چشم انداز

نگاهی به تمام خودروهای حال حاضر بازار با بیش از 1000 اسب بخار قدرت

در این لیست که شامل پانزده خودرو می‌شود، مدل‌های مختلفی از هایپرکارهای گران‌قیمت گرفته تا مدل‌های الکتریکی و حتی یک ماسل کار حضور دارند.

اولین خودرویی که از مرز ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت عبور کرد یک خودروی رکوردشکن بنام سانبیم ۱۰۰۰ بود که در سال ۱۹۲۶ در سواحل دیتونا به سرعت ۳۲۷ کیلومتر بر ساعت دست یافت. قطعاً آن خودرو در دسترس عموم نبود اما این روزها می‌توان در نمایندگی‌های فروش بسیاری از خودروسازان مدل‌هایی با بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت را پیدا کرد؛ بنابراین، تصمیم گرفتیم لیستی از تمام خودروهایی که در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت دارند تهیه کنیم. بسیاری از این خودروها سوپرکارها و هایپرکارهای گران‌قیمت هستند اما چند شگفتی مثل یک ماسل کار تولید محدود و چند خودروی الکتریکی با قیمت نه‌چندان گزاف هم در این لیست به چشم می‌خورد.

لامبورگینی روولتو

قدرت: ۱۰۱۵ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت

جدیدترین سوپرکار لامبورگینی اولین خودروی پلاگین‌هیبریدی این شرکت محسوب می‌شود. این ماشین با پیشرانهٔ ۶.۵ لیتری V12 به همراه سه موتور الکتریکی مجموعاً ۱۰۱۵ اسب بخار قدرت دارد و می‌تواند ظرف تنها ۲.۵ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد. همچنین روولتو می‌تواند تا ۱۰ کیلومتر را صرفاً به‌صورت الکتریکی طی کند.

تسلا مدل S پلد

قدرت: ۱۰۲۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت

یکی از کم‌هزینه‌ترین راه‌ها برای ورود به کلوپ قدرت‌های چهاررقمی خرید تسلا مدل S پلد ۱۰۵ هزار دلاری با ۱۰۲۰ اسب بخار قدرت و شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر ۲ ثانیه است. با وجود چنین اعداد چشمگیری، پلد از لحاظ برد هم کم و کسری ندارد و با هر بار شارژ می‌تواند تا ۶۴۰ کیلومتر را طی کند.

دوج چلنجر دیمن ۱۷۰

قدرت: ۱۰۲۵ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۳۴۶ کیلومتر بر ساعت

مدل تولید محدود دیمن ۱۷۰ قوی‌ترین چلنجر تاریخ محسوب می‌شود. زیر کاپوت این ماشین همان پیشرانهٔ ۶.۲ لیتری V8 سوپرشارژ آشنا قرار گرفته که حالا با سوخت E85 حداکثر ۱۰۲۵ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. با چنین نیروی فوق‌العاده‌ای، دیمن ۱۷۰ روی پیست مخصوص درگ ظرف تنها ۱.۷ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

مرسدس AMG One

قدرت: ۱۰۶۳ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۳۵۲ کیلومتر بر ساعت

هایپرکار One از تجربیان فرمول یک مرسدس بهره‌های فراوانی برده است. قوای محرکهٔ این خودرو از یک پیشرانهٔ ۱.۶ لیتری V6 توربو به همراه چهار موتور الکتریکی در توربوشارژر، روی میل‌لنگ و در محور جلو تشکیل شده است. مجموع خروجی این سیستم ۱۰۶۳ اسب بخار قدرت است و ردلاین موتور بنزینی به ۱۱ هزار rpm می‌رسد.

آستون‌مارتین والکری

قدرت: ۱۱۶۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۴۰۲ کیلومتر بر ساعت

والکری یکی از سریع‌ترین و گران‌ترین محصولات تاریخ آستون‌مارتین محسوب می‌شود. این ماشین به لطف قوای محرکهٔ هیبریدی با پیشرانهٔ V12 تنفس طبیعی ساخت کاسورث، قدرت چشمگیری برابر با ۱۱۶۰ اسب بخار دارد که امکان دستیابی به حداکثر سرعتی بیش از ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت را فراهم می‌کند.

لوسید ایر سافایر

قدرت: ۱۲۰۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: بیش از ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت

لوسید ایر دریم ادیشن با ۱۱۱۱ اسب بخار قدرت سدان بسیار قدرتمندی است ولی لوسید به این قانع نبوده و قصد دارد نسخهٔ سافایر را با قوای محرکهٔ سه موتوره و بیش از ۱۲۰۰ اسب بخار قدرت به بازار بفرستد. این نیرو، نه‌تنها شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر زیر ۲ ثانیه را فراهم خواهد کرد بلکه ایر سافایر را به قوی‌ترین سدان این لیست تبدیل می‌کند.

زینگر 21C

قدرت: ۱۳۵۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۴۵۰ کیلومتر بر ساعت

شرکت کوچک زینگر واقع در کالیفرنیا، چند سال پیش با هایپرکار 21C که با استفاده از تکنولوژی چاپ سه‌بعدی ساخته شده وارد صحنه شد. نسخهٔ پایهٔ این خودرو با قوای محرکهٔ ۲.۹ لیتری V8 توئین توربوی هیبریدی، ۱۲۵۰ اسب بخار قدرت دارد و با حداکثر سرعت ۴۵۰ کیلومتر بر ساعت سریع‌ترین خودروی این لیست محسوب می‌شود درحالی‌که در نسخهٔ V Max قدرت به ۱۳۵۰ اسب بخار افزایش پیدا می‌کند.

کونیگزگ CC850

قدرت: ۱۳۸۵ اسب بخار

حداکثر سرعت: بیش از ۴۸۰ کیلومتر بر ساعت

کونیگزگ در طول تاریخ خود مدل‌های ۱۰۰۰ اسب بخاری زیادی تولید کرده است که CC850 جدیدترین آن‌ها محسوب می‌شود. این خودرو با پیشرانهٔ ۵ لیتری V8 توئین توربو که از یسکو قرض گرفته، ۱۳۸۵ اسب بخار قدرت دارد و حداکثر سرعت تخمینی آن حدود ۴۸۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است.

بوگاتی شیرون

قدرت: ۱۵۰۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۴۲۰ کیلومتر بر ساعت

بوگاتی شیرون یکی از سریع‌ترین خودروهای تاریخ است و به معنای واقعی کلمه یک نماد محسوب می‌شود. پیشرانهٔ ۸ لیتری W16 چهار توربوی این ماشین با تولید ۱۵۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۶۰۰ نیوتن متر گشتاور، خودرو را ظرف ۲.۵ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رساند.

بوگاتی شیرون سوپراسپرت ۳۰۰

قدرت: ۱۶۰۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۴۹۰ کیلومتر بر ساعت

سریع‌ترین و قوی‌ترین نسخهٔ شیرون مدل سوپراسپرت ۳۰۰ است که موتور آن ۱۶۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و می‌تواند ظرف ۲.۳ ثانیه خود را از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برساند. حداکثر سرعت این خودرو نیز ۴۹۰ کیلومتر بر ساعت است که برخلاف اکثر خودروهای این لیست، در دنیای واقعی به این سرعت دست پیدا کرده است.

کونیگزگ یسکو

قدرت: ۱۶۰۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۵۳۰ کیلومتر بر ساعت

کونیگزگ یسکو در نسخهٔ ابسلوت قصد دارد رکورد سریع‌ترین خودروی جهان را بشکند. این خودرو از همان موتور ۵ لیتری V8 توئین توربویی که در CC850 دیدیم استفاده می‌کند اما در اینجا این پیشرانه با سوخت E85 توانایی تولید ۱۶۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۵۰۰ نیوتن متر گشتاور را دارد تا شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر تخمینی ۲.۵ ثانیه را فراهم کند.

SSC تواتارا

قدرت: ۱۷۵۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۴۷۵ کیلومتر بر ساعت

تواتارا جانشین مدل آلتیمیت آئرو محسوب می‌شود که زمانی رکورد سرعت را شکست. پیشرانهٔ ۵.۹ لیتری V8 توئین توربوی میل‌لنگ تخت این هایپرکار آمریکایی که تا ۸,۸۰۰ rpm دور می‌گیرد، با سوخت E85 توانایی تولید ۱۷۵۰ اسب بخار قدرت را دارد اما این رقم با بنزین معمولی به ۱۳۵۰ اسب بخار می‌رسد. تواتارا پس از حواشی مربوط به شکستن رکورد سرعت، حدود یک سال پیش توانست به سرعت ۴۷۵ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند.

هنسی ونوم F5

قدرت: ۱۸۱۷ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۵۰۰ کیلومتر بر ساعت

یکی دیگر از خودروهایی که ادعای شکستن رکورد سرعت را دارد هنسی ونوم F5 است. این خودرو از یک پیشرانهٔ ۶.۶ لیتری V8 توئین توربو استفاده می‌کند که ۱۸۱۷ اسب بخار قدرت و ۱۶۱۷ نیوتن متر گشتاور را تحویل چرخ‌های عقب می‌دهد. هنسی می‌گوید F5 توانایی دستیابی به حداکثر سرعت ۵۰۰ کیلومتر بر ساعت را خواهد داشت.

پینین‌فارینا باتیستا

قدرت: ۱۹۰۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت

قوای محرکه و ساختار فیبر کربنی پینین‌فارینا باتیستا با ریماک نورا مشترک است و بنابراین شباهت پرفورمنس این دو مدل عجیب نخواهد بود. بااین‌حال، طراحی زیبای ایتالیایی که درخور این شرکت طراحی افسانه‌ای است، باتیستا را از نورا متمایز می‌کند. در این ماشین، چهار موتور الکتریکی ساخت ریماک مجموعاً ۱۹۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کنند تا شتاب خیره‌کنندهٔ ۱.۹ ثانیه را در اختیار راننده قرار دهند.

ریماک نورا

قدرت: ۱۹۱۴ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۴۱۵ کیلومتر بر ساعت

ریماک نورا سریع‌ترین خودروی الکتریکی حال حاضر جهان محسوب می‌شود. این ماشین با حداکثر سرعت ۴۱۵ کیلومتر بر ساعت نشان می‌دهد از باطری و موتورهای الکتریکی چه کاری برمی‌آید. ظاهر چشمگیر آیرودینامیک و کابین پر از تکنولوژی هم پکیج این هایپرکار کروات را تکمیل می‌کند.

لوتوس اویجا

قدرت: ۲۰۰۰ اسب بخار

حداکثر سرعت: ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت

لوتوس اویجا با ۲۰۰۰ اسب بخار قدرت و چهار موتور الکتریکی که هرکدام ۵۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کنند، تقریباً دو برابر اولین خودروی این لیست قدرت دارد. کمتر از سه ثانیه طول می‌کشد تا این هایپرکار بریتانیایی از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد درحالی‌که حداکثر سرعت آن ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۰۹ رای
منبع
Motor1

امیر دهقان

نویسنده و مترجم پدال، عاشق ماشین، عشقی که حد و حصر نداره

مطالب مشابه

‫۶۲ دیدگاه‌ها

  1. S.S.A

    ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
    سوابق: (27 ديدگاه)

    وقتی بوگاتی بولاید بیاد هیچکدوم از اینا ب گرد پاشم نمیرسن

    موافقم 8
    مخالفم 19
    1. R

      ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
      سوابق: (1180 ديدگاه)

      مجوز تردد تو خیابون نداره

      موافقم 7
      مخالفم 1
  2. اردوان

    ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
    سوابق: (23 ديدگاه)

    اولاً بوگاتی شتاب صفر تا صدش کمتر از دیمن ۱۷۰ هست و بعد تا بخواد مسیر طی کنه دوج رفته

    موافقم 15
    مخالفم 7
    1. فرشاد

      ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
      سوابق: (932 ديدگاه)

      اشتب گفتی دوج هنوز تو هرزه

      موافقم 12
      مخالفم 7
  3. مجید

    ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
    سوابق: (267 ديدگاه)

    ایکاش رکورد نوربرگرین این هایپرکارها رو اندازه می‌گرفتن.

    موافقم 7
    مخالفم 1
  4. دوج

    ۵ تیر ۱۴۰۲
    سوابق: (1 ديدگاه)

    سلام.
    من با اردوان جان موافق هستم چون واقعا دوج دیکن 170 توانست رکورد بزنه تو 1/۴مایل و شتاب صفر تا صد.
    من تا حدود دو روز دنبال خودرویی بودم که از این ماشین شتابش سریع تر باشه اما چیزی وجود ندارد.
    پس میشه گفت که دیگه میشه گفت که دوج دیگه تو هرزه نیست ممنون.

    موافقم 3
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا