعمال میشود. حتی با این دستگاه حالت دریفت نیز در دسترس مالک قرار میگیرد.
نیازی به گفتن نیست که تسلا از این عمل اصلاً راضی نبوده و حالا علیه آن شکایت کرده است. گفته میشود برخی مالکان تسلا که دستگاه Ingenext را خریداری کردهاند هشداری مبنی بر ناسازگار بودن این تغییر دریافت کردهاند و شاید ریسک آسیب به خودرو یا خاموش شدن آن وجود داشته باشد.
خوشبختانه مالکان این خودروها گفتهاند تاکنون آسیبی به خودرویشان وارد نشده است. مؤسس شرکت Ingenext نیز تائید کرده بهروزرسانی نرمافزاری اخیر تسلا باعث شده محصول این شرکت دیگر کارایی نداشته باشد.
این شرکت گفته با ارسال اطلاعیههایی به مشتریان به آنها گفته که خودروی خود را بهروز نکنند. تنها سه مشتری تسلا اقدام به ارتقای خودروی خود کرده و در واقع پول خود را هدر دادهاند. البته Ingenext گفته تا دو هفته آینده راهحلی برای عبور از بهروزرسانی تسلا و کارایی دستگاه خود ارائه خواهد کرد.
اساساً این یک جنگ عادی بین شرکت یاد شده و تسلاست. Ingenext خودروی تسلا را هک کرده و این خودروساز هم اقدام به بلوک کردن دستگاه شرکت یاد شده کرده و این موضوع تکرار میشود.
nikzad
۵ شهریور ۱۳۹۹?نمیدونستم همچین چیزی هم هست.البته یکی از معایب برقی شدن همینکه ممکنه به راحتی هک شوند و شرکت ها باید برای این موضوع فکر اساسی بکنند چون مال مشتری هست و اگر دزدیه شوند شرکت ها باید جواب پس بدهند.
میثم
۵ شهریور ۱۳۹۹همین کارو با ماشینای بنزینی هم میکنند. دستگاه هایی هستن که وصل میشن به پورت دیاگ که با فریب ECU ماشین، کدهای جدیدی به اون ارسال میکنن. هدفشون اکثرا افزایش بازده موتور و اصطلاحا تقویت یا تیونینگ موتور هستش ولی بعضی دستگاه ها هم برای کاهش مصرف سوخته. تو ایران هم بصورت محدود فروخته میشه ولی همشون چینی درجه 2 و 3 هستن که کارایی لازمو ندارن.
بعضیها هم برای کاهش مصرف سوخت استفاده میشن که در درازمدت تاثیر منفی روی موتور داره.
Elmiraj
۵ شهریور ۱۳۹۹قیمت model 3 long range AWD از ۵۰۱۹۰ دلار شروع میشه…
جالبه یه سری اینقدر پول میدن ماشینو بخرن ولی حاضر نیستن بخاطر ۵۶۷ دلار ماشینشون به صورت استاندارد ارتقاء یابه…!!!
Hadi
۵ شهریور ۱۳۹۹عهه چه دستگاه با حالی !
روی ECU روآ ۸۷ دو گانه هم جواب میده؟
Hadi
۵ شهریور ۱۳۹۹ماشین ندیده بودیم هک بشه که به لطف تسلا دیدیم ?
البته هر ماشین الکتریکی دیگه ای ممکنه هک بشه ولی مقام اول دست تسلاست فعلا…
AMG///
۵ شهریور ۱۳۹۹یکی از معایب بی شمار تسلا
بی ریا
۵ شهریور ۱۳۹۹اقای عزیز آلمانی ، یعنی بنز شما هیچ ایرادی نداره ؟
تکنولوزی همینه عزیزم مطمان باش بنز عرضه ساخت همین تکنولوزی رو هم نداره
Elmiraj
۵ شهریور ۱۳۹۹هیچ شرکتی نمیتونه از گزند هکر ها در امان بمونه….
.
غول هایی مثل IBM ، اپل ، مایکروسافت و گوگل که خدایان و بنیانگذاران علم کامپیوتر هستند در طول حیات شون بارها و بارها هک شدن و بازم خواهند شد…
برجسته ترین نمونه هم که بزرگترین هک تاریخ توییتر بود که توسط یه نوجوان ۱۷ ساله انجام شد…!!!!!
Mohammad.khalili
۶ شهریور ۱۳۹۹ماشالا اطلاعات شما خیلی کامل احتمالا به زبون انگلیسی مسلط هستید
SS
۵ شهریور ۱۳۹۹من با آپدیت های OTA مخصوصا برای خودروها مخالف هستم
شاید برای گوشی چنین آپدیت هایی مشکل ایجاد نکنه یا در بدترین حالت گوشی از کار بیافته
اما در مورد خودروها این نوع آپدیت ها باعث میشه شرکت سازنده به خودش اجازه بده هر نوع دستکاری در خودرو انجام بده و ریسک مشکلات امنیتی رو هم که میتونه خطر آفرین باشه بالا میبره. در حالی که این مالک خودرو هست که باید تصمیم بگیره چنین تغییراتی رو میخواهد انجام دهد یا خیر.
جالبترین نکته در این خبر تهدید تسلا به آسیب وارد “کردن” یا خاموش “کردن” عمدی شرکت به خودروها در صورت استفاده از این چیپ هست در حالی که خود تسلا هم دقیقا از همین کدها برای گرفتن پول اضافی و فعال کردن آپشن ها استفاده میکنه. تسلا هم در حال تبدیل شدن به اپل خودروسازها هست و سعی میکنه همه چیز رو اختصاصی کنه و پول در بیاره.
OMID
۵ شهریور ۱۳۹۹تهدید نکرده که خودش این کارو میکنه
گفته ممکنه باعث آسیب بشه که طبیعیه چون طرز کار اینا گول زدن سنسور هاست و ممکنه باعث آسیب بشن
این دستگاه ها واسه خودروهای بنزینی هم فراوونه و سیگنال سنسور سوخت و هوا رو تغییر میدن تا سوخت بیشتر تزریق بشه و قدرت بیشتر بشه
تاثیر زیادی ندارن معمولا توی قدرت و فقط سیستم ماشین رو به هم میریزن
این مسئله انحصاری بودن هم مخصوص تسلا نیست اکثر شرکت ها ecu ماشین رو قفل میکنن
ارشیاsvj
۵ شهریور ۱۳۹۹تازه اگه خودرانش رو هک کنند!!!????
Khosrow
۵ شهریور ۱۳۹۹عکسو / این قیافشم هک شده س ..