کمپانی اوبر یک ایرانی به نام دارا خسروشاهی را به عنوان مدیرعامل جدید اعلام کرد.
در ابتدا گفته میشد اعضای هیئتمدیره این کمپانی اجاره خودرو از بین سه گزینه یکی را به سمت مدیرعاملی انتخاب خواهند کرد. اولین گزینه آقای Jeffrey Immelt مدیرعامل سابق جنرال الکتریک بود اما او گفته بود که از حمایت کافی برخوردار نبوده و این سمت را قبول نمیکند. دومین گزینه یکی از مدیران هیولت پاکارد به نام Meg Whitman بود اما او نتوانست با شرایط هیئتمدیره کنار آید و به همین دلیل سومین کاندید یعنی دارا خسروشاهی توانست مدیرعاملی اوبر را به دست آورد.
اگر بگوییم اوبر برای همیشه صنعت تاکسی و خودرو را تغییر داده سخنی به گزاف نگفتهایم. البته این کمپانی با رسوایی در یک سال گذشته مواجه بوده و از ژوئن گذشته و پس از استعفای اجباری مؤسس آن یعنی تراویس کالانیک بدون مدیرعامل بوده است.
خسروشاهی از سال ۲۰۰۵ تاکنون هدایت کمپانی Expedia را داشته و از آن زمان تاکنون تبدیل به یکی از بزرگترین کمپانیهای مسافرتی در دنیا شده است. البته در مقایسه با ارزش ۷۰ میلیارد دلاری اوبر، موسسه Expedia با ارزش ۲۳ میلیارد دلاری نسبتاً کوچک به نظر میآید.
هیچکدام از کمپانیهای اوبر یا Expedia بیانیهای در رابطه با مدیرعاملی خسروشاهی منتشر نکردهاند.
احمد
۸ شهریور ۱۳۹۶آقای خسروشاهی اگر در ایران زندگی می کرد، به احتمال زیاد و ارفاق فراوان، نهایتا” به سمت مدیر عاملی شرکتی بنام داده پردازان نوین غرب آسیا(بجز اعراب) می رسید!
احسان(احسان سابق)
۸ شهریور ۱۳۹۶تنها کشوری که ایرانی ها توش به جایی نمی رسن خود ایرانه.
silver
۸ شهریور ۱۳۹۶کامنتت بسی سنگین و کمرشکن بود.
شاهین پسر
۸ شهریور ۱۳۹۶ی تنه گند زدی به آیندمون با این حقایقی که گفتی.نمیگفتی اقلن دلخوش بودیم
نوید جهرمی
۱۰ شهریور ۱۳۹۶توی ایران هم میشه به خیلی جاها رسید ولی از راه خودش. باید خیلی جاها سبیل عده ای چرب بشه. خیلی چرب زبونی ها و پاچه خواری ها بشه. دَمِ خیلی ها دیده بشه. آقازاده بودن هم امتیاز بزرگیه.
چیزی ک اینجا اهمیتش کمرنگه تلاش و تخصصه.
123
۸ شهریور ۱۳۹۶پدر بزرگشون پیش از انقلاب شرکت مینو و چند شرکت غذایی تاسیس کردن که بعد از انقلاب و مصادره و ملی سازی، ورشکست شد.
خانواده کارآفرینی هستن، پدرشونم توی آمریکا شرکت توضیح لوازم الکتریکی تاسیس کرده بودن.
پسر خانواده هم که مدیر اوبر.
ونوم اف ۵
۸ شهریور ۱۳۹۶اقا شنیدم مالک شرکت تی دی یا تولی پرس هستن راسته یا دروغ
Homayoun
۸ شهریور ۱۳۹۶همه ما که پدرانمون تو گروه صنعتی مینو کار میکردن مدیون پدر بزرگ ایشون هستیم آقای علی خسروشاهی خدا بیامرز امکاناتی که اون موقع برای کارکنانش در نظر گرفته بود تا بیست سال دیگه هم واسه هرکی تعریف کنی غیر قابل باوره براش. ایشون سی سال پیش امکاناتی تو شهرک مینو و کارخانجاتش فراهم کرده بود که کاملاً شبیه شرایط زندگی امروز تو پیشرفته ترین کشورهای اروپایی بود فقط اگه بخوام دونه دونه امکاناتی که اون موقع ما و پدرانمون تو شرکت مینو واسه زندگی و کار داشتیم رو نام ببرم بیست خط باید بنویسم.هنوزم که هنوزه ما و خانوادهای دیگه دعا گوی اون خدا بیامرز هستیم هر چند از حاصل زحمات ایشون امروزه جز مخروبه ای باقی نمونده مثل اکثر شرکتهایی که بعد انقلاب به زور دولتی شدن و خود ایشون هم بعد از اینکه پیشنهاد پنج هزار تومانی برای خرید کارخانجاتش رو رد کرد و به زور سرمایه زندگیش ازش گرفته شد و مجبور به پناهندگی شدن و تا پایان عمر نتونستن به ایران برگردن و کارخانجات مینو رو یکبار دیگه ببینن?