کشور اندونزی اعلام کرده پس از سرمایهگذاری چندین خودروساز در این کشور اقدام به تولید خودروهای الکتریکی از سال ۲۰۲۲ خواهد کرد.
خودروسازانی همچون تویوتا و هیوندای علاقهی خود به تأسیس کارخانههای تولید خودروهای الکتریکی در این کشور جنوب آسیا را ابراز داشته است. وزیر صنعت این کشور به دنبال احداث کارخانههای تولید خودروهای الکتریکی و باتری است تا به این ترتیب بتواند از منابع عظیم نیکل برای تولید باتریهای لیتیوم-یونی استفادهی شایانی کند.
بنا به گفتهی یکی از مدیران ارشد وزارت صنعت اندونزی، دولت این کشور میخواهد خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۲۵ سهم ۲۰ درصدی از تولید خودروها در این کشور را داشته باشند.
به منظور تشویق خودروسازان به آغاز ساخت خودروهای الکتریکی در این کشور، دولت اندونزی در حال نهایی کردن اصلاح طرح مالیات خودروهای لوکس است که با استفاده از این طرح خودروسازانی که خودروهای الکتریکی با آلایندگی کم میسازند مشوقهایی دریافت خواهند کرد.
وزیر صنعت این کشور اعلام کرده است:
اخیراً برخی شرکتها با وزیر دیدار کردهاند اما فعلاً این کار در مراحل اولیه خود قرار دارد. آنها پتانسیل زیادی در کشور ما برای تولید محصولات الکتریکی میبینند زیرا متریال خام زیادی وجود دارد.
تویوتا قبلاً سرمایهگذاری ۲ میلیارد دلاری خود در اندونزی طی ۵ سال آینده را اعلام کرده است. هیوندای نیز مبلغ قابلتوجه ۲.۸ میلیارد دلار در این کشور سرمایهگذاری خواهد کرد و امیدوار است تا سال ۲۰۲۱ پروسهی تولید خودروهای خود در این کشور را آغاز نماید.
F22RAPTOR
۳ مرداد ۱۳۹۸بدا به حال ما
مزدا
۳ مرداد ۱۳۹۸یادمون نره اندونزی پرجمعیت ترین کشور اسلامی هست ولی اونا کجا ما کجا
محسن
۳ مرداد ۱۳۹۸مگه فرانسه استعمارگر کثیف مرده باشه ما چنین سرمایه گذاری رو تو کشورمون ببینیم بهتون قول میدم حتی نوه نتیجه های ما هم پژو ۴۰۵ و سمند جات و پراید رو تجربه خواهند کرد
SS
۳ مرداد ۱۳۹۸تئوریتون درسته فقط انگشت اتهام رو به سمت ادم های اشتباهی گرفتین!!!
آرش وان
۳ مرداد ۱۳۹۸?پیشنهاد??اندونزی?? به شرکت های رنو و ولوو برای احداث کارخانه های تولید خودروهای برقی در اندونزی به همراه اعطای مشوق های لازم برای این سرمایه گذاری
? در حالیکه پاسخ به این دعوت از سوی ولوو هنوز مسکوت مانده است ، سخنگوی رنو در اندونزی گفته است که شرکت متبوعش مطالعات راهبردی برای انجام و یا عدم انجام این سرمایه گذاری را بزودی شروع خواهد کرد
✴️ کشور اندونزی ، دارای معادن نیکل Nickel است که مزیت نسبی بالایی را برای تولید ?باتری? و خودروهای برقی ایجاد خواهد کرد
حمیدرضا
۳ مرداد ۱۳۹۸جالبه قوانین رو تغییر میدن تا بتونن جذب سرمایه کنن بعد ما قوانین میزاریم سرمایه گذارا فرار می کنن ساخت کارخانه یعنی مالیات و اشتغال تقریبا پایدار در کشور که همه جوره به نفع دولته امروز حتی عربستان هم داره از همین روش استفاده می کنه
حسین دهمرد
۳ مرداد ۱۳۹۸نیکل فلز کمیاب و گرون قیمتیه. نمیدونم ایرانم داره یا نه
حسین دهمرد
۴ مرداد ۱۳۹۸تصحیح میکنم فقط گرونه