مالک خودروی برقی تسلا با کاشت تراشه در دست خود، هماکنون میتواند از طریق ایمپلنت کار گذاشته شده قفل خودرو را باز کرده و آن را روشن کند.
اگر دیگر مجبور به حمل کلید ماشین (سوئیچ) نباشید چه؟ این وضعیت مردی است که اخیراً تراشه ای در دست راستش کاشته شده و به عنوان کلیدی برای خودروی تسلا او عمل میکند. او اکنون پس از پرداخت ۴۰۰ دلار برای تراشه و عمل، بخشی از گروه کوچک آزمایشکنندگان بتا تسلا به شمار میرود.
به گزارش carscoops، برندون دالالی عاشق فناوری است. او نه تنها در این بخش کار میکند، بلکه از درگیر شدن با چنین فناوری هنگام بیرون بودن از دفتر نیز لذت میبرد. او یک دستگاه تسلا نیز دارد و با ایمپلنت جدید ارتباط نزدیک میدان (Near Field Communication) یا اپمپلنت NFC میتواند قفل خودرو را باز کرده و آن را روشن کند. هر چند این همه ماجرا نیست.
برندون دالالی در توئیتر گفت:
میخواهم روشن کنم که این تراشه عملکردهای بیشتری نسبت به تسلا دارد. کلید تسلا فقط یک برنامه است که روی آن نصب شده است. این برای من عالی است زیرا مدیریت برق بلوتوث تلفن من بسیار تهاجمی است، کلید تلفن من فقط نیمی از زمانها کار میکند. این تراشه دقیقاً مانند کارت اعتباری، ApplePay یا GPay روی گوشی کار میکند. بالاخره تصمیم گرفتم مسائل کلیدی تلفنم را به دست خودم بگیرم… به معنای واقعی کلمه. ایمپلنت تراشه کلید تسلا.
برای واضحتر بودن بد نیست بدانید، این تراشه به چند برنامه اجازه میدهد تا همه با یک ضربه دست دالالی کار کنند. علاوه بر این، به طور دائم به هیچ وسیله نقلیه منفردی متصل نیست، بنابراین در صورت نیاز میتواند آن را در آینده بهروزرسانی کند. همچنین این در واقع دومین تراشهای به شمار میرود که دالالی در بدنش کاشته است.
در دست چپ دالالی تراشه کوچکتری وجود دارد که در ورودی را باز میکند و در همان زمان نمونه کارها، اطلاعات تماس و اطلاعات پزشکی او را ذخیره میکند. دالالی در این زمینه گفت:
کل ایده این بود که کلید خانه را در دست چپ و کلید ماشینم را در دست راستم داشته باشم. و سپس چیز واقعاً جالب این است که وقتی تأیید شد، آنها میتوانند تراشه جدیدی را که من به تازگی برای انجام تراکنشهای کارت اعتباری به دست آوردهام، به صورت بیسیم فعال کنند. من میتوانم یک کارت اعتباری را به آن پیوند دهم و میتوانم از آن در هر جایی که پایانههای «پرداخت ایمپلنتی» وجود دارد استفاده کنم.
ویدئویی که برندون دالالی در توئیتر آپلود کرد باعث میشود تعامل کمی سخت و ناخوشایند به نظر برسد، اما او میگوید که مدت زیادی بعد از عمل فیلمبرداری شده است. در نتیجه، تورم در دست او باعث شد این روند کمی طولانیتر شود و اکنون که تورم از بین رفته، فقط یک ضربه سریع روی ستون خودرو برای باز شدن درها لازم است.
جالب است که او با واکنش شدید افرادی مواجه شد که معتقدند کاشت تراشه در بدن در کتاب مقدس در کتاب مکاشفه پیشگویی شده است. دالالی میگوید:
من فقط نمیخواهم نگران فراموش کردن کلید ماشینم باشم. من اینجا نیستم که شیطان را بپرستم.
نظر شما دربارهی این نوع فناوری چیست؟ دالالی اولین کسی نیست که این کار را انجام میدهد. آیا تا به حال چنین ایمپلنتی دریافت کردهاید یا حاضر هستید چنین کاری را انجام دهید؟ چرا بله و چرا نه؟ در قسمت پایین، نظرات خود را با پدال به اشتراک بگذارید.
Silent
۱ شهریور ۱۴۰۱از چالش های توسعه تراشه Neuralink
meysam
۱ شهریور ۱۴۰۱یک گام رو به جلو برای کنترل هرچه بیشتر انسانها توسط خواص
NAVID۰۰۹۸
۱ شهریور ۱۴۰۱انسان نگو ، بهتره بگیم موش آزمایشگاهی !
آینده خیلی خطرناکه ، خیلی !
اما یه خوبی هم داره که میشه افراد شرور و اوباش را کنترل کرد و به زانو در آورد و ای کاش برای تمام ارازل وحشی در ایران چنین تراشههایی کار میگذاشتند تا مثل موش تو تله میوفتادن و اینقدر ایجاد وحشت و دزدی در شهری مثل تهران یا اهواز نمیکردند !
arashk
۳ شهریور ۱۴۰۱البته یه مشکل هم هست. ممکن ما از نظر یک دولت دشمن تشخیص داده بشیم و بعد با هک این تراشه ها ، بدون بمب هستهای به افراد آسیب زیادی همزمان آسیب بزنن
phonix
۱ شهریور ۱۴۰۱وقتی افونت کرد و بدنت واکنش نشون داد دو هزاریت میوفته
اگه هم افونت نکرد و بدنت واکنش نشون نداد در برابر کیت الکتونیک لابد جنسش خاص بوده
چون نمیشه کیت های عادی رو در بدن جاساز کرد اونم به مدت زیاد
شاپور
۱ شهریور ۱۴۰۱عفونت یک طرف قضیه اما در کل حس خوشایندی نداره ولی بعضی ممکنه بخواهند مثل تتو که عده ای متنفرن و عده ای دوست دارن
ˈadɔlf ˈhɪtlɐ
۲ شهریور ۱۴۰۱بعضی دنبال جلب توجه به هر شکل ممکن هستن آخه بچه *** لا اله الا نمیشه چیزی گفت
Payfast
۲ شهریور ۱۴۰۱من تو بدن خودم خون جا ساز کردم افونت نداره