متفرقه

انویژن AESC چین به دنبال تولید باتری‌هایی با شعاع حرکتی 1000 کیلومتری

شرکت چینی انویژن AESC که در زمینه تولید باتری فعالیت می‌کند در سال ۲۰۲۴ شروع به تولید باتری‌هایی با قابلیت شعاع حرکتی حداقل ۱۰۰۰ کیلومتری خواهد کرد. این شرکت هم‌اکنون مجموعه باتری‌های لیتیوم-یونی نیسان لیف را تولید می‌کند. گفته می‌شود پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه باتری به این شرکت اجازه خواهد داد سلول‌های درون باتری را به یکدیگر نزدیک‌تر کند. این شرکت همچنین روی بهبود راندمان ذخیره‌ای باتری‌ها کار خواهد کرد تا زمان شارژ را با کاهش حدود ۳۰ درصدی به کمتر از ۲۰ دقیقه برساند. انویژن همچنین می‌خواهد تعداد سلول‌های باتری هر خودرو را دو برابر کند که این امر اگرچه باعث افزایش شعاع حرکتی خواهد شد اما روی وزن خودروها نیز اثر منفی خواهد گذاشت.

نشریه نیکی گزارش داده است انویژن یک کارخانه جدید در نزدیکی توکیو تأسیس کرده است تا باتری‌های جدید را تولید کند. این کارخانه منحصراً با پانل‌های خورشیدی کار خواهد کرد و آلایندگی نخواهد داشت. شرکت موردبحث هفتمین تأمین کننده باتری دنیا در سال ۲۰۲۰ بوده است. نیسان ۲۰ درصد سهام این شرکت را در اختیار دارد درحالی‌که ۸۰ درصد باقی مانده نیز در دست گروه انویژن است. حدود ۹۰ درصد باتری‌های تولیدی این کمپانی در محصولات نیسان بکار می‌رود اما مدیر اجرایی انویژن گفته است امیدوار به عقد قرارداد با دیگر خودروسازان ژاپنی، چینی و اروپایی است و می‌خواهد این مشتریان جدید حدود ۵۰ درصد از کل تولید انویژن تا سال ۲۰۲۵ را به خود اختصاص دهند.

انویژن AECS فقط به تولید باتری‌های لیتیوم-یونی نمی‌پردازد چراکه به دنبال ایجاد کارخانه‌ها در ژاپن، چین، بریتانیا، فرانسه و آمریکاست تا بتواند باتری‌های حالت‌جامد نیز تولید کند. همچنین این شرکت می‌خواهد باتری‌های موردنیاز بیش از ۱.۱ میلیون دستگاه خودروی الکتریکی را تأمین نماید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۷ دیدگاه‌ها

  1. Joker

    ۸ اسفند ۱۴۰۰
    سوابق: (614 ديدگاه)

    فکر نکنم الکتریکی ها اونقدری عمر کنن که نیاز به برد هزار کیلومتری داشته باشن…زودتر از کرونا منقرض میشن…

    موافقم 6
    مخالفم 28
    1. Navid_A.J

      ۸ اسفند ۱۴۰۰
      سوابق: (3771 ديدگاه)

      متأسفانه هستند و خواهند بود. جایکزین بهتری هنوز براشون صنعتی سازی نشده.

      موافقم 8
      مخالفم 7
    2. اسکندری

      ۹ اسفند ۱۴۰۰
      سوابق: (27 ديدگاه)

      برادر اون کسانی که خودشونو با آینده و تکنولوژی وفق ندن منقرض میشن

  2. شاعر

    ۸ اسفند ۱۴۰۰
    سوابق: (231 ديدگاه)

    چند روز پیش یه مقاله خوندم که یه شرکت انگلیسی راکتوری ساخته که ممکنه بتونه همجوشی هسته ای رو انجام بده که در این صورت موفق شده کاری رو انجام بده که دانشمندان چند دهه دنبالشن
    توی همجوشی هسته ای چهار اتم هیدروژن با هم ترکیب میشن و یک اتم هلیم و مقدار زیادی انرژی بوجود میاد همون اتفاقی که چند میلیون ساله در خورشید میفته.
    هلیم یک عنصر خنثی هست و هیچ ضرری نداره و مثل شکافت هسته نیست که پلوتونیم بوجود بیاد که تا چند هزار سال تشعشعاتش قطع نمیشه!
    حالا اگر موفق بشن این راکتور رو راه بندازن یعنی برق ارزان و فراوان که حتی برای گرم کردن خانه و پخت پز هم جای گاز رو تا حد زیادی میگیره
    و در این صورت ماشینهای برقی ماندگار میشن.

    موافقم 5
    مخالفم 2
    1. احمدعلی

      ۹ اسفند ۱۴۰۰
      سوابق: (121 ديدگاه)

      شرکت نیست یه موسسه تحقیقاتی در انگلیسه که یه رکورد جدید در زمینه همجوشی هسته ای ثبت کرده(بیشترین مدتی که تونستن هیدروژن داغ رو پایدار نگه دارن در رآکتور) که البته هنوز تا یک رآکتور پایدار کاربردی فاصله زیادی هست ولی بهرحال قدم بزرگیه

  3. زیزیگولو

    ۸ اسفند ۱۴۰۰
    سوابق: (6065 ديدگاه)

    از کی و از کجا طرح دزدیدن و کپی کردن خدا میدونه!!!!

    موافقم 6
    مخالفم 3
  4. FARIMANICO

    ۸ اسفند ۱۴۰۰
    سوابق: (9 ديدگاه)

    عرض ادب و احترام
    این باطریسازیها قطعا ورشکست خواهند شد
    چون خودروها از سال ۲۰۲۴ به بعد ابدا به باطری نیازی نخواهند داشت ( حتی برای استارت )

    هنوز بهترین سوخت برای خودروها و اساسا ماشین آلات ( گازوئیل ) هستش ،
    الان نمونه ش ساخته شده و ایشالله در آینده نزدیک عمومی خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا