تسلا

فراخوان کامیون برقی تسلا به دلیل نقص ترمز پارک

تسلا اعلام کرد ۳۵ دستگاه کامیون برقی سِمی خود را به دلیل نقص احتمالی ماژول سوپاپ ترمز پارک الکترونیکی فراخوان خواهد کرد.

به نظر می‌رسید کامیون برقی تسلا نیز سرنوشتی مشابه دیگر محصولات این خودروساز یعنی سایبرتراک و رودستر داشته باشد و هرگز به واقعیت تبدیل نشود اما آمریکایی‌ها به منتقدان ثابت کردند که اشتباه می‌کنند و چندی قبل اولین نمونه‌های کامیون آینده‌نگرانه خود را تحویل مشتریان دادند؛ اما همانند هر خودروی واقعی دیگری، کامیون تسلا نیز با فراخوان مواجه شده است.

فعلاً مشخص نیست چه تعداد از کامیون‌های جدید تسلا به دست مشتریان رسیده‌اند اما فراخوان موردبحث شامل ۳۵ دستگاه آن‌ها خواهد بود. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراهی آمریکا NHTSA می‌گوید برخی از نمونه‌های کامیون یاد شده با ماژول سوپاپ ترمز پارک الکترونیکی معیوب تولید شده‌اند. این قطعه شاید نتواند درگیر شدن یا نشدن ترمز پارک را انجام دهد و به این خاطر عملکرد ترمز پارک خودرو با نقص مواجه شود. در این صورت احتمال حرکت ناگهانی خودرو بدون حضور راننده وجود خواهد داشت.

شرکت سازنده این قطعه بندیکس نام دارد و به تسلا گفته است که کمیته ایمنی‌اش اقدام به فراخوان می‌کند زیرا تشخیص داده این ماژول شاید باعث نشتی هوای اضافی شده و فشار کافی را ایجاد نکند. از آنجایی که کامیون برقی تسلا فاقد گیربکس و دنده‌های سنتی سایر خودروهاست بنابراین آزاد شدن غیرمنتظره ترمز پارک می‌تواند باعث حرکت ناگهانی کامیون و تصادف شود. شایان ذکر است بندیکس قطعه موردبحث را به چندین خودروساز فروخته بنابراین تسلا تنها شرکتی نیست که تحت تأثیر این موضوع قرار می‌گیرد. تاکنون فراخوان‌های دیگری نیز برای شرکت‌های پتربیلت آمریکا و ناویستار در کانادا اعلام شده است. تسلا برای حل این مشکل اقدام به تعویض ماژول یاد شده با قطعه‌ای جدید خواهد کرد و این کار را به‌صورت رایگان انجام خواهد داد. خودروساز یاد شده اظهار می‌دارد برنامه‌ای برای بازپرداخت هزینه‌های خارج از گارانتی نخواهد داشت.

تسلا که به خاطر رفع ایرادات نرم‌افزاری محصولاتش از طریق به‌روزرسانی از راه دور شناخته می‌شود در طول ماه‌های گذشته چندین فراخوان را اعلام کرده است. در ماه فوریه بود که بیش از ۳۶۰ هزار دستگاه از ساخته‌های این برند به خاطر نرم‌افزار خودران کامل بتا فراخوان شدند. اخیراً نیز NHTSA در حال بررسی مشکلات جدا شدن کمربند ایمنی شاسی‌بلند برقی مدل X است. چندین پیش نیز ۳۴۷۰ دستگاه مدل Y به خاطر مشکل پیچ‌های اتصال صندلی عقب فراخوان شد. NHTSA همچنین در حال بررسی پرونده جدا شدن احتمالی فرمان مدل Y است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۳ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۱۶ دیدگاه‌ها

  1. F

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (223 ديدگاه)

    از ماشین کنترلی گرفته تا ماشین شارژی های بزرگ تر و موتور کولر و منظورم کلا هر الکترو موتوری وقتی که روشن نیست و میخوای خودت بچرخونی یک مقاومت زیادی در برابر چرخیده شدن داره، حالا قطعا این الکتروموتوری که هزار اسب بخار تولید میکنه و یه کوه هم گشتاور داره دیگه محال ممکنه تکون بخوره، و اون حالت رانندگی تک پدالی هم فکر کنم از همین خاصیت الکتروموتور ها سرچشمه میگیره ، خلاصه منظورم اینه نگران نباشید حتی اگه جایی ترمز پارکش هم قطع شه بازم اتفاق بدی نخواهد افتاد،

    هر برند الکتریکی دیگه هم بود همین متن رو مینوشتم اصلا فرقی نداره برام چه نامی داره. تسلاست یا نیکولاست یا لوسید یا اصلا فارادی فیوچر.

    موافقم 21
    مخالفم 8
    1. M

      ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (160 ديدگاه)

      اتفاقا انواع موتور الکتریکی کمترین اصطکاک بین روتور و استاتور دارن ، شفت یه موتور ۲۰ کیلو واتی رو با دست میشه بچرخونی

      موافقم 17
      مخالفم 4
  2. سبحان

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (321 ديدگاه)

    یه چیز جالبی که فهمیدم دیروز این بود
    قطعات فیبرکربن مدل های S X 3 Y که شامل قطعات داخل کابین و بال عقب روی کاپوپ و غیره میشه
    توی ترکیه تولید میشه
    این تو تست درایو مدل اس پلد تو کانال doğan kabak
    میگفتن

    موافقم 17
    1. محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال

      ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (2859 ديدگاه)

      کشور همسایه ما بسیار هوشمندانه سرمایه گذاری می کنه و خیلی سریع به سود می رسه
      چندان درگیر خودروی ملی نیست اما قطعه سازی می کنه و شریک تجاری بزرگان می شه
      ترکیه برای بسیاری از خودروسازان برتر دنیا قطعه می سازه؛ خصوصا فولکس، فیات، رنو، فورد، داچیا،
      در ترکیه قطعات مهمی از پیشرفته ترین هواپیماهای امریکا، مثل F-35 تولید می شه
      https://cdnuploads.aa.com.tr/uploads/Contents/2019/04/05/thumbs_b_c_cbd9bbfc415abca1dfc31f80a0c063a6.jpg?v=095650
      تصویر پرچم ترکیه روی اولین مدل رونمایی شده از F-35 هست

      موافقم 30
      مخالفم 3
      1. سبحان

        ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
        سوابق: (321 ديدگاه)

        خیلی جالب به تازگی هم خبر دادن قرار نیروگاه هسته ای رو راه اندازی بکنن
        بدون هیچ کش مکش سیاسی صاحب انرژی هسته ای شدن

        موافقم 10
        مخالفم 1
      2. یانکی.من هم فرزند کسی هستم.آبان سرخ.

        ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
        سوابق: (2353 ديدگاه)

        ترکیه قرار بود سرمایه گذار اف35 باشه و بعد تولید بخره و پرچمش به این دلیل روش خورده بود مثل چند کشور دیگه ولی بعد اشتباه احمقانه عردوقان برای خرید اس400 از روسیاه از داشتن اف35 محروم شد.دلیل اینکه آمریکا حاضر نشد اف35 بده به ترکیه این بود که وقتی ترکیه سامانه پدافند اس400 رو راه اندازی کنه نیاز به اینه که سامانه بتونه دوست رو از دژمن شناسایی کنه پس مجبور هستن کدهای محرمانه اف35 رو در اختیار سامانه اس400 بزارن یعنی چی یعنی اینکه دیگه اف35 برا اس400 پنهان کار حساب نمیشه و خوده اف35 خودش رو به اس400 معرفی میکنه یعنی اون همه تکنولوژی و هزینه پشم و اینکه شک نکنید روسها جاسوس افزار جا گذاری میکنن تو اس400 تا هر جور شده به این کدها دست پیدا کنن و این باعث میشه چنان خسارتی به آمریکا بخوره که قابل جبران نباشه.الان هم که دیدن اشتباه کردن و پروژه پنهان کار خود ترکیه هم فقط یه گنده دوزی بود به التماس افتادن که بلکه آمریکا اف16 پلاس بده بهشون.

        موافقم 29
        مخالفم 6
        1. Ehsan

          ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
          سوابق: (2 ديدگاه)

          البته خرید اس ۴۰۰ خیلی منطقی تر بود برای ترکیه چون ترکیه تعداد بالا جنگنده اف ۱۶ داره که جنگنده خیلی قابلی هست اما پدافند هوایی خیلی ضعیفی داشت.برای همین اس ۴۰۰ رو به اف ۳۵ ترجیح داد که همونطور که میدونی بهترین سیستم پدافند هوایی دنیا هست و ترکیه هم از همون روز اول سفارش اف ۳۵ به امریکا کلی مشکل داشت با امریکا سر مسائل مختلف،البته قیمت اف ۳۵ هم خیلی بالاست

        2. Ehsan

          ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
          سوابق: (627 ديدگاه)

          البته خرید اس ۴۰۰ خیلی منطقی تر بود برای ترکیه چون ترکیه تعداد بالا جنگنده اف ۱۶ داره که جنگنده خیلی قابلی هست اما پدافند هوایی خیلی ضعیفی داشت.برای همین اس ۴۰۰ رو به اف ۳۵ ترجیح داد که همونطور که میدونی بهترین سیستم پدافند هوایی دنیا هست و ترکیه هم از همون روز اول سفارش اف ۳۵ به امریکا کلی مشکل داشت با امریکا سر مسائل مختلف،البته قیمت اف ۳۵ هم خیلی بالاست

          موافقم 6
          مخالفم 6
        3. محمدرضا اشتری - دبیر سایت پدال

          ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
          سوابق: (2859 ديدگاه)

          شما درست گفتین
          ولی ترکیه 4 فروند F-35 تحویل گرفت و بعد قرار داد S400 با روسیه نهایی کرد
          خیلی قشنگ بود حرکتش

          موافقم 16
          مخالفم 2
  3. (Ali(chevynova

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (7375 ديدگاه)

    در مورد ارزش سهام تسلا هم مطلب بذارید

    موافقم 7
    مخالفم 28
  4. mrb-bap

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (153 ديدگاه)

    اینکه هنوز نیومده مشکل پیدا کرده 😐😐 خدابخیر کنه…

    موافقم 14
    مخالفم 8
  5. Elmiraj

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (3188 ديدگاه)

    ((به نظر می‌رسید کامیون برقی تسلا نیز سرنوشتی مشابه دیگر محصولات این خودروساز یعنی سایبرتراک و رودستر داشته باشد و هرگز به واقعیت تبدیل نشود ))

    فارغ از تمامی مشکلات زنجیره تامین تا به امروز ، وقتی مهندسان شرکت های رقیب که فقط بلدن رو پلتفرم درون‌سوز باتری سوار کند ، همانند model y پلتفرم سایبرتراک ، رودستر و semi موشکافی کردن و بار دیگر گفتن که این اثر هنریه و نه ساخته های ما !!! خواهید فهمید که دلیل این تاخیر ها چه بوده……

    اینم اضافه کنم که دو خط تولید cybertruck به طور کامل راه اندازی شدن و به زودی تولید آزمایشی شروع خواهد شد…
    فروش ۴۲۲ هزار دستگاهی در سه ماهه اول هم نشان داده سیاست کاهش قیمت تا چه میزان تاثیر گذار بوده .

    موافقم 12
    مخالفم 11
  6. Alan.r

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (1133 ديدگاه)

    هنوز نیومده خراب شد
    این است مهندسی برتر تسلا😂😂

    موافقم 16
    مخالفم 12
    1. Killer

      ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (596 ديدگاه)

      فن برندی هستی که تو نگه داشتن چرخ ماشین برقیش مونده بعد به تسلا که تو برقی حرف نداره گیر میدی؟!!

      موافقم 6
      مخالفم 11
  7. ARIAN

    ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
    سوابق: (346 ديدگاه)

    ای کاش قوانین فیزیک و شیمی فرق می‌کرد مثلا به جای اینکه استفاده از خودروی بنزینی هوارو آلوده بکنه استفاده از خودروی برقی هوارو آلوده میکرد تا هیچوقت وجود نحس و آشغال ماشین های برقی رو تحمل نکنیم. پ. ن : این نیومده خراب شد که…

    موافقم 9
    مخالفم 6
    1. ایرانخودرو+سایپا

      ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
      سوابق: (1 ديدگاه)

      هموطن عزیز! شما به عنوان یک ایرانی مجبور نیستید خودروهای منحوس و آشغال برقی را تحمل کنید. شما می توانید تا آخر عمر لذت استفاده از خودروهای درون سوز را با ما تجربه کنید.

      موافقم 10
      مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا