متفرقه

2019، سال بسیار بد برای کارکنان صنعت خودرو

صنعت خودرو همان‌گونه که می‌دانید در حال تغییر است. ظهور خودروهای الکتریکی، تکنولوژی‌های حمل‌ونقل نوین و تولید خودروهای خودران باعث تغییر شدید این صنعت حیاتی خواهند شد. درست همانند از رده خارج شدن اسب‌ها در حدود یک قرن پیش، تکامل اتومبیل نیز با سرعت زیادی در حال رخ دادن است. این تغییرات قبلاً تأثیراتی مالی روی خود صنعت خودرو به ویژه کارکنان آن داشته است. گفته می شود سال ۲۰۱۹ یکی از بدترین سال‌ها برای کارکنان صنعت خودرو از حیث اخراج و از دست دادن شغل بوده است.

به‌طور ساده باید گفت صنعت خودرو نیازمند کارکنان کمتری برای تولید خودروهای الکتریکی بوده و خودروسازان نیز به دنبال سرمایه‌گذاری بیشتر روی خودروهای الکتریکی هستند. به خاطر اینکه خودروهای الکتریکی قطعات کمتری در مقایسه با نمونه‌های درون‌سوز دارند بنابراین نیروی کاری کمتری برای تولید آن‌ها نیاز است.

افت کلی فروش در صنعت خودرو نیز کمکی به بهبود اوضاع نکرده است. فقط در سال ۲۰۱۹ بیش از ۸۰ هزار نفر طبق بیانیه‌های خودروسازان از کار بیکار شده‌اند که اکثر آن‌ها در کشورهای آلمان، آمریکا و بریتانیا بوده‌اند. البته بریتانیا همچنان با مشکل برگزیت دست‌وپنجه نرم می‌کند. برای مثال ماه پیش را در نظر بگیرید که در بخش تولید خودروها افراد زیادی کار خود را از دست داده‌اند. فورد ماه ژوئن یکی از کارخانه‌های خود در بریتانیا را تعطیل کرد و ۱۷۰۰ نفر از کار بیکار شدند. هوندا هم یک کارخانه بزرگ خود در بریتانیا را بست. در این کارخانه هوندا سیویک هاچبک تولید می‌شد و با تعطیل شدنش ۳۵۰۰ نفر دیگر راهی خانه‌های خود شدند. جگوار لندروور نیز ۴۵۰۰ نفر از کارکنان خود در سراسر جهان را اخراج کرده است.

آئودی نیز ماه پیش اعلام کرد تا سال ۲۰۲۵ تعداد ۹۵۰۰ نفر از کارکنان خود در آلمان را اخراج خواهد کرد. مرسدس بنز نیز مشابه زمان‌بندی آئودی خبر از تعدیل نیروی ۱۰ هزار نفری داده تا سرمایه‌گذاری بیشتری روی خودروهای الکتریکی انجام دهد. به همین منوال تعدیل نیروی بیشتری هم در راه است. نیسان آمریکا قبلاً گفته در ماه ژانویه دو روز را تعطیل خواهد کرد و در آینده هم کارکنان بیشتری را اخراج خواهد نمود. تا به اینجا فعلاً تعدیل نیرویی اعلام نشده اما قضیه هم به کلی رد نشده است.

گفته می شود در چند سال آینده تعداد ۱۵۰ هزار نفر از کارکنان صنعت خودرو در معرض خطر اخراج شدن قرار دارند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

یک دیدگاه

  1. Ahmad

    ۹ دی ۱۳۹۸
    سوابق: (1171 ديدگاه)

    Wow پدال جان چه نو نوار مدرن شدی.
    کاشکی همینجوری که تو مجازی پیشرفت میکنیم تو دنیای واقعی هم با همه دنیا جلو میرفتیم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا