متفرقه

معرفی روک شش چرخ، وسیله نظامی بدون سرنشین و خودران

هر روز بر تعداد دستگاه‌های رباتیکی که بجای سربازان انجام‌وظیفه می‌کنند افزوده می‌شود. این وسایل معمولاً در مکان‌های پرخطر بکار گرفته می‌شوند و تاکنون نیز به خوبی جواب داده‌اند. روک UGV (وسیله نقلیه زمینی و بدون سرنشین) یکی از جدیدترین این محصولات است که به سیستم شش چرخ محرک فول تایم مجهز شده است. روک از صفر به عنوان وسیله‌ای برای حضور در شرایط نظامی طراحی شده و از قوای محرکه الکتریکی سود می‌برد.

برخی از کاربردهای احتمالی روک شامل تحویل وسایل مختلف، حمل مجروحان و مأموریت‌های جمع‌آوری اطلاعات با کمک پهبادها می‌باشد. این وسیله همچنین می‌تواند به سلاح مجهز شود. نکته دیگر اینکه طراحی ماژولار روک به آن اجازه می‌دهد تا بتوان قطعات را بدون نیاز به تکنسین‌های آموزش دیده و ماهر تعویض کرد.

روک در مسیرهای از پیش برنامه ریزی شده حرکت می‌کند و با استفاده از سیستم ارتباطی/حسگر رباتیک و خودران می‌تواند از برخورد با موانع جلوگیری کند. این وسیله همچنین قادر به دنبال کردن سربازانی است که در جلوتر حرکت می‌کنند. همچنین قابلیت کنترل از راه دور روک به لطف نمایشگر پرتابل ۷ اینچی میسر می‌شود.

این وسیله وزن ۱۲۰۰ کیلوگرمی داشته و می‌تواند همین میزان وسیله یا افراد را حمل کند. ارتفاع روک از سطح زمین به ۲۴ سانتی‌متر می‌رسد و حداکثر سرعت آن نیز ۳۰ کیلومتر در ساعت می‌باشد. ظاهراً زمان استفاده مفید از روک در صورت پر بودن باتری‌ها حدود ۸ ساعت خواهد بود. همچنین می‌توان یک ژنراتور را نیز روی روک نصب کرد که نیروی برق دیگر وسایل حاضر در صحنه را نیز تأمین می‌کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۸ دیدگاه‌ها

  1. Danial

    ۸ دی ۱۴۰۰
    سوابق: (466 ديدگاه)

    کلاً ادما این شکلین اگر به دستاوردی برسن اول تو وسایل جنگی ازش استفاده میکنن بعد که منسوخ شد میدنش تو بازار عادی واقعاً تمدنی هنوز نداریم یا حداقل سردمداران دنیا اجازه استفاده از تمدن رو به آدما نمیدن.

    موافقم 14
    1. mohsen

      ۸ دی ۱۴۰۰
      سوابق: (48 ديدگاه)

      دیگه حقیقت خیلی تلخ اینه که نوک تکنولوژی بشر اول توی وسایل نظامی استفاده میشه بعد چند ده سال میاد تو حوزه های دیگه و دست مردم عادی
      و از همه مهم تر هزینه های سرسام اورشه که این وسط یه جورایی اصلا به چشم نمیادمثلا یه موشک چند صد هزار دلاری (تا چند میلیون )با اون همه مواد خاص داخلش و اون همه دستگاه و سیستم داخلش کلا برا این ساخته شده تا بره به یه هواپیما یا یه موشک دیگه بخوره بترکه که اینجا تقریبا هم خودش هم هدفش غیر قابل بازیافت هم میشن و اون همه سرمایه به کنار قسمت زیادی از مواد خاص هم به فناا میره و ……
      که این یه قسمت کوچیکش بود

      1. SARMM

        ۸ دی ۱۴۰۰
        سوابق: (5 ديدگاه)

        همون موشک یجا بخوره کلی هزینه به بار میاره زیرساخت ها اسیب میبینن

    2. $ᏗᏰᏖᎥᏁ$

      ۸ دی ۱۴۰۰
      سوابق: (4617 ديدگاه)

      از بعضی جهات آمریکایی‌ها واقعاً رو مخن، اینا قرار بود از ربات ها و هوش مصنوعی برای صنایع نظامی استفاده نکنن بوستون داینامیکس یه دونه فیلم تو یوتیوب گذاشته بود یه نسخه نظامی از ربات اطلس رو نشون میداد آخر سر مجبورش کردن سکه رو بزنه اما نکرد به بقیه شلیک اخطار داد سگه رو گذاشت کولشو فرار کرد،نمیدونم چرا درس نمیگیرن هرروز یه جنگ افزار رباتیک جدید آمریکا معرفی میکنه، تا اینا امثال ترمیناتور رو به جون مردم نندازن ول کن نیستن…

      موافقم 8
      مخالفم 3
      1. $ᏗᏰᏖᎥᏁ$

        ۸ دی ۱۴۰۰
        سوابق: (4617 ديدگاه)

        سکه نه همون سگ رباتیک منظورم بود که اونم بوستون داینامیکس ساخته…

        موافقم 6
        مخالفم 3
      2. محمد

        ۸ دی ۱۴۰۰
        سوابق: (1485 ديدگاه)

        انیمیشن بود😂😂😂😂😂😂😂

        موافقم 4
        مخالفم 1
        1. $ᏗᏰᏖᎥᏁ$

          ۸ دی ۱۴۰۰
          سوابق: (4617 ديدگاه)

          چی انیمیشن بود؟؟!

  2. میثم

    ۸ دی ۱۴۰۰
    سوابق: (3633 ديدگاه)

    وسط میدون جنگ شارژر کجا بود که بشه اینو شارژ کرد؟
    چقدر باید صبر کنن تا فول شارژ بشه؟
    ولی خوبیش اینه که صدا نداره و این تو عملیات خیلی مهم و حیاتیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا