چشم اندازهفته نامه

پرفروش ترین خودروهای آمریکایی تاریخ؛ از چروکی و کاتلاس تا ایمپالا و سری F

مقاله پیش روی شما عزیزان به معرفی پرفروش ترین خودروهای آمریکایی تاریخ اختصاص دارد.


خودروسازان آمریکایی در بیش از یک قرن اخیر جزو پیشتازان صنعت خودرو در دنیا بوده‌اند. این شرکت‌ها نه تنها چشم‌انداز اقتصادی آمریکا را به‌طور قابل‌توجهی بهبود بخشیده‌اند بلکه تأثیر قابل‌توجهی روی ترندهای جهانی خودرو نیز داشته‌اند. ما تصمیم گرفته‌ایم پرفروش ترین خودروهای آمریکایی تاریخ را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم هرچند باید دانست لیست پیش رو علاوه بر اینکه به میزان فروش خودروهای این کشور اشاره می‌کند بلکه به دلایل موفقیت آن‌ها از جمله تجهیزات، نوآوری‌ها و سلایق مصرف‌کنندگان نیز می‌پردازد.

پرفروش ترین خودروهای آمریکایی تاریخ

  1. جیپ چروکی XJ

میزان فروش: ۲.۸۸۴ میلیون دستگاه

این شاسی‌بلند دو دیفرانسیل در یک نسل و از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۱ تولید شد هرچند تولید جهانی آن تا سال ۲۰۱۴ ادامه یافت. XJ اولین شاسی‌بلند دو دیفرانسیل غیرنظامی بود که از ساختار یکپارچه استفاده می‌کرد تا هم سبک‌تر و هم مستحکم‌تر باشد. مشتریان جیپ چروکی XJ را به دلیل انعطاف بالا در آفرود و جاده دوست داشتند، خودرویی که علاقه افراد به شاسی‌بلندها را چند برابر کرد و نهایتاً جای استیشن واگن‌ها را گرفت.

  1. مرکوری کوگار

میزان فروش: ۳,۰۷۸ میلیون دستگاه

مرکوری در تاریخ خود به دلیل تولید نسخه‌های لوکس‌تر از محصولات فورد شناخته می‌شود و کوگار هم از این قضیه مستثنا نیست. این خودرو در ابتدا معادل سطح بالاتر فورد موستانگ در سال ۱۹۶۷ بود و به خاطر ظاهر آیرودینامیک تر و چراغ‌های جلوی پنهان متمایز می‌شد. موفقیت کوگار البته دستخوش تغییر شد و با گذشت زمان به خودروی لوکس‌تری بدل گردید تا اینکه نهایتاً با خاتمه تولید نسل هشتم در سال ۲۰۰۲ روانه موزه شد.

  1. بیوک الکترا

میزان فروش: ۳,۱۷۰ میلیون دستگاه

الکترا سدان پرچم‌دار بیوک بود که از سال ۱۹۵۹ تا ۱۹۹۰ و در ۵ نسل تولید شد. این خودروی سطح بالا از تجهیزات لوکس سود می‌برد و نسخه‌های متنوعی از آن وجود داشت. آنچه باعث محبوبیت واقعی الکترا شد تجهیزاتی بود که معمولاً در خودروهای لوکس‌تر رقیبی همچون کادیلاک وجود داشت. جنرال موتورز می‌گوید الکترا را در آینده‌ای نزدیک به‌صورت محصولی برقی احیا خواهد کرد.

  1. پونتیاک بونویل

میزان فروش: ۳,۴۶۰ میلیون دستگاه

بونویل از سال ۱۹۵۷ تا ۲۰۰۵ روی خط تولید قرار داشت و به عنوان سدانی فول سایز بین خریداران محبوب بود. این خودرو را می‌توان بزرگ‌ترین و گران‌ترین محصول پونتیاک دانست. خودروی موردبحث در طول ۱۰ نسل خود تغییرات زیادی را تجربه کرد و در نهایت به عنوان یک خودروی خانوادگی مطمئن شناخته شد.

  1. پلیموث فیوری

میزان فروش: ۳,۶۸۰ میلیون دستگاه

فیوری برای رقابت با خودروهای لوکس و محبوبی همچون شورولت ایمپالا و فورد LTD تولید شد و از سال ۱۹۵۵ تا ۱۹۸۹ در دسترس خریداران بود. این خودرو از پرفورمنس مطلوبی سود می‌برد و در سال‌های آخر تولید گزینه‌ای محبوب برای سازمان‌های دولتی بود.

  1. کادیلاک دویل

میزان فروش: ۳,۸۷۰ میلیون دستگاه

دویل نامی بود که توسط کادیلاک از سال ۱۹۵۸ تا ۲۰۰۶ بکار گرفته شد و در ۸ نسل عرضه گردید. با اینکه نسل اول کوپه این خودرو جزو ارزان‌ترین محصولات کادیلاک بود اما همچنان از تجهیزات لوکس زیادی بهره می‌برد. این خودروی لوکس به وفور توسط چهره‌های سیاسی و سلبریتی ها رانده شد تا به یک نماد بدل شود. با اینکه نام دویل در سال ۲۰۰۶ بازنشسته شد اما نسل جدید آن در قالب DTS روانه بازار شد.

  1. فورد فوکوس

میزان فروش: ۳,۸۸۲ میلیون دستگاه

این خودروی کامپکت در سال ۱۹۹۸ معرفی شد و تا به حال نیز در خط تولید قرار دارد هرچند عرضه‌اش در آمریکا از سال ۲۰۱۹ متوقف شده است. فوکوس همانند پدر خود یعنی فورد اسکورت برای بازارهای جهانی طراحی شده و همین موضوع جزو دلایل موفقیت‌های بارز آن است. فوکوس همچنان به عنوان خودرویی خانوادگی، ارزان‌قیمت و مطمئن مطرح است هرچند نسخه‌های اسپرت همچون ST و RS نیز تولید شده‌اند.

  1. بیوک اسپشیال

میزان فروش: ۳,۸۹۰ میلیون دستگاه

این خودروی ارزان‌قیمت در سال ۱۹۳۶ تولید شد و تا سال ۱۹۶۹ در دسترس مشتریان قرار داشت. اسپشیال از طراحی زیبای بهره می‌برد و به‌صورت کوپه، سدان و استیشن عرضه می‌شد. اسپشیال با پیشرانه ۶ سیلندر بیوک در دهه ۶۰ میلادی معرفی شد و این پیشرانه تا سال ۲۰۰۶ در خط تولید جنرال موتورز حضور داشت.

  1. شورولت کروز

میزان فروش: ۴,۳۰۲ میلیون دستگاه

کروز کامپکت در سال ۲۰۰۸ معرفی شد و هدف از تولید آن ارائه محصولی ایمن و هیجان‌انگیز با قیمت مناسب بود. پس از بازسازی کمپانی شورولت در سال ۲۰۰۹، جنرال موتورز به دنبال عرضه جهانی کروز بود و مشتریانی که خواهان خودرویی ارزان و کم‌مصرف بودند به آن علاقه‌مند شدند. تولید کروز در آمریکا سال ۲۰۱۹ متوقف شده اما همچنان در سایر بازارها عرضه می‌شود.

  1. فورد تاندربرد

میزان فروش: ۴,۴۳۸ میلیون دستگاه

تاندربرد افسانه‌ای در ۱۱ نسل و از سال ۱۹۵۵ تا ۲۰۰۵ تولید شده است. این خودرو کلاس جدیدی را در بازار آمریکا به نام خودروی لوکس شخصی ایجاد نمود. با اینکه تاندربرد تأکید زیادی روی راحتی و رفاه سرنشینان داشته اما مدل‌های اولیه با پیشرانه‌های ۸ سیلندر پرقدرت نیز تولید شده‌اند. تاندربرد تأثیر زیادی نیز روی فرهنگ عامه مردم آمریکا گذاشت.

  1. شورولت کاپریس

میزان فروش: ۴,۶۳۰ میلیون دستگاه

این خودروی فول سایز از سال ۱۹۶۵ تا ۱۹۹۶ تولید شد و در بازار استرالیا نیز با برند هولدن قابل خریداری بود. کاپریس هم جزو نمادهای بازار خودروی آمریکاست و دو بار برنده جایزه خودروی سال موتور ترند شده است. نسخه‌های اولیه کاپریس جزو بزرگ‌ترین خودروهای تولیدی شورولت بوده‌اند. فروش کاپریس به‌طور خاص در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی بالا بود یعنی زمانی که خودروهای فول سایز تقاضای زیادی داشتند.

  1. پونتیاک گرند ای ام

میزان فروش: ۴,۶۶۷ میلیون دستگاه

درست همانند فورد تاندربرد، پونتیاک گرند ای ام نیز کلاس جدیدی با نام کوپه پرفورمنس و لوکس را ایجاد کرد. این خودرو از ویژگی‌های لوکس و اسپرت توامان بهره می‌برد و با فرمول درستی تولید شد تا به محصولی پرفروش بدل شود. مدل‌های بعدی گرند ای ام موفقیت زیادی به دست آوردند زیرا به عنوان محصولاتی اسپرت و ارزان‌قیمت در دسترس بودند. گرند ای ام از سال ۱۹۷۳ تا ۲۰۰۵ تولید شده است.

  1. فورد مدل A

میزان فروش: ۴,۸۵۸ میلیون دستگاه

جانشین فورد مدل T فقط به مدت ۶ سال و از ۱۹۲۷ تا ۱۹۳۲ تولید شد اما در همین مدت کم با نسخه‌های بسیار زیادی از کوپه اسپرت گرفته تا وانت پیکاپ در دسترس بود. مدل A خلاقیت‌هایی به همراه داشت که از جمله آن‌ها می‌توان به اولین شیشه جلوی ایمنی و پدال‌های استاندارد خودرو اشاره نمود. مدل A نیز همانند مدل T به موفقیت فوق‌العاده‌ای دست یافت.

  1. فورد LTD

میزان فروش: ۵,۵۳۰ میلیون دستگاه

در بازه زمانی تولید ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۶، فورد LTD اساساً تریم لوکس‌تر از گلکسی بود اما در نهایت به خودرویی مستقل بدل شد. LTD را می‌توان بزرگ‌ترین و لوکس‌ترین محصول فورد در آن دوران دانست و آنچه باعث محبوبیتش شد آپشن ها و تجهیزاتی بود که معمولاً در خودروهای گران‌تر لینکلن و مرکوری دیده می‌شد. این خودرو در واقع از بدنه فورد و کابین مرکوری استفاده می‌کرد.

  1. شورولت کامارو

میزان فروش: ۵,۵۹۴ میلیون دستگاه

کامارو اولین بار در سال ۱۹۶۶ راهی بازار شد و تولیدش همین چند ماه پیش به پایان رسید. البته شورولت اظهار داشته کامارو در آینده به گونه‌ای متفاوت باز خواهد گشت. این خودروی عضلانی جزو مشهورترین و دوست‌داشتنی محصولات صنعت خودروی آمریکاست و رقیب فورد موستانگ به شمار می‌رود.

  1. بیوک له سیبر

میزان فروش: ۶ میلیون دستگاه

له سیبر محصولی فول سایز بود که بین سال‌های ۱۹۵۹ تا ۲۰۰۵ تولید شد. خودروی یاد شده از سواری راحت، پرفورمنس مطلوب و هندلینگ سورپرایز کننده سود می‌برد و در مدت‌زمان زیادی که تولید شد محبوب‌ترین خودروی بیوک لقب گرفت. در واقع این خودرو پرفروش ترین محصول فول سایز آمریکا در سال ۲۰۰۵ بود و در همان سال نیز بازنشسته شد.

  1. شورولت کاوالیر

میزان فروش: ۶,۴۳۴ میلیون دستگاه

کاوالیر از فلسفه توسعه مشابهی با فورد اسکورت برخوردار بود و اولین محصول جهانی جنرال موتورز به شمار می‌رفت. این خودرو به دنبال فروش خوب در آمریکا و همچنین بازارهای جهانی بود. کاوالیر بین سال‌های ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۵ عرضه شد هرچند چهارمین نسل آن به‌طور انحصاری تا سال ۲۰۲۱ در چین عرضه شده است. این محصول کامپکت و دیفرانسیل جلو عملکرد بسیار خوبی در مقابل رقبای ژاپنی در دهه ۸۰ میلادی داشته است.

  1. فورد رنجر

میزان فروش: ۷,۶۸۳ میلیون دستگاه

رنجر نزدیک‌ترین رقیب فورد به وانت‌های شورولت S-10 و کلرادو محسوب می‌شود و چهارمین نسل آن در سال ۲۰۱۹ روانه بازار آمریکای شمالی شده و نسل قبلی نیز بین سال‌های ۱۹۸۳ تا ۲۰۱۲ در خط تولید بوده است. رنجر به دلیل قابلیت اطمینان بالا و راحتی در سرویس و نگهداری شناخته می‌شود. مدل‌های فعلی رنجر از پیشرانه‌های پرقدرت و آفرود خوب بهره می‌برند.

  1. فورد سری E

میزان فروش: ۸,۲۰۰ میلیون دستگاه

سری E که با نام اکونولاین نیز شناخته می‌شود ون فول سایز فورد است که اولین بار سال ۱۹۶۱ معرفی شده و در سال ۲۰۱۵ جای خود را به ترانزیت داده است. آنچه باعث محبوبیت سری E شد انعطاف بالای پلتفرم آن بود به گونه‌ای که خریداران می‌توانستند آن را به‌صورت مسافری یا تجاری درآورند. سری E به‌صورت آمبولانس و وانت پیکاپ و… نیز تولید شده است.

  1. فورد تاروس

میزان فروش: ۸,۴۰۴ میلیون دستگاه

۶ نسل از تاروس بین سال‌های ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۹ تولید شده‌اند. پلتفرم قابل‌اطمینان و مستحکم تاروس جایگزین کراون ویکتوریا به عنوان سدان پلیس فورد در سال ۲۰۱۳ شد. این خودرو خلاقیت‌هایی به همراه داشت که از جمله آن‌ها می‌توان به مدل کنترل فرایند آماری فورد برای تولید اشاره کرد. این روش از کنترل کیفیت بهتری برخوردار است و باعث می‌شود محصولات تولیدی با نیازهای عموم همخوانی بهتری داشته باشند.

  1. فورد اکسپلورر

میزان فروش: ۸,۹۳۶ میلیون دستگاه

شاسی‌بلند چهار در اکسپلورر جانشین برانکو دو در شد و اولین بار در سال ۱۹۹۱ راهی بازار گردید. درست همانند تاروس، اکسپلورر نیز محصولی محبوب برای پلیس بود. با وجود فضای کابین و بار بزرگ و پیشرانه‌های مطمئن، اکسپلورر پرفروش ترین شاسی‌بلند آمریکایی به شمار می‌رود. این خودرو هم‌اکنون در ششمین نسل خود قرار دارد.

  1. اولدزموبیل ۸۸

میزان فروش: ۹,۶۴۷ میلیون دستگاه

سدان فول سایز ۸۸ بین سال‌های ۱۹۴۹ تا ۱۹۹۹ تولید شده و در برهه‌ای از زمان پرسودترین خودروی اولدزموبیل بوده است. این خودرو حتی به عنوان اولین خودروی عضلانی دنیا نیز شناخته می‌شود هرچند شک و تردیدهایی درباره آن وجود دارد. ۸۸ در سال‌های اولیه تولید جزو بهترین خودروهای آمریکایی بوده و از بدنه‌ای سبک‌وزن و پیشرانه ۸ سیلندر پرقدرت سود برده است.

  1. فورد موستانگ

میزان فروش: ۱۰,۲۰۰ میلیون دستگاه

موستانگ نمادین علاقه شدیدی به خودروهای عضلانی ایجاد کرد و از سال ۱۹۶۴ تاکنون در خط تولید حضور دارد. موستانگ هم‌اکنون قدیمی‌ترین خودروی فورد به شمار می‌رود. به منظور کاهش هزینه‌ها، موستانگ از قطعات سایر محصولات فورد از جمله فالکن استفاده کرده است. در سال اول تولید حدود ۴۰۰ هزار دستگاه از این خودرو به فروش رفت و در همان روز اول به تنهایی ۲۲ هزار نفر آن را خریدند.

  1. شورولت مالیبو

میزان فروش: ۱۱,۳۰۰ میلیون دستگاه

خودروی میان سایز مالیبو اولین بار در سال ۱۹۶۵ معرفی شد و تا به امروز در خط تولید قرار دارد هرچند وقفه‌ای بین سال‌های ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۷ در تولیدش وجود داشته است. مالیبو به خاطر کابین جادار و سواری نرم و بی‌صدا شناخته می‌شود و با وجود کاهش تقاضا برای سدان ها همچنان فروش مناسبی را تجربه می‌کند.

  1. اولدزموبیل کاتلاس

میزان فروش: ۱۱,۹۰۰ میلیون دستگاه

کاتلاس اولین بار در سال ۱۹۶۱ رونمایی شد و محبوب‌ترین خودروی آمریکایی تا سال ۱۹۷۷ به شمار می‌رفت و در آن سال فروش بیش از ۶۳۲ هزار دستگاهی را ثبت کرد. این خودرو نهایتاً در سال ۱۹۹۹ از خط تولید کنار رفت اما تأثیر زیادی روی صنعت خودروی جهانی گذاشت و موفق‌ترین محصول اولدزموبیل لقب گرفت. کاتلاس به دلیل استایل شاخص و تجهیزات لوکس خود مشهور بوده است.

  1. وانت پیکاپ رم

میزان فروش: ۱۲,۱۳۵ میلیون دستگاه

این وانت پیکاپ فول سایز از سال ۱۹۸۰ تاکنون در خط تولید قرار داشته و ابتدا با نام دوج رم عرضه شده است. رم به خاطر سواری نرم و راحت، قوای محرکه مطمئن و کابین جادار شناخته می‌شود و ۸ بار عنوان بهترین وانت پیکاپ موتور ترند را به خود اختصاص داده است. پیکاپ رم در پنجمین نسل خود قرار دارد.

  1. شورولت سیلورادو

میزان فروش: ۱۴,۰۷۵ میلیون دستگاه

سیلورادو به‌صورت وانت فول سایز، شاسی تنها و وانت مدیوم دیوتی تولید شده است. این خودرو در ابتدا تریم فول شورولت C/K در سال ۱۹۷۵ بود اما در سال ۱۹۹۹ به محصولی مستقل تبدیل شد و تا به امروز نیز در خط تولید حضور دارد. سیلورادو به همراه جی ام سی سیرا محصولی بسیار خوب بوده و مشتریان آن را به دلیل پیکربندی‌های گوناگون و پرفورمنس خوب در جاده و آفرود دوست دارند.

  1. فورد مدل T

میزان فروش: ۱۵ میلیون دستگاه

مدل T اولین خودروی تولید انبوه دنیا بود که باعث شد عموم مردم به این وسیله نقلیه دست یابند. خط تولید فورد باعث شد مدل T با قیمت پایین‌تر به دست مردم برسد. تا اوایل دهه ۲۰ میلادی نیمی از کل خودروهای دنیا ساخته فورد بودند. هنری فورد و پسرش ادسل ۱۵ میلیونمین مدل T تولیدی را در ۲۵ می ۱۹۲۷ راندند.

  1. شورولت ایمپالا

میزان فروش: ۱۶,۷۰۰ میلیون دستگاه

ایمپالا پرچم‌دار محبوب شورولت در سال‌های ۱۹۵۷ تا ۲۰۲۰ بوده هرچند در این سال‌ها وقفه‌هایی نیز در تولید آن رخ داده است. ایمپالا اولین خودرویی بود که از پسوند SS استفاده کرد و در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی علاقه‌مندان خودروهای عضلانی را به خود جذب نمود. در طول ۱۰ نسل تولیدی، ایمپالا جوایز زیادی را کسب کرده است.

  1. فورد سری F

میزان فروش: بیش از ۴۰ میلیون دستگاه

نهایتاً به پرفروش ترین خودروی آمریکایی تاریخ یعنی فورد سری F می‌رسیم که از سال ۱۹۴۸ تولید می‌شود و چهل میلیونمین مدل تولیدی آن در ژانویه ۲۰۲۲ خط تولید را ترک کرده است. سری F اولین وانت پیکاپی بود که از پلتفرم اختصاصی استفاده کرد درحالی‌که وانت‌های قبلی دارای پلتفرم محصولات دیگری بودند. F-150 محبوب‌ترین عضو خانواده سری F است و به خاطر انعطاف بالا، قابلیت اطمینان و دوام شناخته می‌شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶۵ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۳۰ دیدگاه‌ها

  1. ممد ژانگولر

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (4235 ديدگاه)

    جای شورلت شول ss تو این لیست خالیه . خیلی دوست داشتنیه

    موافقم 20
    مخالفم 2
    1. (Ali(chevynova

      ۱۷ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (7444 ديدگاه)

      .صدای موتور کاربراتی میاد اونم از نوع ۴ دهنه
      .صدای دنده دادن به یه گیربکس ۳ دنده دستی
      .بوی سوختن لاستیک عقب و صفحه کلاج یه شوی ۶۰ ساله که ۴۰۰ اسب قدرت داره

      این مقاله بهترین مطلبی بود که بعد مدتها پدال پدال گذاشت

      ماشالاه اصالت
      ماشالاه آهن خالص
      ماشالاه وزن بالای ۱۶۰۰

      موافقم 38
      مخالفم 18
      1. NAVID@@98

        ۱۸ دی ۱۴۰۳
        سوابق: (947 ديدگاه)

        اوفففففففف 🔥👍👏
        موتور فقط ۸ سیلندر به بالا
        این‌ رو اونایی که تجربه کردن میدونند چی میگم
        ۴ سیلندر وللش حتی ۶ سیلندر توربو یا هرچی هم نه پاسخ دهی و ظرفیت آنچنانی ندارن نه.
        فقط ۸ سیلندر به بالا بالاتر وحشی بودن تازه از اینجا شروع میشه…

        از ابتدای حرکت که ناگهانی گازو میگیری عکس العمل سریع و ناگهانی و صدای غرش و بیس عمیق این ماشینهای ۸ سیلندر باعث میشه به قبل از اینا بخندی حتی ۸ سیلندرای قدیمی هم خوب هستن چه برسه به جدیداش برای همینه که میگن ماشاءالله قدرت اصالت آهن محکم که آلومینیوم را میزاره جیبش ماشاءالله ۸ سیلندر ۵۱۱ اسب به بالا

        موافقم 18
        مخالفم 2
    2. SMS

      ۱۷ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (654 ديدگاه)

      اصالت خودرو های امریکایی رو این لیست تشکیل داده
      بعضیاشون طول صندوقشون از طول کاپوت بیشتره

      موافقم 24
      مخالفم 2
  2. Ali.r

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (4 ديدگاه)

    پس دوج چارجر چرانیست

    موافقم 20
    مخالفم 4
  3. مهدی

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (33 ديدگاه)

    عکس این کادیلاک دویل و دیدم ذوق زده شدم فکرکنم ازنزدیک ببینمش غش کنم آخه مگه داشتیم اینهمه ابهت وکیفیت وزیبایی دم کادیلاک گرم چی ساخته به قول آقای عامل شیرمادر نان پدرحلالش…

    موافقم 18
    مخالفم 3
  4. مهراد

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (891 ديدگاه)

    جااااان عجب لیستی 😍

    فوران انرژی مثبت 🫀

    میشه گفت بهتریناشون پرفروش‌ترین هاشونم بودن

    درخواست همچین مقاله ای برای آلمان و ژاپن دارم

    موافقم 22
    مخالفم 3
  5. امیرعلی

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (48 ديدگاه)

    فک کن یه ماشین تولید کنی که ۴۰ میلیون دونه ازش فروش بره!
    دارم به سودش فکر میکنم. خیلی عجیبه.

    موافقم 14
    مخالفم 3
    1. 718

      ۱۷ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (42 ديدگاه)

      فورد F یه ماشین نیست و نام یک خانواده از محصولات فورده که از F150 تا F750 شامل میشه. در طی چندین دهه هم داره تولید میشه و این مجموع فروش اونهاست. اگه میخوای فقط یه مدل رو درنظر بگیری باید به گزینه هایی مثل بیتل و گلف توجه کنی . مثلا بیتل با فروش ۲۱.۵ میلیون دستگاه و گلف با ۳۵ میلیون دستگاه واقعا جالب توجهن‌. اینا یک خانواده هم نبودن مثل سری f فورد که شامل چندین مدل از پیکاپ تا کامیونته. یا تویوتا کرولا که از سدان تا هاچبک و کراس اور از اسمش استفاده کردند

      موافقم 17
      مخالفم 9
    2. Karbaz

      ۱۸ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (1 ديدگاه)

      رو هر کدوم یه دلارم سود کنه میشه 40 میلیون دلار حالا دیگه خودت حسابشو بکن.واقعا حلالش

      موافقم 4
      مخالفم 1
  6. arash

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (118 ديدگاه)

    شورولت بیوک کادیلاک پنتیاک الدزمبیل ساترن جی ام سی هامر فورد مرکوری لینکن دوج جیپ پلیموت ایگل کرایسلر و … روزگار باشکوهی را رقم زدند اما عدم آینده نگری و به حساب نیاوردن ژاپنیها سبب شد به مرور غرور کاذب عدم انعطاف پذیری آنها را پدیدار شود به نحوی که پنتیاک الدزمبیل ساترن هامر مرکوری پلیموت ایگل برندهای ورشکسته و بازنشسته هستند و در کوران مشکلات مالی حتی جنرال موتورز و کرایسلر ورشکسته شدند و با کمکهای دولت فدرال سرپا هستند و تنها برند آمریکایی که توانست از این حوادث زنده بیرون بیاید فورد است. روزگاری میگفتند اگر میخواهی صاف و صوف و اتوکشیده و شیک بری سرکار برو جنرال موتورز اما اگر اهل لباس جین پوشیدن و … هستی برو فورد شاید علت اینکه تنها فورد توانست نجات یابد و در کورس رقابت با اروپاییها و ژاپنیها و کره ای ها باقی بماند همان است و خنده دار اینکه شاید آمریکاییها بجای ورشکستگی برندهای معروف چون پنتیاک الدزمبیل و کرایسلر باید می آمدند از دکتر غروی و پرفسور منطقی یاد بگیرند که چطور میشود ایران خودرو و سایپا با اینهمه بدهی و زیان انباشته همچنان به مونتاژ محصولات نیم قرن پیش بپردازند.

    موافقم 10
    مخالفم 2
    1. سوشیانت

      ۱۸ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (3707 ديدگاه)

      خب اینکه دولت کمک کرده تا از ورشکستگی نجات پیدا کنن مهم نیست مهم اینه که دوباره به دوران اوج برگشتن

      موافقم 3
      مخالفم 1
  7. 𝐀𝐥𝐢

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (1620 ديدگاه)

    سری اف سلطان بلامنازع پرفروش هاست واقعا ماشالا بهش

    موافقم 11
    مخالفم 3
  8. froG-driVer

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (1048 ديدگاه)

    🫠🫠

    موافقم 2
    مخالفم 6
  9. Arash2009

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (36 ديدگاه)

    ماشالا امریکن کارز
    ماشالا اصالت
    ماشالا موتور های v8
    ماشالا سوپرشارژر های چند دهنه
    ماشالا به ماسل کار ها
    ماشالا شورلت نوا
    ماشالا داش علی

    و هزاران افسوس برای تولید نشدن دوج چلنجر و دوج وایپر

    موافقم 23
    مخالفم 11
    1. (Ali(chevynova

      ۱۷ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (7444 ديدگاه)

      چاکرم داداش

      موافقم 18
      مخالفم 5
  10. nima.jdm

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (439 ديدگاه)

    پلیموث فیوری کشتیه؟ 😂
    ماشالا

    موافقم 17
    مخالفم 4
  11. حسین دهمرد

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (2701 ديدگاه)

    اسپشیال واقعا اسپشیاله

    موافقم 11
    مخالفم 3
  12. سهیل گل آزاد

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (104 ديدگاه)

    فورد سری اف چهل میلیون دستگاه آمار فروشش از آغاز نسل اولش تا سه سال پیش ژانویه ۲۰۲۲ همچنانم تو صدر لیست پرفروش ترین های بازار آمریکا هست و خواهد ماند ولی خودم به شخصه اولویت اولم سیلورادو تو پیکاپ تراک هاست خیلی پر ابهت و گنگه

    موافقم 7
    مخالفم 3
  13. Gold

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (52 ديدگاه)

    خدمت طرفداران خودروهای آمریکایی:
    # بیل میچل
    نابغه طراحی صنعتی در خودروسازی آمریکا 💎

    اگر چشمان شما از دیدن بعضی خودروهای آمریکایی سیر نمیشه به سبب نبوغ و هنر بیل میچل و هارلی ارل هست و بس !

    موافقم 14
    مخالفم 3
    1. Taha Ayoobi

      ۱۸ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (4917 ديدگاه)

      دقیقا👌
      بی میچل و هارلی آرل طراح های تکرار نشدنی ان.
      ولی من بی میچل رو سر یه طراحی نمیبخشم، اونم سویل نسل ۲.

      موافقم 7
      مخالفم 1
  14. Taha Ayoobi

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (4917 ديدگاه)

    اوفففف عجب لیستی بود
    عاشق همه شونم
    ماشالا به تک تکشون
    طراحی ها همه بی نظیر،
    عاشق و شیدا اون مالیبو ام، واقعا طراحیش حیرانت می‌کنه.
    ماشالا امریکن کار
    ماشالا چروکی‌
    ماشالا کوگار
    ماشالا الکترا
    ماشالا بونویل
    ماشالا فیوری
    ماشالا دویل
    ماشالا فوکس
    ماشالا اسپشیال
    ماشالا کروز
    ماشالا تاندربرد
    ماشالا کاپریس
    ماشالا گرند ای ام
    ماشالا مدل A
    ماشالا LTD
    ماشالا کامارو
    ماشالا له سیبر
    ماشالا کاوالیر
    ماشالا رنجر
    ماشالا سری E
    ماشالا تاروس
    ماشالا اکسپلورر
    ماشالا ۸۸
    ماشالا موستانگ
    ماشالا مالیبو
    ماشالا کاتالاس
    ماشالا رم
    ماشالا سیلورادو
    ماشالا مدل T
    ماشالا ایمپالا
    ماشالا سری F

    موافقم 16
    مخالفم 4
    1. amir

      ۱۸ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (3735 ديدگاه)

      آقا ماشالا ۲
      هونی تراک نمیخوای؟ میفروشن

      موافقم 5
      مخالفم 1
      1. Taha Ayoobi

        ۱۸ دی ۱۴۰۳
        سوابق: (4917 ديدگاه)

        آی اَم اِ ماشالا 😂

        فقط هونیکورن
        البته هونی تراک هم خوبه.
        اونی هم که سوارشون میشه هم خوبه نه چیز منظورم اینه که فرض هر روز بتونی سوار هونیکورن بشی، ای جااااان.
        ببخشینا ولی ماشالا هونیکورن
        دعا کن هونیکورن دست من بیوفته، هر روز میام دنبالت باهم بریم بیرون

    2. محسن

      ۱۸ دی ۱۴۰۳
      سوابق: (11 ديدگاه)

      کل این لیست ماشالا داره ، خیلی ماشالا داره

  15. Taha Ayoobi

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (4917 ديدگاه)

    تاندربرد توی یکی از نسل هاش یه آپشن باحال داشت، اینجوری بود که فرمون ۱۳ سانتی متر به سمت شاگرد می‌رفت تا پیاده و سوار شدن راحت تر باشه.

    موافقم 9
    مخالفم 4
  16. Taha Ayoobi

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (4917 ديدگاه)

    دویل خودش یه تریم بود برای محصولات دیگه کادیلاک، ولی سال 1959 خودش یه مدل مجزا شد.
    دویل تا 2005 با اسم دویل تولید شد ولی از 2006 به بعد کادیلاک توی نامگذاری محصولاتش تجدید نظر کرد و بعد از اون با اسم DTS یعنی مخفف دویل تورینگ سدان تولید شد.
    با اسم DTS تا سال 2012 تولید شد و بعد اون با مدل XTS جایگزین شد.

    موافقم 8
    مخالفم 4
  17. Taha Ayoobi

    ۱۷ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (4917 ديدگاه)

    این مقاله خیلی بهم حال داد،‌ عاشق همه شونم.

    موافقم 14
    مخالفم 4
  18. Hadi

    ۱۸ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (597 ديدگاه)

    مقاله جالبی بود، حس و حال خوبی داشت لطفا برای بقیه کشور ها هم بسازین…

    موافقم 2
    مخالفم 1
  19. Saeed Jame

    ۱۸ دی ۱۴۰۳
    سوابق: (70 ديدگاه)

    این همون مقاله ایی بود که منتظرش بودم
    جاداره با اجازه اساتید بگم ماشالله به همشون

    موافقم 3
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا