آموزشمقالات

چگونه از ترک خوردن چرم صندلی خودرو جلوگیری کنیم؟

در جدیدترین مقاله بخش آموزش پدال، روش‌های مناسب برای جلوگیری از ترک خوردن چرم صندلی خودرو را ذکر خواهیم کرد.


خرید یک خودرو مزایای زیادی به همراه خواهد داشت اما باید دانست این فرایندی هزینه‌بر و زمان‌گیر است و قطعاً با هزینه‌های نگهداری زیادی مواجه خواهید شد. برای حفظ خودرو در بهترین وضعیت باید سرویس‌های روتین آن را انجام دهید و در صورت خرابی یک قطعه در سریع‌ترین زمان ممکن آن را تعویض نمایید تا وضعیت خودرو بدتر نشود. البته این شرایط برای بخش‌های فنی و عملکردی خودرو صادق است اما کابین خودرو شرایط کاملاً متفاوتی دارد و آن هم نیازمند بررسی و نگهداری ویژه خود است.

همچنین بخوانید:

باز کردن در خودرو شما را وارد دنیای دیگری از مالکیت وسیله نقلیه می‌کند. از گرفتگی فیلتر کابین به خاطر گردوغبار و آلودگی گرفته تا کثیفی کف‌پوش‌ها و خرابی دکمه‌های مختلف، کابین یک خودرو شرایط نگهداری متفاوتی دارد. اگر پوشش صندلی‌های خودرو از نوع چرم باشد باید توجه دو چندانی به آن‌ها داشته باشید. حتی در لوکس‌ترین خودروها نیز می‌توانیم شاهد استهلاک بالای چرم صندلی‌ها و ترک برداشتن آن‌ها باشیم. همین امر می‌تواند روی حس ما نسبت به خودرو تأثیر منفی داشته باشد. از طرف دیگر تعمیر چرم ترک خورده نیز نسبتاً هزینه‌بر خواهد بود. البته ما می‌خواهیم راه‌های مناسب برای جلوگیری از ترک خوردن چرم صندلی خودرو را ذکر کنیم.

راه‌های جلوگیری از ترک خوردن چرم صندلی خودرو

اولین قدم در حفظ سلامت چرم روی صندلی خودرو، تمیزی منظم آن‌هاست. استفاده مداوم از خودرو باعث مستهلک شدن پوشش چرمی صندلی‌ها می‌شود و بنابراین دقت به سلامت آن باعث خواهد شد طول عمر چرم روی صندلی بیشتر شود. برای شروع این کار ابتدا باید روی صندلی‌ها و بخش‌های پنهان از دید جارو بکشید تا گردوغبار و ذرات غذا و… پاک شوند. سپس از پاک کننده مخصوص سطوح چرمی باید استفاده کنید. با مراجعه به فروشگاه‌های بهداشتی و آرایشی می‌توانید چنین موادی را تهیه کنید. همچنین باید یک دستمال پارچه‌ای نیز به همراه داشته باشید تا هنگام پاشش مواد تمیز کننده به خوبی صندلی‌ها را تمیز کنید. پس از آن باید از نرم کننده چرم استفاده نمایید و صبر کنید تا خشک شود. این ماده مانع ترک برداشتن چرم صندلی خودرو خواهد شد.

اینکه تمیزکاری چرم صندلی را هر چند وقت یک‌بار انجام دهید به میزان استفاده از خودرو، آب‌وهوای محل زندگی و سلیقه شما بستگی خواهد داشت اما بهتر است این کار را معمولاً هر دو تا سه ماه یک‌بار انجام دهید؛ اما اگر این فرایند را به خوبی انجام می‌دهید اما فکر می‌کنید که تمیزکاری و استفاده از نرم کننده برای جلوگیری از ترک برداشتن چرم صندلی خودرو کافی نیست می‌توانید روش‌های دیگری را نیز به کار گیرید. باید دانست تابش مستقیم نور خورشید می‌تواند چرم را خشک کرده و آن را مستهلک کند؛ بنابراین جلوگیری از تابش مداوم نور خورشید به پوشش چرم صندلی ضروری است.

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای این کار پارک کردن خودرو در سایه و استفاده از آفتاب‌گیر شیشه جلو است. همچنین در روزهای گرم سال بهتر است اندکی شیشه خودرو را باز بگذارید تا فشار هوای داخل کابین به حد متعادل برسد و دما خیلی بالا نرود. همچنین محصولاتی وجود دارند که از آسیب دیدن چرم صندلی از جمله کاور مخصوص آن جلوگیری می‌کنند. ترک برداشتن چرم صندلی خودرو واقعیتی است که به نوع جنس مورد استفاده نیز بستگی دارد اما تمیزکاری منظم صندلی‌ها و همچنین پارک خودرو در سایه و به دور از نور خورشید می‌تواند طول عمر آن را بیشتر کرده و مانع ترک برداشتنش شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۵ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. Nismo

    ۹ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (1106 ديدگاه)

    تجربه ای که دارم:
    صندلی پارچه ای از چرم بهتره
    توی زمستون سرما زودتر گرم میشه
    توی تابستون تعریق کمتری ایجاد میکنه
    دیرتر پاره و پوره میشه
    برخلاف چرم زمخت و سفت نیست و نرم تره
    با تشکر از شاهین عزیز

    موافقم 5
    مخالفم 1
    1. شاهین

      ۹ مهر ۱۴۰۳
      سوابق: (4668 ديدگاه)

      سلام ممنونم
      منم با شما موافقم

    2. hosen

      ۹ مهر ۱۴۰۳
      سوابق: (334 ديدگاه)

      دقیقا موافقم با حرفاتون
      مثل صندلی های ماکسیما و کمری گرند که بخاطر پارچه ای بودنشون هم دوام بالاتری دارند هم نرم‌ترن.

  2. مهدی دهقان

    ۹ مهر ۱۴۰۳
    سوابق: (15 ديدگاه)

    تنها مزیت چرم زودتر تمیز شدنش وقتی چیزی مثل بستنی سس و…. روش ریخته میشه اس توزمستون یخ میزنه تابستون کباب میکنه آدم رو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا