موسسهٔ بیمه برای ایمنی بزرگراهها یا همان IIHS برای خریدارانی که به دنبال خودرویی ایمن هستند خبر خوبی دارد زیرا این موسسه به ۹۰ خودروی مختلف جایزهٔ ایمنی Top Safety Pick و Top Safety Pick+ را داده است. این تعداد نسبت به سال گذشته که ۶۴ خودرو بود افزایش قابلتوجهی را نشان میدهد. از این تعداد، ۴۱ خودرو جایزهٔ Top Safety Pick را کسب کردهاند. این خودروها در هر شش آزمایش تصادف IIHS رتبهٔ «خوب» و همینطور در آزمایشهای برخورد خودرو با خودرو یا خودرو با عابر پیاده هم رتبههای «پیشرفته» یا «برتر» را از آن خود کردهاند. همچنین این ۴۱ خودرو در آزمایش چراغهای جلو هم موفق به کسب رتبههای «خوب» یا «قابلقبول» شدهاند.
ازجملهٔ خودروهایی که جایزهٔ Top Safety Pick را گرفتهاند میتوان به هوندا سیویک، نیسان سنترا، تویوتا کرولا، آئودی A4، بامو سری ۳، شورلت اکوئناکس، فورد اسکیپ و هیوندای سوناتا اشاره کرد. جالب است که در این لیست تنها یک پیکاپ وجود دارد که آن رم ۱۵۰۰ است. البته این پیکاپ تنها درصورتیکه به سیستم سفارشی جلوگیری از تصادف جلو مجهز باشد میتواند این جایزهٔ ایمنی را کسب کند.
۴۹ خودروی دیگر اما موفق به اخذ جایزهٔ برتر Top Safety Pick+ شدهاند که بالاترین جایزهٔ IIHS است. خودروهایی میتوانند به این جایزه دست پیدا کنند که علاوه بر رعایت استانداردهای ایمنی فوقالذکر، در تمام تیپها بهصورت استاندارد با چراغهای جلوی «خوب» یا «قابلقبول» عرضه شوند. بر این لیست خودروهای لوکسی مثل آئودی A6، کادیلاک XT6، لکسس NX و ولوو S60 سلطه دارند اما تعدادی خودروهای اقتصادی مثل فورد اکسپلورر، هوندا آکورد، کیا K5، نیسان ماکسیما، مزدا CX-5 و تویوتا سیینا هم در بین آنها به چشم میخورند.
بهطورکلی، در این آزمایشها گروه هیوندای بهترین عملکرد را داشته است زیرا دوازده مدل از محصولات هیوندای، کیا و جنسیس در لیست Top Safety Pick قرار گرفتهاند و پنج مدل دیگر از این گروه نیز موفق به کسب جایزهٔ Top Safety Pick+ شدهاند. علاوه بر این، ولوو هم به خاطر کسب بیشترین جوایز Top Safety Pick+ با نُه مدل مختلف، تحسین شده است. از سوی دیگر، IIHS خاطرنشان کرده است که میتسوبیشی تاکنون موفق به کسب حتی یک جایزه هم از این موسسه نشده است. علاوه بر این، جنرال موتورز هم موردانتقاد قرار گرفته است زیرا به گفتهٔ IIHS، جالب نیست که خودروسازی به این بزرگی موفق به کسب تنها دو جایزه شده است.
nikzad
۱۰ اسفند ۱۳۹۹ولوو واقعا ماشین قابل اعتمادی هستش و اولویتش امنیت هست سپس شتاب و… . برای یک خانواده به نظرم یکی از بهترین انتخاب ها ولوو هستش و طراحی قابل قبولی هم داره.
در کل شرکت ها در تلاش هستند که خودرو هاشوتو ایمن کنند و این واقعا جای تحسین داره در صورتی که در کشور خودمون واقعا امنیت توی ماشین ها معنای خاصی نداره و دوتا ایربگ همراه با بدنه حلبی کاری نمیتونن برای سلامت سرنشین انجام بدن.
سهند
۱۰ اسفند ۱۳۹۹در بین پورشه و آئودی و بنز و بی ام و کدام امنیت بیشتری دارد؟
مهدی
۱۰ اسفند ۱۳۹۹1_ بنز
2_ بی ام و
3_ آئودی
4_ پورشه
نظر شخصی
Avan
۱۰ اسفند ۱۳۹۹کلا ولوو از نظر ایمنی از همه ی خودروها بالاتره،گویا مالکانش سعی دارند از این جهت برندسازی کنند.
میثم
۱۰ اسفند ۱۳۹۹باریکلا کره ای ها
دمشون گرم با تمام قدرتشون دارن پیش میرن
ژاپنی هم خیلی زیاد بود تو لیست
میثم
۱۰ اسفند ۱۳۹۹تسلا چرا فقط یه مدل؟؟؟
اون همه سیستم خودران و پیشگیری از تصادف پیشرفته برای چیه پس؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم سیستمهای پیشگیری از تصادف تصلا جزو بهترینها هستن
یانکی
۱۰ اسفند ۱۳۹۹دوستان اینجا نکته مهم اینه که ماشینهای جدید خودرو سازهای بزرگ همه ایمن هستند مثال جیپ رانگلر که میگن یه ستاره میگیره ایمنیش بی نظیره ولی الان ستارها رو به سیستمهای پیشگیری نوین میدن.وگرنه اکثرا تصادفهای ضربه ای رو پاس میکنن.
Joker
۱۰ اسفند ۱۳۹۹رانگلر با یک ستاره ایمنیش بی نظیره؟!!!??? یاد ویدئویی که چند وقت پیش وایرال شده بود افتادم طرف داشت با رانگلر دم ساحل رانندگی میکرد با یه حرکت کوچیک فرمون ماشین چپ کرد?ایمنی بینظیر??????????? با یک ستاره?????????
Amirreza
۴ فروردین ۱۴۰۰شاید باید یه بهانه بهتری میاوردین چون تجهیزات ایمنی یکی از بخش های این تسته نه همش
Elmiraj
۱۰ اسفند ۱۳۹۹هنوز هیچکدام از موسسات ایمنی سیستم خودران را در مسئله حفاظت از سرنشینان لحاظ نکردن…
.
البته دلیلش هم میتونه این باشه که فقط ماشینای تسلا این مزیت را دارن و همین موضوع امتیاز دهی را برای سایر برند ها پیچیده میکنه .
میثم
۱۰ اسفند ۱۳۹۹کادیلاک سوپر کروز داره که همون کار اتوپایلوت تسلا رو انجام میده
البته تو بعضی بخشها پایینتر و بعضی موارد هم بالاتر از تسلاست
در کل تسلا تو این مورد فعلا شماره یک دنیاست
Elmiraj
۱۰ اسفند ۱۳۹۹سوپر کروز یه نیمه خودرانه که تنها در ۳۲۰ هزار کیلومتر از بزرگراه های آمریکای شمالی می توان بدون دست از آن استفاده کرد و تنها قابلیتی که در حال حاظر داره تعویض لاین خودکار هست…
اگر سوپر کروز بخواد به قابلیت ها و کاربردی و امنیت اتوپایلوت برسه باید کل دنیا را توسط مهندسانش اسکن کنه .
Hadi
۱۰ اسفند ۱۳۹۹کره ای واقعاً عملکرد خیلی خوبی داشتن…
دست مریزاد ?
آلمانیا و ژاپنیا و امریکایی ها هم مثل همیشه خیلی موفق بودن تو این لیست ?
Amir
۱۰ اسفند ۱۳۹۹آفرین گروه هیوندا باز هم مثل سال های قبل نتیجه خیلی خوبی کسب کرد اینجا هم که بهترین گروه از لحاظ ایمنی شد
ولوو هم که همیشه نقطه قوتش ایمنیش بود
در کل جالب بود
R@m!n
۱۰ اسفند ۱۳۹۹دوست دارم یه ماشین پرفورمنس گردن کلفت از کیا هیوندای ببینم
مرسدس فن
۱۰ اسفند ۱۳۹۹کره ای ها خیلی پیشرفت کردن
T.C.B.K
۱۰ اسفند ۱۳۹۹کره ای ها خیلی پیشرفت کردن.
و بزودی چین هم وارد میدون میشه.
ولی از حق نگذریم. ولوو…..
در بحث خودرو های ایمن… ولوو … دیگر هیچ….
Amir
۱۵ اسفند ۱۳۹۹رامین خودتی اینقد ادا بازی در نیار
واقعا یه آدم چقد میتونه … باشه که از چینی تعریف کنه ؟
ماشینای چینی نسبت به صنعت جهانی اسباب بازی آپشن داری بیش نیستن
سهیل
۱۰ اسفند ۱۳۹۹اووووف این ولوووو چه میکنه. دم کره ایی ها گرم. دارن مثل ژاپن میشن
سیدمهران میرابوالقاسمی
۱۰ اسفند ۱۳۹۹مزدا عشقه
TRX
۱۰ اسفند ۱۳۹۹مزدا واقعا شگفت انگیز بود دور از هیاهوی کره ای ها آروم و چراغ خاموش داره کارشو میکنه. انتظار نداشتم ازش
عارف
۱۰ اسفند ۱۳۹۹خودرو سازها از ایمنی سرنشینان عبور کردن و به مسائل پیرامونی مثل چراغها و …. توجه و اعتبار بخشیدن اما خودرو سازهای داخلی ما لقب ارابه مرگ و یدک میکشند و با وقاحت از آشغالهای تولیدی دفاع هم میکنند ، البته تا زمانی که ازدحام در ثبت نام از طرف ما مردم باشه به خودشون زحمت پیشرفت نخواهند داد
آریا منش
۱۰ اسفند ۱۳۹۹اگر اون اتفاق نمی افتاد الان بجای هیوندا و کیا الان ایران ناسیونال و ایران کاوه در جدول می درخشیدن
مهدی
۱۰ اسفند ۱۳۹۹به نظر من از بین ماشین ها فقط ولوو امنیت بیشتری داره من اگه بخوام یه خودروی خانوادگی راحت بگیرم قطعا ولوو میگیرم
نیما
۱۱ اسفند ۱۳۹۹مزدا همه ماشیناش بود