خانم دانیله کنت (Danielle Kent) کسی است که با ویلچرش به مرکز گردهمایی لاسوگاس، محل برگزاری نمایشگاه CES آمده است. وی برای بالا رفتن از یک سطح شیبدار، بهآرامی یک دکمه کنترلر کوچک را بر روی تکیهگاه دست راستش فشار میدهد. «کنت» سپس یک گردش بسیار نرم به یک مسیر پوشیده از سنگ دارد. این وسیله نقلیه شخصی که توسط یک کمپانی سازنده ویلچر با نام ویل (Whill) طراحی شده، از ناهمواری انتهای رمپِ بدون کمترین مشکلی عبور میکند.
تنها در ایالات متحده، بیش از ۲ میلیون نفر برای رفتوآمدهای روزمرهشان به صندلیهای چرخدار متکی هستند. این در حالی است که این نوع وسایل نقلیه، کمترین بهبود و بهینهسازی را در طول سالیان به خود دیدهاند. البته برخی کمپانیها ویلچرهایی قدرتمند ساختهاند که میتوانند کمکحال بسیاری از افراد معلول در خیابانها باشند، امّا بسیاری از ویلچرهای برقی هستند که همچنان در خیابانهای عمومی با مشکل روبرو هستند و احتمال دارد در گردشها و مسیرهای سخت گرفتار شوند. همین محدودیتها باعث شده که بسیاری از اشخاصی که از ویلچرهای دستی استفاده میکنند، کمتر به سراغ نمونههای موتوردار آنها بروند. در عین حال، آخرین محصول Whill به گونهای طراحی شده که اعتماد به نفس بیشتری را برای افراد برای استقلال در جابجایی ایجاد میکند.
«مدل M» یک وسیله نقلیه الکتریکی با چرخهای طرح اومنی (omni) و یک ساختار مستحکم است. این وسیله به بسیاری از افراد دارای انواع گرفتگی و آسیب ستون فقرات این امکان را فراهم میکند که هم در داخل خانه و در محیط بیرون از آن بهرهمند شوند. مطابق گفته «کنت» که مدیر بازاریابی محصول در Whill نیز به شمار میرود، این طراحی جدید تقریباً دارای همان ابعادی است که ویلچر دستی قدیمیاش دارد. «پیشرانه» جمعوجور در این ولچر، سه حالت سرعت در کنار یک حالت ثابت در اختیار قرار میدهد. حالت ثابت برای نگه داشتن ویلچر در یک حالت پایدار در شرایطی مانند برخورد دیگر افراد به آن، درنظر گرفته شده است. البته این تنها قابلیتهای این «ماشین» نیست.
کمپانی سازنده برنامههایی برای معرفی سیستم رانندگی خودران برای اشخاصی که برای راندن ویلچر نیز با معلولیت مواجه هستند، در نظر دارد. به علاوه، Whill در حال توسعه یک برنامه گوشی هوشمند است که میتواند به صورت بیسیم کنترل حرکت را به دست گیرد و در نتیجه، جابجایی ایمنتری برای افراد فراهم کند.
Viper ACR
۲۰ دی ۱۳۹۵آفرین.
خدا خیر بده به کسی که به فکر معلولان و بیماران هم باشه.
خیلی از شنیدن این اخبار خوشحال شدم. هنوز هم هستند کسانی که به فکر بقیه باشند.
آرش
۲۰ دی ۱۳۹۵گمونم بیشتر به فکر سود باشند. آدام اسمیت خدا بیامرز میگفت کافیه همه بخوان مطلوبیت خودشونو حداکثر کنن اونوقت با یه مکانیزم خودکار مطلوبیت جامعه هم حداکثر میشه. البته با فرض وجود دولتی که جلوی قانون شکنی رو بگیره و نذاره کسی حق کس دیگه ای رو پایمال کنه.
احمد باقری
۲۰ دی ۱۳۹۵واقعا خیلی خوبه که برای افراد مختلف در شرایط سخت، راه حل های مفیدی اندیشیده بشه.
محمد
۲۰ دی ۱۳۹۵?????انشالله خدا روزای بد برا هیچکس نیاره.