یک مطالعه ادعا میکند که جوانان بیش از نسلهای قدیمیتر به خودروهای خودران اعتماد دارند.
طبق مطالعهی انتخاب تکنولوژی جی دی پاور که امسال صورت گرفته، رانندههای جوان بیش از نسلهای قدیمی به تکنولوژی خودران اعتماد دارند که این نتایج راه را برای راه یافتن خودروهای هوشمند به جادهها باز میکنند.
بسیاری از خودروهای کنونی از کروز کنترل تطبیقی، دستیار تغییر خطوط، چراغهای هوشمند و دیگر ویژگیهایی که به کمک راننده میآیند استفاده میکنند. این مطالعه نشان داد که بیش از نیمی از افراد متعلق به دهههای ۸۰ و ۹۰ میلادی به خودروهای خودران اعتماد دارند درحالیکه تنها ۴۱ درصد از افراد دههی ۶۰ و ۷۰ میلادی و تنها ۲۳ درصد از افراد متعلق به نسلهای بعد از جنگ جهانی دوم به این سیستمها اعتماد دارند.
یک مسئله که همهی نسلها میتوانند روی آن توافق داشته باشند، امنیت و توانایی این خودروها در مقابله با هک شدن است. کریتسین کولوج، مدیر اجرایی بخش برهمکنش رانندهی جی دی پاور میگوید:
میزان اعتماد بهطور مستقیم به میزان جالب بودن یک تکنولوژی جدید در بین خریداران بستگی دارد. مقبولیت این تکنولوژیها میتواند به مرور زمان و تجربهی دیگر تکنولوژیهای مشابه افزایش یابد. اما حس اعتماد شکننده است و اگر حوادث زیادی دربارهی خودروهای خودران رخ دهد، این حس میتواند شکسته شود.
درحالیکه اکثریت خریداران جوان این سیستمها را قبول دارند، اما ۱۸ درصد از همین افراد گفتهاند که قطعاً به این تکنولوژیها اعتمادی نخواهند داشت. به همین ترتیب ۲۷ درصد از افراد دههی ۶۰ و ۷۰ میلادی و ۳۹ درصد از افراد متولد شده پس از جنگ جهانی دوم نیز اعتقاد چندانی به این تکنولوژی ندارند.
منبع: motortrend
خسته شده
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵خیلی از تکنولوژِ های نوین خصوصا در قرن جدید به همین شکل بودن ولی کم کم جا افتادن این تکنولوژی شاید کمی دیرتر به خاطر اینکه خسارات جانی و مالی سنگینی شاید در بر داشته باشه یه مقدار اعتماد بهش سخت تر و دیرتر صورت میگیره ولی بی شک تا دهه آینده و دهه های بعد چه بخوایم چه نخوایم این مساله جا میفته و همه از این تکنولوژی استفاده میکنن یادمه کوچیک که بودم یه برنامه کارتون خارجی نشون دادن که ماشین ها به همین صورت خودکار راه میرفتن اون موقع برای فوق العاده عجیب بود و فکر میکردم مثل باقی کارتون ها اینم شاید الکی و خیالی باشه ولی الان چیزه عادی شده
بهنام طیبی
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵خوب تکنولوژی پیشرفت ثانیه ای داره
الان داشمندان صحبت از هوش مصنوعی میکنن ولی این موضوع 100 سال پیش غیرممکن ها بود
احمد باقری
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵هر تکنولوژی جدیدی، باید مسیر طولانی رو طی کنه تا در بین مردم، مقبول بیفته، البته مساله امنیت و هک نشدن، واقعا مساله مهمیه که به همین سادگی نمیشه ازش گذشت، هر تکنولوژی، ضد خودش رو هم داره و این، در مورد ماشینهای جاده ای، بسیار خطرناک خواهد بود.
علي رضا
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵همونجوری که با وجود ورود و فراگیری کتاب الکترونیک، کتاب کاغذی ازبین نرفت و نخواهد رفت، رانندگی عادی هم از بین نخواهد رفت.
نوید جهرمی
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵هر وقت اوتومات نخواستی دستی رانندگی میکنی. منم لذت رانندگی رو با هیچی توی عالم عوض نمیکنم.
اتفاقا بنده تا چن وقت پیش مخالف این تکنولوژی خودروی خودران بودم.اما الان از کسانی هستم که امیدوارم زودتر این پروژه جهانی بشه و در کشورمون هم اجرا بشه. جهان داره برای حمل و نقل بدون تصادف برنامه ریزی میکنه که اینم یکی از قدم هایی هست که در این مسیر باید برداشته بشه.