قانونگذاران اروپایی پیشنهاد خود برای هدف کاهش ۳۰ درصدی آلایندگی دیاکسید کربن تا سال ۲۰۳۰ را اعلام کردند. این پیشنهاد که خودروها و ونهای جدید را شامل میشود مشوقهایی را نیز برای خودروهای پاکتر و بدون آلایندگی خودروسازان بر مبنای شاخصهای مشخصی را در نظر گرفته است.
این پیشنهاد همچنین هدفگذاری خود برای سال ۲۰۲۵ را ۱۵ درصد کاهش داده تا بدین ترتیب مطمئن شود خودروسازان سرمایهگذاری خود را هر چه زودتر شروع خواهند کرد.
در همین زمان، اتحادیه اروپا برنامههایی برای حمایت از صنعت خودروسازی دارد. اروپاییها میخواهند ۸۰۰ میلیون دلار برای تثبیت زیرساختهای شارژ خودروهای الکتریکی و همچنین ۲۰۰ میلیون یورو برای توسعه باتریها صرف کنند.
به منظور کمک به خودروسازان برای رسیدن به چنین اهداف قابلتوجهی، اتحادیه اروپا اعتباراتی به کمپانیهایی که خودروهای بدون آلایندگی و پاکتر بفروشند ارائه خواهد کرد. قانونگذاران اروپایی انتظار دارند سنگ محک معینی برای تعداد خودروهای بدون آلایندگی و پاکتر تعیین کنند تا بدین ترتیب مشوقهای در نظر گرفته شده مطلوب باشند. اتحادیه اروپا خودروهایی را که در هر کیلومتر کمتر از ۵۰ گرم دیاکسید کربن تولید میکنند به عنوان محصولاتی با آلایندگی پایین میشناسد. این خودروها عموماً از قوای محرکه پلاگین هیبریدی استفاده میکنند.
انجمن خودروسازان اروپایی انتقاداتی را متوجه این پیشنهاد جدید کرده و گفته که کاهش ۳۰ درصدی آلایندگی یک چالش سخت بوده و پیشنهاد کاهش ۲۰ درصدی آلایندگی تا سال ۲۰۳۰ را مطرح کرده اما در ادامه گفته که این طرح با هزینهای بالا اما پذیرفتنی قابلدستیابی است.
مجید
۲۲ آبان ۱۳۹۶با خوندن این متن و صحنه ای که صبح باهاش روبرو شدم کاملا ناامید شدم.امروز داشتم از جایی بر میگشتم که طبیعتش به خاطر خطای انسانی و عدم پیگیری بعد از دو سال کاملا از بین رفت و غیر قابل بازگشته.مردم بومی هر کاری که تونستن کردن ولی قانون گذار ها فقط سکوت کردند.ولی حالا اونجا قانون گذار ها دارن برای حمایت از مردم صنایع رو موظف میکنن.واقعا فرق و فاصله تا چه حد؟دو تا آرزو دارم یکی شدنی و دیگری شاید محال.اول این که وضع از این بد تر نشه و دوم این که ما هم یه روزی به اون سطح برسیم.
حمیدرضا
۲۲ آبان ۱۳۹۶اروپایی ها به علت قوانین خاص زیست محیطی که در پیمان پاریس بهش اشاره شده باید الودگی رو کاهش بدن امریکا و چین هم دارن کم کم از این قوائد پیروی می کنن ولی برخی کشورها خیلی با این قوائد خودشونو سازگار نکردن مثل هند و کشورهای امریکای جنوبی
عارف
۲۲ آبان ۱۳۹۶آفرین به اروپایی ها.امیدوارم کاملا اجرایی بشه