متفرقه

مهارت خودران‌های گوگل در دورهای ۲ فرمانه

آموزش خودروها برای اینکه خودشان رانندگی ‌کنند، تنها نیمه‌ای از یک چالش بزرگ است. نیمه دیگر، آموزش آنها برای رانندگی به گونه‌ای است که باعث وحشت سرنشینان‌شان نشود. به عنوان مثال، یک دور زدن ۲ فرمانه را درنظر بگیرید که خیلی‌ها در پشت فرمان خودروی تعلیم رانندگی، مشکلات زیادی با آن دارند. وقتی یک مسیر مستقیم و باز در اختیار شما باشد، همچنان که در تصویر نیز ملاحظه می‌کنید، انجام این کار بسیار ساده است؛ ولی باید این موضوع را به خاطر داشت که جاده‌ها همیشه مستقیم نیستند و همین‌طور، ممکن است که در هنگام دور زدن، کسی بخواهد از آن مسیر عبور کند.

self-driving-cars-are-so-good-at-3-point-turns
خودران‌های گوگل اگر بخواهند چنین مانورهایی را در خیابان‌های باریک انجام دهند، باید تمرینات زیادی را پشت‌سر بگذارند. شاید به همین دلیل است که آنها در خیابان‌های امریکا، هر هفته هزاران دور چند فرمانه را امتحان می کنند. این اواخر مهارت آنها تا جایی افزایش یافته که گوگل می‌بایست با تغییر در روش دور زدن، مانع ناراحتی مسافران داخل این خودروها شود.

Google Self-Driving Car
Google Self-Driving Car
حسگرهای یک خودران، امکان یک دید ۳۶۰ درجه را فراهم می‌کنند و این وسیله نقلیه می‌تواند موقعیت را با دقتی در حدّ چند سانتی‌متر مشخص کند. کامپیوتر داخلی می‌تواند سریعترین راه برای انجام یک دور ۲ فرمانه در هر گونه محیط فیزیکی محاسبه کند؛ فارغ از اینکه چقدر جاده مملو از خودروها و یا اشیای دیگر است. بنابراین مشکلی با رانندگی دنده عقب و نزدیک‌شدن بیش از حد به خودروهای دیگر وجود ندارد.
Google Self-Driving Car
Google Self-Driving Car
امّا «انسان‌های راننده» به رانندگی با دنده عقب عادت ندارند و مجبور می‌شوند که گردن خود را در یک زاویه نامناسب قرار دهند. همه ما دوست داریم به طرف جلو حرکت کنیم؛ چرا که دید بهتری در این حالت داریم. گوگل نیز این موضوع را به‌خوبی می‌داند و در گزارش ماهانه‌ اخیرش در مورد ناوگان خودران می‌گوید:

بر این اساس، ما به خودروهایمان یاد داده‌ایم که این الگوهای انسانی را تقلید کنند و به جای انجام یک سری حرکات کوتاه به عقب و جلو، از قوس‌های بلندتری در رانندگی استفاده کنند.

به نظر می‌رسد که خیابان‌های آینده با حضور خودران‌ها، شرایط عجیبی پیدا خواهد کرد. یک روش برای کاهش شلوغی ترافیک در این حالت، داشتن ناوگانی از وسایل نقلیه خودران است که بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در نتیجه، این خودروها می‌توانند در فاصله‌ای نزدیک‌تر نسبت به هم حرکت کنند؛ شرایط که با راننده‌های انسان و محدودیت زمان واکنش‌ آنها، چندان عملی نیست.

Google Self-Driving Car
Google Self-Driving Car

منبع: roadandtrack

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

مسعود انیس حسینی

مسعود انیس حسینی، مترجم اخبار و مطالب در سایت پدال

مطالب مشابه

‫۹ دیدگاه‌ها

  1. حمیدرضا

    ۲ آذر ۱۳۹۵
    سوابق: (2415 ديدگاه)

    خیلی جالب بود یعنی تصورش هم برام عجیبه یه روز واقعا راننده هم نقش مسافر رو داشته باشه

    1. (ali (CHEVY NOVA

      ۲ آذر ۱۳۹۵
      سوابق: (7375 ديدگاه)

      اقایون من کاری به کاربردی بودنش ندارم
      چیزی که برام غیر قابل هضم هست شکل این ماشین هستش
      چرا اینقدر زشته اخه این؟؟؟؟

      1. فرامرز

        ۲ آذر ۱۳۹۵
        سوابق: (1597 ديدگاه)

        این فقط یه پروتوتایپ هست و سعی کردن هزینه اولیه رو به حداقل برسونن چون هدفشون فقط آزمایش هوش مصنوعی ماشین هست. به نظرم گوگل تا چند سال خودش خودرو تولید نمیکنه و این سیستم رو به کمپانی ها میفروشه و کم کم خودش رو به بازار تحمیل میکنه و محصول با برند خودش میده. دقیقاْ همون کاری که با گوشی پیکسل کرد.

      2. KING 918 (سلطان اشتوتگارت)

        ۲ آذر ۱۳۹۵
        سوابق: (2493 ديدگاه)

        قیافش با نمکه خدایی …. :D

        1. MPH

          ۲ آذر ۱۳۹۵
          سوابق: (431 ديدگاه)

          وجدانن هی میام بهش سر میزنم نگاش میکنم بس که نقلی و بانمکه
          خیلی خواستنیه

  2. Tesla

    ۲ آذر ۱۳۹۵
    سوابق: (176 ديدگاه)

    یادش بخیر روزی رو که (((((آلمان ها)))) میخواستند گوگلو بخرند ولی دولت آمریکا اجازه نداد.
    دنیای خیلی بدیه

    1. كاپيتاليسم

      ۲ آذر ۱۳۹۵
      سوابق: (194 ديدگاه)

      دوست عزیز اگر اشتباه نکنم شما یک بار دیگر هم فرمودیدکه “آلمانها” میخواستند اینتل رو بخرند که دولت امریکا اجازه نداد ، در صورت امکان یک مرجع معتبر راجب این خبر معرفی کنید ، چون بنظر بعید میاد شرکت های المانی درخواستی بدن که خودشون میدونند رد میشه! این مثل این میمونه که “المانها” درخواست بدن شرکت لاکهید مارتین یا شاخه نظامی بویینگ رو بخرند، خیلی بعید و دور از عقل بنظر میرسه این درخواست!

      1. Tesla

        ۲ آذر ۱۳۹۵
        سوابق: (176 ديدگاه)

        کاپیتالیسم جان
        دارم مزاح میکنم
        این حرفارو فقط یه نفر تو سایت بلده بزنه اونم کسی نیست جز علی آقا?

  3. نوید جهرمی

    ۲ آذر ۱۳۹۵
    سوابق: (3793 ديدگاه)

    دوستان به نظرتون با همه گیر شدن ماشین های خودران وضعیت حمل و نقل عمومی چطوری میشه؟ کم طرفدار میشه یا فرقی نمیکنه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا