تویوتا

معرفی تویوتا bZ7 سدان برقی جدید با تکنولوژی هوآوی و باطری بی‌وای‌دی

تویوتا bZ7، سدان الکتریکی جدید، به‌عنوان اولین محصول جوینت‌ونچر گک-تویوتا با سیستم‌عامل کابین هارمونی OS هوآوی در نمایشگاه خودروی شانگهای ۲۰۲۵ رونمایی شد.

تویوتا bZ7 که توسط جوینت‌ونچر گک-تویوتا برای بازار چین توسعه یافته، اولین مدل این همکاری است که به سیستم‌عامل کابین هارمونی OS هوآوی مجهز شده است. پس از رونمایی نسخه کانسپت در نمایشگاه گوانگژو ۲۰۲۴، نسخه تولیدی bZ7 در شانگهای با تغییراتی مانند جایگزینی آینه‌های دیجیتال با آینه‌های فیزیکی و افزودن دستگیره‌های در سنتی، آماده عرضه به بازار شده است. این سدان برقی تا پایان سال ۲۰۲۵ در چین به فروش خواهد رسید.

bZ7 از طراحی آشنای خودروهای الکتریکی تویوتا استفاده می‌کند. نمای جلویی با چراغ‌های باریک C شکل و طراحی بسته ظاهری آینده‌نگرانه دارد. حسگر لیدار روی سقف، نشان‌دهنده قابلیت‌های پیشرفته کمک‌راننده است که احتمالاً از سیستم رانندگی خودکار هوآوی بهره می‌برد. در عقب، چراغ‌های سراسری و باله کوچک، حس پویایی را تقویت می‌کنند. از نمای جانبی، سقف شیب‌دار که به باله عقب متصل می‌شود، همراه با دستگیره‌های نیمه‌مخفی درها و رینگ‌های ۲۱ اینچی چندپره، ظاهری اسپرت و آیرودینامیک ایجاد کرده است. این خودرو با طول بیش از ۵ متر، بزرگ‌تر از کمری و رقبایی مانند تسلا مدل ۳ و بی‌وای‌دی سیل است و با مدل‌هایی مانند بی‌وای‌دی هان و شیائومی SU7 در چین رقابت می‌کند.

کابین bZ7 با تمرکز بر فناوری و راحتی طراحی شده است. صفحه‌نمایش مرکزی شناور که از سیستم هارمونی OS هوآوی بهره می‌برد، همراه با صفحه آمپر دیجیتالی، تجربه‌ای پیشرفته و تکنولوژیک را فراهم می‌کند. فرمان سه‌پره، پدهای شارژ بی‌سیم در کنسول مرکزی و نورپردازی در نقاط مختلف کابین، حس لوکسی را منتقل می‌کنند. سقف پانورامیک شیشه‌ای نیز فضای داخلی را روشن‌تر و جادارتر کرده است. سیستم هارمونی OS هوآوی، قابلیت‌هایی مانند بهبود کیفیت تصویر با هوش مصنوعی و کاهش تأخیر در سیستم‌های ایمنی فعال را ارائه می‌دهد. این کابین پیشرفته، bZ7 را به گزینه‌ای جذاب برای خریداران چینی تبدیل می‌کند که به فناوری‌های هوشمند اهمیت می‌دهند.

تویوتا هنوز مشخصات دقیق پیشرانه bZ7 را اعلام نکرده است. بااین‌حال، انتظار می‌رود این سدان از موتورهای الکتریکی و باطری‌های لیتیوم فسفات آهن بی‌وای‌دی استفاده کند. برخی منابع پیش‌بینی کرده‌اند که این خودرو در نسخه‌های تک موتوره و دو موتوره با شتاب و قدرتی قابل‌رقابت با بی‌وای‌دی هان عرضه شود. جوینت‌ونچر گک-تویوتا در سه‌ماهه اول ۲۰۲۵ تعداد ۱۷۱,۴۷۷ خودرو فروخته که نشان‌دهنده رشد ۱۹.۳ درصدی نسبت به سال گذشته است. سری bZ این شرکت در حال حاضر شامل کراس‌اوورهای bZ3X و bZ4X است و bZ7 به‌عنوان مدل پرچم‌دار این سری، رقابت در بازار برقی‌های چین را تقویت خواهد کرد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷ رای

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۹ دیدگاه‌ها

  1. همایون

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (1031 ديدگاه)

    چقدر شبیه نسل جدید لکسوس ES از آب دراومده

    موافقم 8
    مخالفم 2
    1. net

      ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (3791 ديدگاه)

      طراحی بیرونی سدان فست بک بد هست چون شیشه عقب و صندوق عقب یکی هست. ستون عمود شیشه جلو و ستون عمود شیشه عقب و ستون افقی بالای شیشه دربها متضاد مشکی هست بد شده

      موافقم 1
      مخالفم 7
  2. Yaghoob

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (528 ديدگاه)

    ساخت یه برقی خوب بدون شراکت چینی ها سخت و پرهزینه هست.

    موافقم 4
    مخالفم 1
  3. Toyota

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (21 ديدگاه)

    اره
    ولی این هم مثل ژاپنی های دیگه خیلی خوبه

    موافقم 3
    مخالفم 7
  4. علیزاده

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (333 ديدگاه)

    متاسفم برای چشمام که همچین افتضاحی رو دیدم

    موافقم 4
    مخالفم 7
  5. Ali

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (179 ديدگاه)

    تویوتای برقی با تکنولوژی هوآوی و باتری بی وای دی،خوبه که چینیا انقدر با کیفیت شدن.

  6. Silent

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (638 ديدگاه)

    آسیایی EV صرفا کره بسیار عالی کار کردن مخصوصا KIA
    Hybrid هم ژاپنی

    موافقم 4
    مخالفم 1
  7. Spooke

    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (51 ديدگاه)

    از BYD باید ترسید. یه آشپزخونه کامل و مجهز داره
    از مواد اولیه تا قطعه سازی و فروش خودرو کل زنجیره دست خودشه

    موافقم 4
    مخالفم 1
    1. بهزاد

      ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
      سوابق: (2621 ديدگاه)

      استفاده از باتری byd یا catl به نوعی یک قانون اجباری در چین هست.
      طبق قوانین تولید خودروی برقی در چین هر شرکتی که بخواد خودروی برقی بسازه مجبور به استفاده از باتری ساخت داخل چین هست و خارجی ها تقریبا با ۲ شرکت byd و catl میتونن کار کنند و چند شرکت کوچکتر دیگر هم هستند که زورشون به این دو نمیرسه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا