خودروهای پلیس برخی کشورها به ویژه آمریکا دارای گارد جلو هستند اما علت استفاده از این ساختار مستحکم چیست؟
اولین خودروی پلیس بدون اسب “پدی واگن” نام داشت که از چراغهای جلو، برانکارد، محفظهای برای حمل زندانیان و زنگ مخصوص برای آژیر پلیس سود میبرد. این خودروی پلیس در سال ۱۸۹۹ و در خیابانهای آکرون اوهایو بکار گرفته شد. یکی از اولین خودروهای پلیس رسمی که تا یک دهه بعد ظاهر نشد، خودروی فرانک کرول بود. این افسر پلیس در سال ۱۹۰۹ خودروی پلیس خود را که یک دستگاه پاکارد بود با قیمت ۳۵۰ دلاری خریداری کرد.
همچنین بخوانید: جذابترین خودروهای پلیس جهان؛ از GT-R و ۹۱۱ تا هامر و ویرون
از آن زمان تاکنون که بیش از یک قرن گذشته است، خودروهای زیادی از جمله محصولات فورد، شورولت، کرایسلر، پلیموث و دوج به خودروهای پلیس تبدیل شدهاند و حتی خودروهای برندهایی همچون فولکسواگن، پورشه، لامبورگینی و… نیز به عنوان خودروی پلیس انجاموظیفه کردهاند. همانند سایر وسایل نقلیه حاضر در معابر عمومی، خودروهای پلیس نیز پیشرفت کرده و به تجهیزات جدیدی مجهز شدهاند که از جمله آنها میتوان به گارد جلو اشاره کرد. گارد جلوی خودروهای پلیس با نامهای مختلفی شناخته میشود اما همه آنها به ساختار ویژهای در سپر جلو اشاره میکنند. ایده استفاده از گارد جلو در خودروهای پلیس به غرب وحشی مربوط میشود یعنی زمانی که قطارها هنوز سریعترین روش حملونقل در آمریکا بودند. در آن زمان از دستگاههایی به نام گاوگیر برای هل دادن زبالهها و گاوها استفاده میشد. این گاوگیرهای فولادی به جلوی قطارها وصل میشدند و بنابراین قطار دیگر از ریل خارج نمیشد و به حرکت خود در مسیر ادامه میداد. گارد جلوی پلیس نیز به همین منظور بکار میرود هرچند برخی تفاوتها در اینجا وجود دارد.
در خلال تکامل خودروهای پلیس، مدلهای تولیدی در دهه ۴۰ و ۵۰ میلادی به سپرهای جلوی تقویت شده که میتوانستند وزن بیشتری را تحمل کرده و هل دهند مجهز شدند. نهایتاً این سپرها به یک ساختار افترمارکت بیرونی بدل شدند که مستقیماً به شاسی خودرو متصل میشدند. اولین گاردهای خارجی روی ۲۰ فورد موستانگ پلیس بزرگراه آریزونا در سال ۱۹۸۸ نصب شدند و بنابراین گاردهایی که امروز در خودروهای پلیس میبینیم خیلی قدیمی نیستند. گاردهای مدرن امروزی دقیقاً همان کاری را انجام میدهند که گاوگیرها انجام میدادند. این گاردها به افسران پلیس اجازه میدهند تا خودروهای متوقف شده یا زبالههای خطرناک را از سر راه خود کنار بزنند. گاردها همچنین باعث میشوند خودروهای پلیس در حین انجام مأموریت آسیب کمتری ببینند.
علاوه بر این، ساختارهای مستحکم یاد شده به پلیس اجازه میدهند تا مانور بیحرکتی دقیق را انجام دهند. این تکنیک تعقیب خودرو اولین بار توسط اداره پلیس ویرجینیا در دهه ۸۰ میلادی بکار گرفته شد تا با استفاده از آن بتوان خودرو را متوقف کرد. راننده برای انجام دقیق این مانور باید فشار جانبی به پانل سهچهارم عقب خودروی تحت تعقیب وارد کند و به این ترتیب خودروی مظنون به دور بچرخد و نهایتاً متوقف شود. نکته پایانی اینکه گارد محافظ خودروی پلیس مخالفان زیادی هم دارد که دلیل اصلی آن نگرانیهای ایمنی درباره افسران پلیس و سایر کاربران جاده است. مطالعهای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که چنین ساختارهایی میتوانند جراحتهای جدی ایجاد کنند و از آن زمان تاکنون استفاده از گاردهای یاد شده در بسیاری از شهرها محدود شده است.
