ظاهراً تویوتا در حال برنامهریزی برای تولید اولین خودروی تمام الکتریکی در سال ۲۰۲۲ بوده و برنامههایی برای ارائه این خودرو با ویژگیهای منحصربهفرد دارد.
بنا به گزارش روزنامه Chunichi Shimbun، محصول الکتریکی آینده تویوتا از باتریهای حالتجامد پیشرفتهای استفاده خواهد کرد و قادر خواهد بود تنها در چند دقیقه شارژ شود. به علاوه گفته شده این خودرو از پلتفرمی سفارشی استفاده خواهد کرد و محدوده حرکتی آن در حد بهترینهای کلاس خود خواهد بود.
گفته شده تویوتا در حال آماده شدن برای عرضه این خودرو در بازار ژاپن و در سال ۲۰۲۲ است. سخنگوی تویوتا در مصاحبه با رویترز از ارائه اطلاعات دراینباره خودداری نمود.
تویوتا سال پیش اعلام کرد که علاوه بر خودروهای هیدروژنی، توسعه خودروهای الکتریکی را نیز به دلیل روند کنونی صنعت خودرو استارت خواهد زد.
اگر خودروی الکتریکی این کمپانی از باتریهای حالتجامد استفاده کند، یک تغییر روش قابلتوجه نسبت به باتریهای لیتیوم-یونی خواهد بود که در خودروهای الکتریکی کنونی استفاده میشود. باتریهای حالتجامد نهتنها ایمنتر هستند بلکه تراکم انرژی بهتری داشته و از نظر زمانهای شارژ دوباره غیرقابلرقابت هستند. هیوندای قبلاً تأسیسات تولید آزمایشی برای باتریهای حالتجامد را راهاندازی کرده و به سرعت در حال توسعهی آنها میباشد.
منبع: reuters
امید
۸ مرداد ۱۳۹۶خیلی خوبه.واقعا به نظر میرسه حتی چهار پنج سال آینده ،ماشینهای تمام برقی دنیای اتومبیل سازی رو دگرگون میکنن و خیلی جدی وارد بازار میشن.حتی توی ایران خودمون
سامان اذری
۸ مرداد ۱۳۹۶هیچ نشکلی با برقی شدن خودرو ها ندارم
ولی وقتی فکر این میاد تو سرم که یه روزی همه خودروها برقی میشن خیلی بغض میکنم
اخه یعنی چی ؟؟؟
بنز بیمر پورشه فورد شورلت نیسان تویوتا مزدا فراری و…….
این ابر کارخونه ها با تجربه نزدیک یک قرن و بیشتر کل تجریه هاشون به باد میرهفرض کن پورشه 911 رو با اون قدمت و افتخار ول کنه بیاد خودرو برقی بزنه و با برندهای چینی رقابت کنه ????
مجتبی
۸ مرداد ۱۳۹۶چقدر گوگولیه :))
Nima
۸ مرداد ۱۳۹۶به نظرم به علت حجم فروش تنها کمپانی که میتونه خودرو های الکتریکی رو همگانی کنه کمپانی تویوتا هستش
محمد
۹ مرداد ۱۳۹۶الکتریکی شدن خودروها راهیه که برای حفظ محیط زیست ناچار به حرکت به سمتش هستیم ولی این ماجرا مطمئنا باعث نمیشه خودروهای درون سوز از چرخه تولید خارج بشن. همانطوریکه با وجود بحرانهای متعدد نفتی که تو دنیا به وجود اومده خودروهای 8 سیلندر و بالاتر هنوز در حال تولید هستن. یه عاشق خودرو هیچوقت صدای پیشرانه بنزینی رو با یه موتور الکتریکی معاوضه نمیکنه.