خودروهای الکتریکی آینده این صنعت را رقم میزنند اما شارژ دوباره آنها به اندازه تولید خود خودروها سرعت ندارد و بنابراین باید در حوزه زیرساختها نیز پیشرفتهای زیادی صورت گیرد. اگرچه برخی شرکتها در حال کار روی شارژرهای بیسیم هستند اما این سیستم کارایی بالایی ندارند و سرعت شارژ خودروها توسط آنها پایین است. یک استارت آپ با نام ولتریو ظاهراً به راهحلی جدید دست پیدا کرده است. این شرکت ربات شارژ کاملاً خودکار را توسعه داده است که مزیتهای رفاهی شارژر بیسیم را با سرعت شارژرهای کابلی و ارتباطی ترکیب کرده است.
ایده تولید این تکنولوژی کاملاً ساده و سرراست است زیرا راهحل شارژ ولتریو از یک ظرف که در زیر خودرو و یک شارژر رباتیک که در کف گاراژ نصب میشود تشکیل شده است. همه آن چیزی که مالک باید انجام دهد پارک خودرو روی شارژر است. در این صورت دو قطعه یاد شده بهصورت خودکار وصل میشوند و فرایند شارژ خودرو شروع میشود.
از آنجایی که آماده کردن این قطعات میتواند زمانبر باشد بنابراین دو واحد در محل خود با یکدیگر ارتباط میگیرد و ربات شارژر نصب شده در کف زمین میتواند تا ۳۰ سانتی جابجا شود تا محل شارژ ایده آل را پیدا کند. همچنین اهمیتی ندارد که شما خودروی خود را با کمی زاویه پارک کنید زیرا طراحی خاص کانکتور فیزیکی بین کف زمین و خودرو باعث میشود هرگونه ارتباطی بین واحدها میسر باشد. به همین خاطر پارک خودرو با اندکی فاصله یا زاویه نسبت به واحدها مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
این شارژر جالب در ابتدا مخصوص خانهها خواهد بود و قدرت ۲۲ کیلوواتی را ایجاد خواهد کرد. در آینده میتوان واحد شارژ را در کف گاراژ نصب کرد درحالیکه ظرف ویژه را در خودروهای کنونی بکار برد. همچنین برنامههایی برای شارژ سریع در گاراژهای بزرگ، جایگاههای شارژ و کارخانهها وجود دارد. این نسخه از شارژر رباتیک سادگی جالبی دارد اما ظرفیت شارژ فراتر از ۵۰ کیلووات را فراهم میکند. خوشبختانه شارژر رباتیک چیزی بیشتر از یک کانسپت است زیرا ولتریو با کانتیننتال برای تولیدش همکاری کرده است. به لطف این همکاری، سیستم موردبحث تا چند ماه دیگر آماده تولید خواهد بود و قرار است تولید انبوه آن از سال ۲۰۲۴ آغاز شود.
$ᏗᏰᏖᎥᏁ$
۱۱ بهمن ۱۴۰۰اینم ایده جالبیه ولی یه بار من یه جا درمورد یه ایده تویوتا یا لکسوس بود خوندم میگفتن یه همچین چیزایی رو مثلا داخل آسفالت یا محل شارژ بزاریم که از زیر ماشین بطوریکه دیگه چیزی بهش(حداقل در ظاهر) وصل نباشه شارژ شه، بنظرم این ایده واقعاً عالی باشه…