مطالعات پیشبینی میکنند که رانندگی کمتر به مصرف الکل زیادتر افراد منجر خواهد شد!
نوشیدن مشروبات الکلی و رانندگی همیشه یک ایدهی بد و فاجعهآمیز بوده است. بنابراین افزایش سرویسهای اشتراک سواری و خودروهای خودران میتواند روندی عالی را برای صنعت مشروبات الکلی در پی داشته باشد.
بهطور جهانی بازار الکل در سال با نگاهی بدبینانه بازاری ۱.۵ تریلیون دلاری تخمین زده میشود. طبق مقالهی تحقیقی ارائه شده توسط مورگان استنلی، اشتراک سواری و خودروهای خودران میتوانند سالانه ۹۸ میلیارد دلار را به رقم فوق اضافه کند.
مقاله میگوید:
تکنولوژی خودروی خودران و مشترک به انحصاریت متقابل رانندگی و نوشیدن این مواد و در راهی که میتواند بهطور قابلتوجهی نرخ رشد بازار مشروبات الکلی را افزایش دهد کمک میکند.
حسابوکتاب ساده است: اگر مردم بتوانند رانندگی نکنند یا خودرویشان بدون هیچگونه دخالتی آنها را به خانه برساند به نوشیدن بیشتر متمایل خواهند شد. استنلی نوشیدن متوسط بیشتری را در هفته تخمین میزند اما پیشنهاد میکند که این مقدار میتواند در شهرها بیشتر باشد.
انتظار میرود که نامهای معروف این صنعت بیشترین سود را به دست بیاورند.
این بحث همچنین میتواند اثری وسیع بر ایمنی جادهای نیز داشته باشد. در سال ۲۰۱۴، تعداد ۹۹۶۷ نفر در تصادفاتی که یک پای آن رانندههای مست بودهاند فوت شدهاند که ۳۱ درصد کل تلفات جادهای ایالاتمتحده را تشکیل میدهد. Uber که یک شرکت شبکهای حملونقل است ادعا میکند از وقوع ۱۸۰۰ تصادف مربوط به مستی جلوگیری کرده است اگرچه که مطالعات صورت گرفته توسط دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و آکسفورد نشان میدهند که رابطهای بین استفاده از اوبر و کاهش تصادفات وجود ندارد.
منبع: motor1
فقط انگلستان
۲۶ مرداد ۱۳۹۵دو منبع بزرگ درامد بریتانیا
1-شرکت دیاجیو بزرگترین تولیدکننده نوشیدنیهای تقطیری جهان هستش
2-گروه هتلهای اینترکنتیننتال شرکتِ هتلداری هستش که با داشتن 4600 هتل (۶۴۶ هزار اتاق) در ۱۰۰ کشور، بزرگترین گروه هتلداری جهان هستش
سامان اذری
۲۶ مرداد ۱۳۹۵تو ایران مشروبهای دست ساز تقلبی بیشتر از تصادف درحالت مستی تلفات میده
چند روز پیش یه فیلم دیدم که هنسی و جان واکر رو چجوری سر بطریشو پلمپ میکردند 😑😑
Noble
۲۶ مرداد ۱۳۹۵علاوه بر حرف شما به نظر من آمار مشروب خوری در ایران خیلی بالاست. بعضی ها ساعت 2 یا 3 شب کارهایی با ماشین انجام میدن که هیچ آدم هوشیاری جرات انجامشون رو نداره.
سال قبل با یک رفتگر تصادف کردن. کسایی که شاهد تصادف بودن گفتن سرعت ماشین حداقل 220 کیلومتر بوده. اونم در یک بلوار شهری. ساعت 2 شب. نتیجش هم شد فوت کسی که نصفه شب برای بردن یک لقمه نون حلال به خونه زمین رو جارو میکرده.
Genius
۲۶ مرداد ۱۳۹۵مگه ما تو ایران با پدیده شرب خمر مواجه هستیم که حالا اصل یا تقلبی بودنش مسئلمون باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
آمار مصرفمون از متوسط جهانی زده بالاتر چرا واقعا؟!؟
Ali.usa
۲۶ مرداد ۱۳۹۵بابا بزار بخورن نوش جونشون.
سلامتی هر چی ماشین آمریکای
Developer
۲۶ مرداد ۱۳۹۵مگه ما جلوشونو گرفتیم که نخورن ?
احمد باقری
۲۶ مرداد ۱۳۹۵این، یکی از بزرگترین معضلات جامعه است.
sami
۲۶ مرداد ۱۳۹۵از پسفردا تبلیغات ماشین های خودران اینجوری میشه که میگن اقا بیا یه ماشین بخر یه سال مجانی مشروب بگیر :D
Mahmood
۲۷ مرداد ۱۳۹۵سال گذشته هنرپیشه ی آمریکایی رابین ویلیامز بر اثر مصرف بیش از حد مشروبات الکلی فوت کرد مطمئن باشید که اگر چیز خوبی باشه آدمو به کشتن نمیده اشخاص مشهور دیگری را هم می شناسم که به همین دلیل فوت کردند شرکت های مشروب سازی فقط به فکر جیب خودشونن نه عوارضی که روی شخص داره اگر آدم ذره ای عقل داشته باشه و بدونه که چیزی براش ضرر داره خب مصرفش نمی کنه و مطمئن باشید که اگر چیز خوبی بود الان دانشمندان و دکترهای رده بالا و پروفسورها هم مصرفش میکردن.