میشلین با شرکت بیوشیمیایی فرانسوی کاربیوس برای تولید لاستیک از محصولات پلاستیکی بازیافتی همکاری میکند.
این غول لاستیکسازی با انتشار بیانیهای گفته که با همکاری کاربیوس توانسته تکنولوژی بازیافت پلاستیک را بهصورت موفقیتآمیزی تست کند. این فرایند بر آنزیمی تکیه دارد که میتواند پلیاتیلن ترفتالات PET بکار رفته در محصولات پلاستیکی مشهور همچون بطریها و پوششهای پلیاستری را دپلیمریزه کند.
این دو شرکت با استفاده از این فرایند پیچیده توانستهاند پلیاستری با مقاومت بالا تولید کنند که به خاطر مقاومت خوب، استحکام زیاد و پایداری دمایی مناسب استفاده در لاستیکهای خودرویی میباشد.
مدیر بخش تحقیق پلیمر میشلین میگوید:
ما بسیار مفتخریم که اولین شرکت دارای فیبرهای بازیافتی تست و تولید شده برای لاستیکها هستیم. این مواد از بطریهای رنگی و بازیافتی و با استفاده از تکنولوژی آنزیمی همکارمان یعنی کاربیوس به دست میآیند. این مواد تقویت کننده پیشرفته نشان دهندهی توانایی آنها برای ارائه عملکردی مشابه متریال به دست آمده از صنعت نفت هستند.
میشلین اهداف جاهطلبانهای برای استفاده از متریال تجدید پذیر یا بازیافتی داشته و میخواهد این مواد تا سال ۲۰۳۰ حدود ۴۰ درصد و تا سال ۲۰۵۰ تمامی تولیداتش را به خود اختصاص دهند. هر ساله ۱.۶ میلیارد لاستیک خودرویی در سراسر جهان به فروش میرود که نشان دهندهی نیاز به ۸۰۰ هزار تن فیبر PET در سال میباشد.
یکی از مدیران شرکت کاربیوس نیز گفته است:
کاربیوس در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد اولین بطریهای PET با اسید ترفتالیک خالص شده ۱۰۰ درصد را از بازیافت آنزیمی مواد زائد پس از مصرف PET تولید کرده است. امروز ما با همکاری میشلین در حال نمایش محتوای کامل فرایند خود هستیم و آن را از همان زبالههای پلاستیکی به دست میآوریم. این مواد به دست آمده برای فیبرهای بسیار پیشرفته، همانند نمونههای بکار رفته در لاستیکهای میشلین مناسب هستند.
نعمت اله آزموده
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰یک حرکت زیست محیطی موثر اگر عملیاتی بشه
NAVID۰۰۹۸
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰سبد پلاستیکی میوهها مدام بازیافت و دوباره ساخته میشود !
کاغذ ، کارتون ، روزنامهها مدام بازیافت و دوباره ساخته میشوند !
اما یه سوالی که برایم پیش آمده ، آیا لاستیک خودرو هم بازیافت میشود ، چون تفکیف موادش راحت نیست و پلاستیک و سیم آهنی با هم مخلوط شدهاند !
آیا میشه لاستیک خودرو را هم بازیافت کرد ؟!
آخه وگر توجه کرده باشید ، بازیافتیهای سطح شهر فقط مواد کاغذی و پلاستیکی و آهنی جمع میکنند برای فروش به کارگاههای بازیافتی اما اصلاً لاستیک را نگاه هم نمیکنند و جمعآوری نمیکنند ، واقعاً چرا ؟
مهدی موتور
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰اقا شاهین میشه دی بابا سوخت هیدروژنی تویوتا یک مقاله بنویسی نمیدونم چرا خیلی واسش ذوق زده ام.?
مهدی موتور
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰درباره??
شاهین
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰سلام قبلا اخبار و مقالات متعددی در این باره کار شده که تو بایگانی سایت وجود داره اما بازهم کار میکنیم چشم
مهدی ۲۰۰۰
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰یک حرکت بسیار عالی برای بازیافت که بسیار کاربردی هم هست.خیلی خوبه
محمد مختاری آذر
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰یک کار عالی برای مصرف کمتر انرژی بهتر از الکتریکی شدن هم هست