اگر حتی اندکی در جریان اتفاقات و جریاناتی که در صنعت خودرو میگذرد باشید خواهید دانست که نیاز داریم تا استفاده از سوختهای جایگزین را آغاز نماییم. سوزاندن سوختهای فسیلی مقادیر زیادی از آلودگی را وارد هوا میکند که وضعیت بغرنج سیارهمان را از این نیز بدتر میکند. درحالیکه کاستن از آلودگیهای صنعت خودرو تنها بخش کوچکی از آن چیزی است که برای حفظ زمین باید انجام دهیم، هنوز هم یک کار باید انجام شود و آن الزام خودروسازان به کاهش اثرات کلی کربن است.
قوانین دولتی در جهان خودروسازها را تحتفشار قرار داده و آنها را مجبور میکند تا مصرف سوخت و آلودگی کلی ساختههایشان را کاهش دهند. درحالیکه هیچ قانونی برای مجبور کردن خودروسازان به تغییر حالت از پیشرانههای احتراق داخلی به نیروی الکتریکی وجود ندارد اما قوانین مربوط به آلایندگی و مصرف سوخت شاید بهگونهای پیش رود که خودروسازان انتخابی نداشته باشند.
اگر بخواهیم صادق باشیم، رسیدن به این هدف چندان سخت نیست و احتمال موفقیت بیشتر است. خودروهای الکتریکی به سرعت در حال محبوب شدن هستند و محبوبیت آنها در سال ۲۰۲۰ بیشتر نیز خواهد بود. سختترین بخش دربارهی فروش این است که بسیاری از خودروهای الکتریکی باید وزن کم کرده و بر محدودهی حرکتی خود اضافه کنند. مردم هنوز هم از خرید یک خودرو الکتریکی بیزار هستند زیرا محدودهی حرکتی آنها کمتر است. برخی افراد نیز به خاطر طرز نگرش خود و دیگران از خرید اینگونه خودروها اجتناب میورزند.
هرچند، تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و بسیاری از شرکتها ادعا میکنند که تا سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ خودروهایی با محدوده حرکتی بالای ۵۰۰ کیلومتر خواهند ساخت. آئودی یکی از این شرکتها است که کانسپت e-tron Quattro را محدوده حرکتی بالای ۵۰۰ کیلومتر را معرفی کرده است. بامو روی باتریهای با تراکم بالا کار میکند و همکاری با تویوتا نیز میتواند مثمر ثمر تر باشد. پورشه ادعا میکند که خودروی Mission E نیز محدوده حرکتی بالایی خواهد داشت.
اما اگر خودروسازان بتوانند استارت ساخت باتریهای بهتری را به همراه زمانهای سریعتر شارژ بزنند ما شاهد حجم وسیعی از خودروهای الکتریکی در خیابانها خواهیم بود و میتوانیم به هدف فروش ۱۶ درصد خودروی الکتریکی تا آن زمان دست پیدا کنیم.
AKBAR
۶ شهریور ۱۳۹۵برای شهرهای بزرگ ایران ، جایگزینی اتوبوسهای الکتریکی با گازوئیل سوز بهترین گزینه برای کاهش آلودگی هوا هستند . فضای بسیار زیاد قابل دسترس در کف اتوبوس و امکان احداث پارکسوارهای شارژ الکتریکی در دو انتهای مسیر حرکت ، مزیتهای بسیار مهمی برای استفاده از اتوبوسهای الکتریکی هستند . یک شرکت فعال در زمینه ساخت اتوبوسهای الکتریکی شرکت POWER GREEN BUS می باشد .
(ali (CHEVY NOVA
۶ شهریور ۱۳۹۵رفقا ماشینهای که سوخت بیو دیزل دارن بهتر از ماشینهای برقی نیست؟سوختی هستش که از ذرت بدست میادش و خوبیش هم اینه که با ماشین بنزینی فرقی به اون صورت نداره
این ماشینهای برقی بنظرم خیلی بی روحه
Parker
۶ شهریور ۱۳۹۵برای تولید انبوه و چندین میلیون در سال فقط تکنولوژی الکتریکی جوابگوست.
مگه چقدر ذرت میکارن؟
تازه ماشین الکتریکی اگه سوار شیم نظرمون یکم شاید عوض بشه.
خیلی نرم تر کار میکنه.
هی تعویض روغن و پمپ بنزین و … نداره یا کمتر داره. تو خونه میشه زدش به پریز برق.
شتاب 0 تا 100 خیلی عالیه.
دنده عوض کردن نداره.
تازه با معرفی نسل جدید باتری بهترم میه.
uss zumwalt DDG-1000
۶ شهریور ۱۳۹۵قطععا انجام میشه این طرح
ShoMpeT
۶ شهریور ۱۳۹۵من که صد سال سیاه، صدای موتور ماشین رو با ۱۰۰ تا ماشین برقی عوض نمیکنم!
علیرضا
۶ شهریور ۱۳۹۵ولی به نظر من حالا حالاها خودروی الکتریکی توسعه پیدا نمیکنه..غیر از باطری که مسافت زیادی رو طی کنه مسئله شارژ اون باطری هم هس که باید همه جا مثل پمپ بنزین براش جایگاه درست کنن..ساده ولی قابل تامل… به نظر من پروژه خوروی تمام الکتریکی خیلی کار داره برای فراگیر شدن
عام پوری
۶ شهریور ۱۳۹۵امکان نداره تا سال 2020 چنین چیزی عملی بشه…
Parker
۶ شهریور ۱۳۹۵وقتی میگن “باید” خیلی کم اتفاق میافتع به حرفشون نرسن.
صبر کن تا ببینی.
uss zumwalt DDG-1000
۶ شهریور ۱۳۹۵اگه شد چی
Parker
۶ شهریور ۱۳۹۵خیلی خوبه که آئودی، تویوتا، بی ام و، پورشه، مرسدس، و نیسان، هر کدوم انگار تقسیم وظایف کردن.
هر شرکتی داره روی بخشی از تکامل خودروهای الکتریکی کار میکنه.
اینطوری یک صنعت پیشرفت میکنه.
آفرین به این مدیریت.
uss zumwalt DDG-1000
۶ شهریور ۱۳۹۵افرین به دقت شما و تعریف شما
دقیقا همین
مسعود
۶ شهریور ۱۳۹۵بخاطر گشتاور بالاشون ماشینهای الکتریکی برای شهر و حومه خیلی ایدآل هستند .
خطر آتش سوزی شون هم پایینتره، تازه دیگه از ماشینها هزار و یه جور مایه و بخار نشت نمیکنه و آسفالت رو خراب نمیکنه.
سر و صدا و آلودگی صوتی شهر هم کم میشه.
آلودگی هوا که اصلا محو میشه.
زنده باد خودروی الکتریکی
احمد باقری
۷ شهریور ۱۳۹۵اینا هیچ وقت از پیشرفت دست بر نمیدارند.