amir
۱۸ دی ۱۴۰۳برای مورد عنایت قرار دادن ماشین ملت
زیزیگولو
۱۸ دی ۱۴۰۳اون گاردهایی که رو نیسان وانتاشون میبندن 😜
مهراد
۱۸ دی ۱۴۰۳یه فرقی که گارد افترمارکتی نیسان وانت با این داره اینه که اون گارد به زیر سپر وصل میشه ، ولی این مقاله میگه این گارد پلیسا مستقیما به سر شاسی وصل میشه
مدل دیگه ای که مستقیما به شاسی وصل بشه رو من در وانت نیسان و مزدا ندیدم
گاس فرینگ
۱۸ دی ۱۴۰۳سپر های آفرودی که ملت روی رونیز و پاترول و اینا میبندن به شاسی وصل میشه
حداقل یه ماشین چینیه بود توی نمایشگاه آورده بودن سپر آفرودی داشت به شاسی وصل بود
net
۱۹ دی ۱۴۰۳گارد جلو در همه ماشینها و کامیون چهره ماشین رو زشت میکنه
Nr
۱۸ دی ۱۴۰۳از نظر من مهم ترین مزیتی که پلیس های امریکا تو زمینه خودرو هاشون دارند اینه که افسر ها بون نگرانی از پرداخت خسارت های احتمالی راحت وارد تعقیب و گریز و درگیری ها میشن… ابتکار عمل خیلی بیشتری دارند
علاوه بر این خودرو های به شدت مستحکمی هم دارند پس یک گاوگیر فولادی کاملا کاربردی عه روی این خودرو ها
دیگه حداقلش اینه مث ساینا و کوییک دست اندازی چیزی رد کنن شاسی هاشون ترک برنمیداره :/
💯 Comments baby
(Ali(chevynova
۱۸ دی ۱۴۰۳ماشین پلیس آمریکا خداست بخصوص ماله دهه های ۶۰ و ۷۰
دوج پولارا ۷۲ پلیس با موتور ۴۴۰ هیولاست
یا شوی بلر ۷۳ پلیسش با موتور ۳۵۰
۱۸ دی ۱۴۰۳یاد گیم درایور افتادم
گاس فرینگ
۱۸ دی ۱۴۰۳قبول دارم از ماشین پلیس های دوبی هم بالاتره
اینو به کنایه نگفتم چون این دوج ها و فورد ها و شورلت ها واقعا ازشون کار میکشن ولی فراری و بوگاتی دوبی بیشتر جنبه نمایش و قدرت نمایی ظاهری دارن البته نباید هم غیر این باشه
Taha Ayoobi
۱۸ دی ۱۴۰۳چه جالب بود داستانش
من فکر میکردم برای اینه که میخوان به ماشین جلویی ضربه بزنن، به سپر فشار نیاد
یانکی من هم فرزند کسی هستم
۱۸ دی ۱۴۰۳بدون هیچ گونه جانبداری میگم رو دست پلیس آمریکا نیست و نمیاد.کافیه برید ببینید چه تستهای وحشتناکی از رانندگان و مخصوصا متور سواران پلیس میگیرند.نوع لباس پوشیدنشون بهترینه البته پلیس هند هم واقعا خوش لباسه با اون کمربندهای چرم زیبا.مرکز زد به بنز استرس داره خفش میکنه فقط زورش به ضعیف میرسه تا میبینیشون احساس نام امنی بهت دست میده.
Taha Ayoobi
۱۸ دی ۱۴۰۳فرض کن دوج بیوفته دنبالت
همین که ذهنت بفهمه دوج دنبالته دیگه تسلیم میشی
nima.jdm
۱۸ دی ۱۴۰۳چطوری میشه تو پلیس آمریکا استخدام شد؟
آرین
۱۸ دی ۱۴۰۳اول باید رفت آمریکا
mahan
۱۸ دی ۱۴۰۳به نکته خیلی ریزی اشاره کردید
علی منصوری
۱۹ دی ۱۴۰۳خدارو شکر تو مملکت خودمون چنین گاردی نیست…علتش دوستان میدونن فک کنم
ولی مقاله جالب بود برای من ،چون دلایل داشتن گارد و نحوه قرار گیریشون نمیدونستم…