فروش کمپرها و خودروهای خانهبهدوش صفرکیلومتر در آمریکا با روندی رو به رشد در زمان همهگیری کرونا روبرو شده و در واقع به رکورد جدیدی رسیده است. البته چنین افزایش فروشی با برخی عواقب نیز روبرو بوده است. اول به اخبار خوب میپردازیم. آسوشیتدپرس میگوید فروش خودروهای خانهبهدوش و کمپرها در امریکا به بالاترین سطح رسیده و حدود ۵۶۰ هزار دستگاه از آنها تا نوامبر ۲۰۲۱ به فروش رفتهاند. این خبر را انجمن خودروهای تفریحی آمریکا تائید نموده است.
این انجمن با انتشار جزئیات بیشتر گفته که در ماه نوامبر تعداد ۴۹۱۳۵ دستگاه خودروی تفریحی به فروش رفته که یک رکورد بوده و نسبت به نوامبر ۲۰۲۰ رشد ۱۵.۶ درصدی را نشان میدهد. بخش اعظم این خودروها از نوع تریلرهای کمپر بوده و تنها حدود ۵ هزار دستگاه از آنها جزو خودروهای خانهبهدوش بودهاند. شمال ایندیانا جایی است که اکثر خودروهای تفریحی رده میانی را تولید میکند و ۸۰ درصد کل تولید این دسته از وسایل نقلیه در این محل تولید میشوند. با روند کنونی احتمالاً فروش خودروهای تفریحی در سال ۲۰۲۱ از مرز ۶۰۰ هزار دستگاه عبور کرده اما احتمال افت فروش نیز وجود دارد.
در ماه سپتامبر گفته شد نمایندگیهای فروش چنین خودروهایی از مشکلات کیفیتی موجود در برخی محصولات گلایه داشتهاند. یکی از نمایندگیها حتی مدعی شده برخی از این خودروهای تفریحی جزو بدترین محصولاتی بوده که در ۳۰ سال اخیر دیده است. یکی دیگر از نمایندگیها میگوید مشکلاتی در کارخانههای تولید وجود داشته و مدیریت چندانی روی نیروها دیده نمیشود. مشکلات زنجیره تولید نیز روی صنعت خودروهای تفریحی تأثیر گذاشته است. یکی از نمایندگیها اظهار داشته تعمیر برخی از این خودروها هفتهها و ماهها طول خواهد کشید.
VIPER
۱۲ دی ۱۴۰۰دمشون گرم، درحال مسافرت وتفریح هستن
زندگی شادی آور مسافرت با این جور ماشینها باید خیلی جالب باشه
شاهرخ
۱۲ دی ۱۴۰۰دقیقا منم خیلی اینو دوست دارم اما نه با یه ون با یه ماشین آفرودی
توی ماشینای سبک لندرور سری سه
و سنگین هم مثل همین یونیماگ پروفایلم
NAVID۰۰۹۸
۱۲ دی ۱۴۰۰اما به نظر من ، مردم آمریکا بیشتر باید بترسند تا اینکه در حال مسافرت و تفریح باشند ، چرا ؟!
چون به سبب کرونا ، دولت آمریکا اینقدر وام داده به هر کَس و ناکَسی دقیقاً مثل زمانی که اُستاد احمدی نژاد آمد و به هر کی رسید تا خِرتِناق وام داد و در آخر هم دیدیم چه شد و مثل بمب تورم ترکوند مردم ما را و جالبتر اینکه آنهایی که وام گرفتند و هر کالایی خرید کردند ، بُرد کردند و اکثریت مردم هم تاوان کاری را پرداخت کردند که اصلاً در آن نقشی نداشتند ( آشِ نخورده ، دهنِ سوخته ) !
حالا نه اینکه آمریکا مثل ایران بالای ۵۰٪ تورم داشته باشه در سال ، نه !
اما همین زیر ۱۰٪ تورم در طول همین دو سه سال اخیر خیلی سخته برای مردمی که اصلاً نمیدانند تورم چی هست 😂 !
آمریکا خودش بزرگترین بدهکار جهانی هست و حالا فکر کنید مردمش بدهکار دولت شوند و اون موقع هست که تازه گندش در میآید و به بیخانمانهایش افزوده میشود و بانکها خانه و ماشین مردم را بلوکه میکنند !
البته یه ترس دیگر هم هست که همیشه آمریکا برای جا اندازی بدهکاریهایش یه جنگ تو یه جایی از جهان راه میاندازد و از آب گلالود پول در میآورد تا دلارش را تقویت کند ، حالا این خودش زنگ خطری هست برای ایران یا کرهی جنوبی و حتی آمریکای جنوبی !
همهی این معضلات از کرونا میآید و جالبتر اینکه کرونا از چین 😂🤦♂️ !
عاشق پدال
۱۳ دی ۱۴۰۰۱. تورم تو امریکا الان یکم بالا رفته. اما برا دولتشون خیلی خوب شده. و قیمت اجناس اما تو امریکا بالا نرفته. میدونی برا یه اقتصاد حدود ۲۰ هزار میلیارددلاری حتی ۲ درصد تورم بالاتر یعنی چی؟ ۴۰۰ میلیارد دلار درامد مالیاتی.
و امریکا قراردادهای تجاری با کشورهای در حال توسعه داره که باعث میشه اجناس بدونه گمرک و با معافیتهای بالا وارد بشه. یعنی نه تنها برا امریکا بلکه برا کشورهای در حال توسعه باعث صادرات بیشتر و قیمت بیشتر هست. یعنی درامد بیشتر برا کشورهای در حال توسعه. میدونین ترکیه چطور شد ترکیه؟ شاید فکر کنین توریسم یا خونه خریدن. نه. ترکیه با همین معافیتهای مالیاتی که امریکا رو جنسهای ترک ۴۰ سال پیشا گذاشته بود شد ترکیه. ترکیه پر کارگاه تولیدیه. پر کارخونه. و توریسم اگه خوب یادم باشه رتبه ۳ یا ۴ رو داشت.
اون چکهایی که دادن به صورت قرض و بالا بردن توان وامی دولت فدرال تامین میشه. تاثیرش به نظر من مثبته تا منفی.
یادتون نره تو ۲۰۰۸ اوباما چنین کاری کرد. اوباما مثلا وام های گنده داد و در عوض سهام شرکتها رو گرفت. مخصوصا شرکتهای خودروسازی رو. امریکا یه کشور کاپیتالیستیه. الکی الکی پول نمیدن. مخصوصا دولت. دولت پول از حلقومت میکشه اما ۱ دلار الکی نمیده.
و دیدین زمان اوباما این وام دادنها تاثیر مثبت داشت. اگه یادم باشه جنرال موتورز سهامش حدود ۴۰۰ درصد رشد کرد. دولت وقتی سهام رو فروخت ۴۰۰ درصد ارزش سهامی که خریده بود بالا رفته بود.
و تو بحث انرژی هم همین اتفاق افتاد. دولت سهامشو خرید. پول داد به شرکتهای انرژی. شرکتها ریکاوری شدن. دولت هم سهام رو چندبرابر فروخت. میدونی الان اقتصاد دانها چی میگن؟ بالاترین برد رو دولت اوباما و امریکا کرد.
سهامی که حتی مردم نمیخریدن رو دولت با وام خرید. و ۴ برابر فروخت.
بزار یه مثال ساده بزنم. شما برو مغازه لوازم خونگی. بگو ۱۰ تا یخچال ۱۰ تا تلویزیون ۱۰ تا اجاق گاز ۱۰ تا ظرف شویی میخوایی. مغازه دار بهت این اقلام رو میده. اما شما پول نمیدی به مغازه دار. هیچی نمیدی. تنها یه دستخط میدی که ۱ سال دیگه تصفیه میکنی. این اجناس رو در واقع از مغازه دار قرض میگیری. مغازه دار بهت وام میده. ۱ سال دیگه این اقلام میشه ۱۰ برابر. شما ۵ تا یخچال رو میفروشی و پول مغازه دار رو میدی. و تصفیه میشه. اما الان شما ۵ تا یخچال و ۱۰ تا تلویزیون ۱۰ تا اجاق گاز و ۱۰ تا ظرف شویی داری که مفت و مجانی صاحابش شدی.
محمد
۱۳ دی ۱۴۰۰سلام
شما بهتره نگران کشور خودتون باشید اگه بیل زنید باغچه خودتونو بیل بزنید فقط بلدید حرف مفت بزنید