تسلا

وکیل تسلا: بیانیه‌های این شرکت خوشبینانه و غیرقابل اتکا هستند

این شرکت موفق شد با چنین بیانیه‌ای دست سهام‌دارانش را از دادخواهی کوتاه کند.

ایلان ماسک، بنیان‌گذار و مالک خودروسازی تسلا، از یک دادگاه دیگر که برای رسیدگی به شکایتی علیه سیستم خودران محصولات شرکتش شکل گرفته بود، سربلند بیرون آمد. اما ظاهرا این پیروزی حقوقی با حاشیه‌هایی همراه شده است. وکیل این کارآفرین آمریکایی اتهامات واردشده به مجموعه تسلا را درست نمی‌داند و مدعی شده است که شرکت تسلا از اصطلاحی نه‌چندان جدی و اغراق‌آمیز استفاده کرده است پس شاکیان نمی‌بایست آن را جدی می‌گرفتند. این واژگان در دادگاه شکایت سهام‌داران در مسئله گمراه‌کننده موفقیت‌های تسلا در حوزه خودران استفاده شده است.

ماسک در واکنش به اتمام این دادگاه به‌صورت رسمی، در رسانه «ایکس» نوشت:

عدالت برقرار می‌شود.

به نظر می‌رسد ایلان از این پیروزی خوشحال است اما توجه درستی به نحوه پیروزی خود نداشته است. این مولتی‌میلیاردر آمریکایی عملا جدی نبودن بیانیه‌های شرکتش را تایید کرده است و باور دارد که این دسته از اعلامیه‌ها ارائه‌ نامناسب و گمراه‌کننده از پیشرفت‌های شرکت نیستند. خود وکیل تسلا در بخشی از بیانیه خود اشاره می‌کند که ایمنی سیستم خودران تسلا موسوم‌به «اتوپایلوت» بیانیه‌های اغراق‌شده‌ و خوشبینانه سازمانی هستند که تایید آن‌ها از نظر عملی ممکن نیست. او در ادامه می‌گوید که هیچ سرمایه‌گذار عاقلی روی این بیانیه‌های به‌اصطلاح گمراه‌کننده تکیه نمی‌کند چراکه عملا جدی نیستند.

به این ترتیب، دادگاه تصمیم گرفته که سخنان این وکیل با قانون سازگاری دارد و ادعای تسلا یک بیانیه شرکتی خوشبینانه و نه‌چندان جدی است که کسی نباید به آن اتکا کند. پیش از این هم ایلان ماسک با چند بیانیه بی‌اساس سهام شرکت خود را بالا و پایین کرده و به سوددهی رسیده است. پس از برپایه تجربه و نه قانون، این دسته از سرمایه‌داران هم می‌بایست در تکیه‌کردن به سخنان ماسک تامل بیشتری می‌کردند.

متاسفانه مسئله تجهیز خودروها به سیستم‌های خودران با حاشیه‌های زیادی همراه شده و ایلان ماسک در قلب این توفان قرار گرفته است. این سرمایه‌دار و کارآفرین از تکنیک‌های گوناگونی استفاده می‌کند تا موانع سر راه دستیابی به صنعت خودروهای خودران را از میان بردارد و همان‌طور که به‌عنوان آغازکننده انقلاب خودروهای برقی معرفی شد، در تولید و توسعه خودروهای خودران را هم دست بالا را داشته باشد. ماسک با دامن‌زدن به سیاست‌های محیط‌زیستی، سیاست‌مداران جهان را متقاعد کرده کرده که این روند به بهبود زمین کمک می‌کند.

اما آیا سیستم‌های خودران هم بخشی از روند کمک به سیاره خاکی به شمار می‌روند یا یک الگوی تبلیغاتی پوشیده و پنهان هستند که از این برچسب‌ها برای فروش بیشتر استفاده می‌کنند؟ آیا خودران‌سازی به انسانیت آسیب وارد خواهد کرد؟ برای درک بهتر این موضوع می‌توانید مقاله «کاوش در فناوری خودران؛ آیا انسانیت واقعا در حال نابودی است؟» را مطالعه کنید. نظر شما درباره خودروهای خودران چیست؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۸ رای

علی صفرپور

نویسنده و مترجم سایت پدال٬ کارشناس مهندسی مکانیک

مطالب مشابه

‫۶ دیدگاه‌ها

  1. amirkhanzadeh

    ۱۵ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (1032 ديدگاه)

    با جون مردم بازی کن بعدم بگو برای تبلیغ و جلب توجه بوده

    هعی جدیداً چقدر جون مردم بی ارزش شده

    موافقم 11
    مخالفم 7
  2. Kiarash

    ۱۵ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (697 ديدگاه)

    همیشه از تسلا و برند های چینی متنفر بودم و خواهم بود

    موافقم 18
    مخالفم 5
  3. datsun

    ۱۵ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (3953 ديدگاه)

    کلیپهای این ملعون رو یادتونه که تو اینستا براش پخش میکردن مثل اون یارو که تو تسلا یه بالشت پشت سرش گذاشته بود و مثلا ساعتها خواب بوده خیلی ها رو به فنا داد تنها کسای که از این حمایت میکنن تو ایران انگیزشی هان فکر میکنن این از صفر شروع کرده نه دادش اینو یه پدر پولدار با معدن الماس به اینجا رسوند جدیدا هم با حمایتش از ترامپ مشخص شد اخورش تو این چند سال از کجا پر میشده،

    موافقم 17
    مخالفم 2
  4. Galant.VR4(JDM)

    ۱۶ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (1288 ديدگاه)

    تسلا هیچوقت یه خودروساز کامل نبود و نخواهد شد
    کلا بادش خوابید اینطور که معلومه شتاب خوب و بولد شدن توسط رسانه‌ها نتونست به جایی برسه با این بمب های انفجاری و هیت شدنش توسط اکثر مردم
    دیس ایز ایلان ماسک

    موافقم 2
    مخالفم 1
  5. نا شناس

    ۱۶ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (17 ديدگاه)

    اگه خودروهای تسلا تو جاده های ایران جواب داد ،یعنی بدون تصادف و حادثه ای به مقصد رسید ،پس معلوم میشه به یه دردی میخوره!

  6. یاس ی

    ۱۶ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (1042 ديدگاه)

    بحث خودروهای برقی و مهم بودنشون برای محیط زیست هم چیزی نیست جز تبلیغات بیش از حد. اگر به نحوه استخراج کبالت در کشورهای فقیر آفریقایی نگاهی بکنید و همچنین آلودگیهای بسیار شدیدی که وارد چرخه آبهای رودخانه ها و نهایتا آبهای اشامیدنی بسیاری ازمردم میشه را ببینید ، متوجه میشید که نه تنها خودروی برقی خیلی برای محیط زیست مفید نیست چه بسا خطرات کشنده تری نسبت به کربن تولیدی خودروها داره. هزاران نفر مثل برده در معدنهای کبالت کار میکنن و تولید باطریها در کارخانه ها آلودگیهای بسیار سمی وارد محیط زیست میکنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا