خودروهای تسلا حداقل به مدت دو ماه از ورود به منطقه ساحلی بیدایهه که محل برگزاری جلسه سالانه رهبری این کشور است منع شدهاند. یک مقام پلیس راهنمایی و رانندگی محلی با اعلام این خبر به رویترز گفت ممنوعیت یاد شده از اول جولای سال جاری میلادی شروع خواهد شد. تصمیم مقامات بیدایهه تنها چند هفته پس از ممنوعیت تردد خودروهای تسلا در برخی معابر شهر چنگدو اتخاذ میشود. آن تصمیم نیز با بازدید رئیسجمهور چین از این شهر همزمان شده بود.
یکی از مقامات بیدایهه که از ذکر نام خود خودداری کرد دلیل ممنوعیت ورود محصولات تسلا به این منطقه را ذکر نکرد اما گفت که این تصمیم بیارتباط به امنیت ملی نیست. البته این مقام ناشناس اظهار داشت به زودی بیانیهای دراینباره صادر خواهد شد. تسلا هم به این تصمیم واکنشی نشان نداده است. بیدایهه که بخش ساحلی شرق پکن محسوب میشود بهطور سنتی میزان جلسه سالانه رهبران ارشد کشور چین است. مقامات چینی در این جلسه بهصورت محرمانه درباره تصمیمات مهم و سیاستهای آتی بحث و گفتوگو میکنند. البته چینیها تاریخ دقیق برگزاری چنین جلساتی را اعلام نمیکنند.
محدودیتهای شهر چنگدو برای خودروهای تسلا که البته بهصورت رسمی اعلام نشده اوایل این ماه و پس از انتشار ویدئوهایی در فضای مجازی خبرساز شد. در این ویدئوها پلیس این شهر از ورود خودروهای ساخت این برند آمریکایی به برخی مکانها ممانعت میکند. سال پیش بود که ارتش چین هم از ورود خودروهای تسلا به مجموعههای خود جلوگیری کرد و دلیل آن را نگرانیهای امنیتی درباره دوربینهای نصب شده روی این خودروها ذکر نمود. ماسک آن زمان اظهار داشت خودروهای تسلا نه در چین و نه در هیچ جای دیگری جاسوسی نمیکنند و اگر چنین امری رخ دهد تسلا دوربینهای آن خودرو را خاموش خواهد کرد. چند ماه بعد نیز این خودروساز اظهار داشت تمامی دادههای جمع آوری شده توسط خودروهای شرکت در چین در همین کشور ذخیره میشوند.
خودروسازان هر روز بر تعداد دوربینها و حسگرهایی که تصاویر اطراف خودروها را ثبت میکنند میافزایند. کنترل چگونگی استفاده از این تصاویر و محل ارسال و ذخیره آنها یک چالش برای صنعت خودرو و قانونگذاران محسوب میشود. خودروهای تسلا دارای چندین دوربین خارجی برای کمک به رانندگان در زمان پارک، تغییر لاین حرکتی و… هستند. چین یکی از بزرگترین بازارهای تسلا و سایتهای تولیدی این شرکت محسوب میشود و خودروهای مدل ۳ و مدل Y برای عرضه در چین و سایر کشورها تولید میشوند. کارخانه شانگهای تسلا حدود نیمی از ۹۳۶ هزار دستگاه خودروی فروخته شده تسلا در سال پیش را تولید کرده است. البته این کارخانه در سال جاری تحت تأثیر محدودیتهای ناشی از همهگیری کرونا قرار گرفته و برای اولین بار شاهد تعطیلی ۲۲ روزه آن بودهایم.
NAVID۰۰۹۸
۲ تیر ۱۴۰۱به جرئت میشه گفت چین از مخوفترین نقاط دنیاست !
به سبب وسعیت جغرافیایی ، جمعیت میلیاردی ، اکثریت تک فرزندی با درآمد کارگری و اذهاب مختلف ، چه جنایتهایی که روزانه در آن سکل میگیرد و آب هم از آب تکان نمیخورد !
تسلا هم نباشه ، ماهوارههای جاسوسی کارشون را میکنند پس تسلا بهانه هست مگر از عملیات تروریستی بترسند !
قبلاً بارها و بارها گفتم که دیگر حریم شخصی بیمعنی شده و هروز هم وضع بدتر میشود و در آینده آب هم در تاریکترین نقطه تو کویر مصر بخوریم از ناف لندن شناسایی و رهگیری میشویم چه برسه کار و زندگی شخصی که مثل عروسک خیمه شب بازی کنترلمان میکنند و … !
چه دنیای زشتی داریم در آینده ، البته اگر پُرو و دیوانه باشیم ، شاید بشه کمی راحت بود !
نیشه
۲ تیر ۱۴۰۱تو دنیای الان باید حریم شخصی رو کمار گذاشت و نود و سبک وارد اجتماع شد.
دیگه چیزی برای مخفی کردن نباید وجود داشته باشه.
اینجوری بهترین امنیت و بهترین عدالت و بهترین لذت شکل میگیره
TML BN
۲ تیر ۱۴۰۱بابا اینها همش بهونه است هیچکس نمیتونه منکر جنگ بین آمریکا و چین بشه و همینطور حسودی چین به آمریکا
NAVID۰۰۹۸
۲ تیر ۱۴۰۱ازین که عروسک خیمهشببازی شویم چه لذتی دارد ؟!
ماکسیمیلیان
۲ تیر ۱۴۰۱شادمانم از اینکه بدین حقیقت دست یافته اید.
AMIR / ARMI
۲ تیر ۱۴۰۱هواوی و zte رو تو آمریکا و کانادا منع کردن از فعالیت
اینا هم گفتن بیاید ما هم تسلا رو بیرون کنیم
ولی دیدن علمی که از خودشون ندارن هنوز باید با متر و خط کش تو نمایشگاه ها ماشین های آمریکایی رو اندازه بگیرن تا معیار برای کپی داشته باشن
پس گفتن بیاید به بهانه جاسوسی اسم تسلا رو بد نشون بدیم
خودشون هم خوب میدونن از این خبر ها نیست
منتظر اون روزی هستم که ماشین های چینی پاشون به آمریکا برسه و مردم با پشت دست بزنن دهن نمایندگی هاشون
HamiD
۲ تیر ۱۴۰۱“خودشون هم خوب میدونن از این خبر ها نیست”
نه حقیقتش …
جاسوسی این حرفا رو نداره … به هر روشی شده کشور ها برای جاسوسی از وسایل مختلف کمک میگیرن( نه تنها آمریکا بلکه همه کشور ها)
البته از یه آمریکایی پرست نباید انتظار داشت اینا رو قبول کنه …
داداش سیستم های اطلاعاتی حتی به رییس جمهور خودشون هم رحم نمیکنن … دیگه دشمن که سهله!
ارین صاحب جمعی
۲ تیر ۱۴۰۱نه دعا نکن که ماشین چینی برسه امریکا خیلی سیاست بدیه از کرونا بدتره
HamiD
۲ تیر ۱۴۰۱زندگی کردن توی چین بنظر خیلی ترسناک میاد …
صد البته ما هم داریم همین زندگی رو با شباهت 95 درصدی تجربه میکنیم ، با این تفاوت که ما خودمون رو هم تحریم میکنیم …