امسال تویوتا با حضور پررنگ خود در نمایشگاه بینالمللی خودرو در آمریکای شمالی از پروژه جدید خود که مجهز کردن تویوتا میرایی بر پایه پیل سوختی به فناوری ارتباط خودروها با ماهواره با همکاری گروه Kymeta سخن به میان آورد.
Kymeta یکی از شرکتهای آمریکایی است که خود را رهبر فنّاوری آنتنهای گیرنده ماهوارهای مسطح (flat-panel antenna technology) میداند. تویوتا به دنبال استفاده از چنین تکنولوژی بهمنظور ارتقاء ارتباط میان خودروهای خود است. این تکنولوژی شامل یک برنامه جامع است که با نصب یک ماژول ارتباطی داده بر روی خودرو شروع میشود و درنتیجه ارتباط این خودرو با خودروهای در محدوده مشخص برقرار خواهد شد.
خودروساز ژاپنی برنامه دارد تا در آینده از ارتباط ماهوارهای استفاده کند و این سیستم نیازمند یک ماهواره با ظرفیت بالا است که بتواند نرخ بالای انتقال داده را تضمین کند. این میزان از نرخ تبادل اطلاعات خیلی بیشتر از توان ماهوارههای کنونی است.
هرچند استفاده ازاینگونه ماهوارههای پیشرفته نیازمند استفاده از یک بشقاب دریافتکننده اطلاعات بر روی زمین است، ولی آنتن Kymeta نیازی به استفاده از چنین ابزارهای مکانیکی ندارد. این تکنولوژی با استفاده از نرمافزار مناسب و تکنولوژی کریستال مایع عمل میکند تا به شکل الکترونیکی ماهواره را ردیابی کنند و دادههای آن را دریافت نمایند. از همه مهمتر، این آنتن سبکوزن مسطح میتواند اطلاعات بیشتری در مرحله مونتاژ خودرو و خدمات پس از فروش به مشتری ارائه دهد.
شیگکی تومویاما مدیر بخش توسعه تویوتا موتور اعلام کرده:
در طی سالیان دراز تویوتا همواره تلاش کرده است تا کمپانیهای خودروسازی جهان را با هدف تحقیق و توسعه روی تکنولوژیها با یکدیگر ادغام کند. ما برای استفاده از تکنولوژی Kymeta هیجانزده هستیم چون تکنولوژی آنتن مسطح میتواند چالش میان ارتباط بین خودروها را حل کند.
برخی از مزایای استفاده از ارتباط ماهوارهای شامل توزیع حجم زیادی از داده به یک خودرو، افزایش محدوده پوشش و اجرای تکنولوژی خودروهای متصل در سطح جهانی است. البته باید ارتباط پایداری و ایمنی را به دیگر مزایای استفاده از ارتباط ماهوارهای بیفزاییم.
دکتر ناتان کندز مدیرعامل Kymeta گفته که شرکتش اولین کمپانی است که این نوع تکنولوژی را با موفقیت پیش خواهد برد و نزدیک به ۸۰۰۰ مایل تست جادهای برای خودروهای متصل به ماهواره انجام داده است.
تویوتا و Kymeta از سال ۲۰۱۳ بر روی آنتنهای مسطح در حال تحقیق و توسعه هستند. هدف این دو شرکت ایجاد یک طرح مناسب برای پشتیبانی از دریافت دادههای عظیم توسط خودرو از ماهواره ارسالکننده است. تویوتا تاکنون ۵ میلیون دلار به این شرکت برای تسریع در تحقیقاتش کمک کرده است.
Ali
۲۴ دی ۱۳۹۴تویوتا و خودروسازی های ژاپن دارن برأی اینده برنامه ریزی های بسیار بسیار گسترده انجام میدن وبیشتر به اینده فکر میکنن و صد در صد در اینده تویوتا وژاپن غول خودروسازی وتکنولوژی خودروسازی می شوند
احسان آرسنالی
۲۴ دی ۱۳۹۴چقدر خوبه این تویوتا.
چقدر خوبه رقابت.
چقدر بده انحصار.
چقدر بده نفت.
moein
۲۴ دی ۱۳۹۴واقعا که فکرشون تا کجاها نمیره.احسنت
احسان(احسان)
۲۴ دی ۱۳۹۴خدا تمام کسایی رو که به پیشرفت انسان کمک می کنن حفظ کنه. جدا از فرهنگ و نژاد و دین وملیت
محمد
۲۴ دی ۱۳۹۴عاااالیه…تویوتا تکی…
احمد باقری
۲۴ دی ۱۳۹۴واقعا به تویوتا به معنای واقعی کلمه میشه گفت یک شرکت خودروساز عالی، گام به گام و به صورت اصولی، کارهای خودش رو پیش می بره و وقتی به نتیجه مطلوب رسید، علنی میکنه، از سال 2013 داره روی این تکنولوژی کار میکنه و کم کم داره به این نتیجه میرسه و در این راه، ابایی نداره که از کمک بقیه شرکتها استفاده کنه، قبل از این با شرکت بی ام دبلیو برای توسعه محصولات خودش همکاری رو شروع کرده بود.
peyman.german
۲۴ دی ۱۳۹۴احسنت!
تویوتا،پیشگام در پیاده سازی تکنولوژی
چه در ساخت باطری های پر بازده هیبرید،چه در آنتن مسطح،نو آوری هاش عالیه
دانیال
۲۵ دی ۱۳۹۴نزدیک به 8000 مایل تست جادهای برای خودروهای متصل به ماهواره انجام داده است.-
اینا 8000هزار مایل با ماهواره تست میکنن ما 8 مایل هایما رو تست میکنیم دو نفر میرن بیمارستان یه کلام تویوتا فوق العادست