شرکت «الکتریفای آمریکا» برای شارژ وسایلنقلیه برقی ایستگاههای شارژ جدیدی را در سراسر ایالاتمتحده میسازد که از شارژرهای نسل جدید با سرعت بالا استفاده میکنند. این شرکت برای رانندگان امکانات رفاهی متعددی را نیز فراهم خواهد کرد تا حین شارژکردن خودرویشان، به استراحت یا فعالیت مدنظر خود بپردازند. این شرکت برای مجموعه ایستگاههای آینده خود، ساخت بخشهایی چون استراحتگاه، صفحات خورشیدی و نمایشگرها و کابلهای بهروزشده و مدرن را در نظر دارد.
الکتریفای آمریکا قصد دارد تا سال ۲۰۲۶، در کشورهای آمریکا و کانادا بیش از ۱۸۰۰ ایستگاه شارژ تاسیس کند. این شرکت در سال گذشته نخستین ایستگاه بینراهی خود را در لسآنجلس افتتاح کرد و میخواهد تا این روند را تا رسیدن به پایتخت این کشور، واشنگتن، ادامه دهد. این مسیر طولانی از ۱۱ ایالت آمریکا گذر میکند؛ بنابراین الکتریفای تصمیم دارد تا در هر ۱۱۲ کیلومتر، یک ایستگاه با قابلیت شارژ با قدرت ۳۵۰ کیلووات بسازد.
این قدرت شارژ بهواسطه شارژرهای مخصوص و فوق سریع الکتریفای آمریکا ممکن شده است که برای ساخت ایستگاههای جدید، به چهرهای جدید نیز مزین شدهاند. این شرکت شارژرهای خود را به نمایشگری روشنتر، فضاگیری کمتر و سیستم مدیریت کابل جدیدتر مجهز کرده است. همچنین به منظور سهولت کاربری این دستگاهها، اتصالات کابل به ایستگاه دچار تغییر شده است.
قرار شده است تا هر ایستگاه شارژ به ۲۰ عدد از این شارژرهای فوق سریع مجهز گردد که سقفهایشان مانند برخی ایستگاههای سوپرشارژ تسلا، از جنس پنلهای خورشیدی خواهد بود که هم در نقش محافظ باران و هم درنقش جاذب انرژی انجاموظیفه میکنند. ایستگاههای جدید به محلهای مخصوص برای تبلیغات خودروها، فضای برگزاری مراسم و کافه اختصاصی برای رانندگان مجهز خواهند بود. الکتریفای آمریکا تا سال آینده میلادی، حداقل ۶ ایستگاه دیگر را نیز در ایالتهای بزرگ کشورش تاسیس خواهد کرد.
«جیووانی پالاتزو»، مدیرعامل الکتریفای آمریکا، میگوید:
الکتریفای آمریکا حس و چهره ایستگاههای شارژ خودروهای برقی را دگرگون خواهد کرد؛ بهحدی که از نهتنها انتظارات رانندگان را برآورده کند، بلکه از آن هم فراتر رود و سبک زندگی برقی جدیدی را برایشان متصور شود.
این طراحیهای جدید مبتنیبر شارژ فوق سریع و شبکه منطقهای قابلاتکا به ارتقا تجربه شارژ مشتریان ما کمک خواهد کرد.
زیزیگولو
۸ فروردین ۱۴۰۱امنیت اقتصادیو رفاهی مردم خیلی مهم تر از امنیت سیاسی هستش
Nima
۸ فروردین ۱۴۰۱آینده همینه😊
خیلى بهتر و ساکت تر
قاسم
۸ فروردین ۱۴۰۱سلام
من هر روز اخبار اختراعات و نو آوری های دنیا رو چک میکنم همیشه میگم آیا خلیفه الله بودن نماز روزه و دعا و راز و نیاز هست یا این ابداعات و اختراعات.
ما داریم چه کار میکنیم. که لقب جانشین بودن خدا در زمین رو یدک میکشیم
جعفر
۸ فروردین ۱۴۰۱هم به نفع مردم وهم دولت اینجاست که نخبگان بدرد مملکت میخورن قطعا آمریکا اولین کشور وکشورهای بعدی قطعا اروپا وحاشیه خلیج فارس هستن وماهم که انشالله تا نفت داریم بنزین و پراید هم داریم .!