آزمون بدنه ضد گلوله تسلا سایبرتراک در برابر سلاح خودکار و مهمات جنگی!

شنبه 11 آذر 1402 - 13:56
مطالعه 2 دقیقه
cybertruck-bullet-test
هم‌زمان با رونمایی از نسخه‌ی آماده تولید تسلا سایبرتراک، ویدئوی رسمی توسط شرکت سازنده منتشر شد که استقامت بدنه در برابر تفنگ‌های اتوماتیک را نشان...
تبلیغات

هم‌زمان با رونمایی از نسخه‌ی آماده تولید تسلا سایبرتراک، ویدئوی رسمی توسط شرکت سازنده منتشر شد که استقامت بدنه در برابر تفنگ‌های اتوماتیک را نشان می‌داد.

تسلا از شیوه‌های گوناگون برای تبلیغ و اثبات توانایی‌ محصولات مختلف استفاده می‌کند. در بعضی موارد، فناوری‌ پیشرفته مثل شتاب‌گیری عالی و بدنه ضد گلوله به‌تنهایی می‌تواند نقشی بسیار مهم برای جلب توجه مخاطب داشته باشد؛ حتی اگر برای تمام مشتریان، مورد استفاده قرار نگیرد.

روز گذشته، ویدئوی تست درگ تسلا سایبرتراک و پورشه 911 را بررسی کردیم. نکته‌ی جالب در این آزمون، یدک‌کشی تریلر حامل یک پورشه 911 دیگر توسط وانت تسلا بود که البته، مانع از پیروزی سایبرتراک نشد. حالا رویارویی با تفنگ‌های خودکار و تست ضد گلوله در صفحه رسمی تسلا دیده می‌شود.

مهندس ارشد در پروه‌ی سایبرتراک، سه تفنگ مخصوص آزمایش ahlg تامسون (Tommy gun) با گلوله کالیبر 0/45 اینچ (11 میلی‌متری)، سلاح کمری گلاک (Glock)  کالیبر 9 میلی‌متر و  شات‌گان M4 را انتخاب کرده است. البته در ابتدای فیلم، چهار تفنگ روی میز دیده می‌شود که یکی از آن‌ها با ظاهر مشابه مسلسل‌های سبک‌وزن انفرادی، جزوی از ویدئو نهایی نیست.

در انتهای فیلم، مهندس تسلا از یک وانت رم استفاده می‌کند تا نشان دهد خودروی معمولی بدون تجهیزات ضد گلوله، نمی‌تواند حافظ جان سرنشینان، هنگام مواجه با تیراندازی شود!

روز گذشته؛ ویدئوی دیگری با حضور ربات‌های انسان‌نما و تسلا سایبرتراک نیز منتشر شد که به سرعت در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت. جهت اطلاع مخاطبان پدال ذکر این نکته لازم است که ویدئوی مذکور، به لطف ترفندهای سینمایی و تدوین گرافیکی ساخته شده. منبع اصلی ویدیو کانال یوتیوب با نام SoKrispyMedia، فیلم‌های کوتاه با موضوعات تخیلی و جلوه‌های ویژه می‌سازد.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.