چشم اندازهفته نامه

کدام خودروها با هر بار شارژ، بیشترین مسافت را می‌پیمایند؟

خریداران این ۱۲ مدل خودروی برقی، دیگر برای گستره مسافت قابل‌پیمایش خودروهایشان نگرانی ندارند.

یکی از اصلی‌ترین نکات منفی خودروهای برقی، شارژ محدود آن‌ها و زمان زیاد شارژ دوباره‌شان است که حجم قابل‌توجهی از خریداران را از آن‌ها دور کرده است. خودروسازان بزرگ هم به این مسئله واقف بودند اما هنوز موفق نشده‌اند برای رفع آن به راهکاری موثر برسند. نزدیک‌ترین راه‌حل برای رفع مشکل شارژ، ایستگاه‌های تعویض باتری شرکت نیو، باتری‌های اشتراکی وین‌فست و باتری‌های حالت جامدی هستند که توسعه‌شان تا چند سال دیگر به درازا می‌کشد. از آنجا که نمی‌توان تمام ویژگی‌های مثبت را در یک خودروی اقتصادی جای داد، خودروسازان محصولاتی را به بازار عرضه کرده‌اند که نسبت‌به مدل پایه قیمت بیشتری دارند و مشکل مسافت قابل‎‌پیمایش به‌لطف فناوری شارژ سریع‌تر و باتری‌های قدرتمندتر و بزرگ‌تر در آن‌ها کم‌رنگ‌تر شده است.

۱۲. بی ام و iX

نخستین شاسی‌بلند تولید انبوه بی‌ام‌و خودرویی چند وجهی بود که با وجود بر‌خی ویژگی‌های خوب، چهره‌ای متمایز داشت و عملکرد آن در برخی بخش‌ها زیر سوال بود. تمام مدل‌های این خودروساز به دو موتور الکتریکی و سیستم چهارچرخ محرک مجهز هستند و از فناوری x درایو ۴۰ سود می‌برند. بی‌ام‌و مدل iX را با دو باتری ۷۱ و ۱۰۵.۲ کیلووات ساعتی روانه بازار کرد که به‌ترتیب قابلیت پیمایش ۴۲۲ و ۶۰۸ کیلومتر را به راننده خود می‌دهد.

۱۱. بی ام و i7 xDrive 60

نسل هفتم پرچمدار خودروهای بی‌ام‌و که در نسخه برقی هم تولید می‌شود، با وجود بهره‌مندی از یک نمایشگر پانورامیک ۳۱ اینچی متصل به سقف و امکانات لوکس متفاوت به یک باتری ۱۰۵.۷ کیلووات ساعتی مجهز شده است که ۶۱۹ کیلومتر را با هر بار شارژ خود می‌پیماید و نیروی لازم برای تولید بیش از ۵۳۰ اسب بخار قدرت را به دو موتور برقی آن می‌دهد.

۱۰. تسلا مدل ۳ لانگ رنج

مدل ۳ یکی از پرفروش‌ترین خودروهای برقی کنونی در سراسر جهان است که در سال ۲۰۲۳ با طراحی تازه، به‌روزرسانی‌های داخلی کابین، آیرودنامیکی ارتقایافته و گستره مسافت قابل‌پیمایش معرفی شد. نسخه دو موتوری چهار چرخ محرک این خودرو با هر بار شارژ کامل، ۶۲۴ کیلومتر را می‌پیماید.

۹. تسلا مدل S

مدل S به‌عنوان یکی از انقلابی‌ترین خودروهای دهه اخیر شناخته می‌شود و هنوز هم به‌لطف به‌روزرسانی‌های متعدد، رقیبی سرسخت برای خودروهای برقی است. نسخه بالارده این سدان برقی موسوم‌به «پلِید» با وجود سه الکتروموتور و بیش از هزار اسب بخار قدرت، با هر بار شارژ کامل توان پیمایش ۵۹۶ کیلومتر را دارد.

۸. پورشه ماکان

جدیدترین نسخه ماکان، کراس‌اوور کوچک پورشه، با وجود بهره‌وری از ۳۶۰ اسب بخار قدرت، سیستم لانچ کنترل و باتری ۱۰۰ کیلووات ساعتی می‌تواند با هر بار شارژ کامل مسافتی نزدیک به ۶۳۶ کیلومتر را بپیماید. این خودرو در چهار نسخه ساده، ماکان ۴، ۴S و توربو عرضه می‌شود.

۷ و ۶. پولستار ۳ و ۲ لانگ رنج

کراس‌اوورهای شهری برند پولستار موفق شده‌اند با تکیه‌بر فناوری به‌روز شرکت سازنده و قدرت مناسب، به پکیجی مناسب تبدیل شوند. پولستار ۳ به باتری ۱۱۱ کیلووات ساعتی مجهز است. نسخه بالارده این خودرو ۵۱۷ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و می‌تواند ۵۵۷ کیلومتر را با هر بار شارژ بپیماید. برادر کوچک‌تر آن، پولستار ۲، با باتری ۸۲ کیلووات ساعتی‌اش تا ۶۵۰ کیلومتر راننده را پشتیبانی می‌کند.

۵. پورشه تایکان

نخستین محصول تمام برقی پورشه خودرویی تحسین برانگیز است که در سال ۲۰۲۴ به‌روزرسانی شد. تایکان جدید با تکیه‌بر باتری ۱۰۵ کیلووات ساعتی خود توان پیمایش مسافتی ۶۷۳ کیلومتری را دارد. مالکان می‌توانند با تجهیزات استاندارد، شارژ باتری آن را درعرض ۱۸ دقیقه از ۱۰ به ۸۰ درصد برسانند.

۴. فولکس واگن ID.7

نسخه پرچمدار نخستین سدان برقی فولکس‌واگن از یک باتری ۸۶ کیلووات ساعتی بهینه استفاده می‌کند که با هر بار شارژ کامل توان پیمایش مسافت ۶۹۸ کیلومتر را دارد. ID.7 دستیابی به این رقم را مدیون پیشرانه برقی خوب و کارامد و ضریب پسای ۰.۲۳ Cd است.

۳. فیسکر اوشن اکستریم

فیسکر اوشن چندی پیش از از خط تولید خارج شد؛ دلیل آن هم ورشکستی دوباره طراح پرآوازه و کارآفرین ناموفق صنعت خودرو، هنری فیسکر، بود. نخستین محصول تولیدانبوه برقی برند تازه‌بنیان او به سامان چهار چرخ محرک مجهز شده بود و با هر بار شارژ کامل می‌توانست مسافت ۷۰۴ کیلومتر را بپیماید. باتری این خودرو را یک بسته ۱۱۳ کیلووات ساعتی تشکیل می‌داد.

۲. مرسدس بنز EQS 450 پلاس AMG لاین

پرچمدار خودروهای لوکس مرسدس‌بنز، EQS، با فناوری‌های بسیاری به جهان معرفی شد تا نقش کلاس S را دنیا خودروهای برقی بازی کند. این سدان آلمانی با تکیه‌بر باتری ۱۱۸ کیلووات ساعتی خود می‌تواند ۸۱۷ کیلومتر را بپیماید.

۱. لوسید ایر گرند تورینگ

سریع‌ترین سدان برقی جهان، لوسید ایر، یکی از معدود خودروهای موفق بود که به یک پکیج کامل تبدیل شد و توجه بسیاری را به خود جلب کرد. نسخه سفایر (به معنای یاقوت کبود) این خودرو با بهره‌وری از سه موتور برقی حدود ۱,۲۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و می‌تواند سریع‌تر تمام سوپراسپرت‌های بنزینی بازار مانند بوگاتی شیرون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و آن‌ها را در مسابقه درگ ۴۰۰ متر شکست دهد. نسخه گرند تورینگ این خودرو با هر بار شارژ کامل می‌تواند مسافت ۸۲۶ کیلومتر را بپیماید. می‌توانید مقایسه این خودرو با یک سوپراسپرت درجه یک و قدرتمند را در مطلب «آیا مک لارن ۷۵۰S توان رقابت با لوسید ایر ۱۲۳۴ اسب بخاری را دارد؟» مشاهده کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳۸ رای

علی صفرپور

نویسنده و مترجم سایت پدال٬ کارشناس مهندسی مکانیک

مطالب مشابه

‫۲۱ دیدگاه‌ها

  1. Taha Ayoobi

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (3463 ديدگاه)

    لوسید واقعا ماشین خیلی خفنیه

    موافقم 10
    مخالفم 3
    1. NAVID۰۰۹۸

      ۳۱ تیر ۱۴۰۳
      سوابق: (10479 ديدگاه)

      در عمل ثابت شد که برقی‌ها شوآفی بیش نبودند و تمام مدل‌ها شارژدهی و پیمایشی خلاف واقع دارند!!!

      به نظر من باید ایلان ماسک را شیادترین فرد تاریخ نامگذاری کنند که بدون درد و خونریزی ، میلیاردها دلار از تمام شرکت‌های جهان را به سبب پِیروی از مد روز به فنا کشوند و البته راه خیلی‌ها را جدا کرد و به تباهی رسوند مثل جگوار و … که دارند نفس‌های آخرشون رو میکشند!!!

      به ایلان ماسک باید دکترینِ روان‌شناسی از روان مردم و کنترل سوشال‌مدیا را دهند!!!

      اون یه گنگستر شیاد تیزهوش و بازیگری همه فن حریفه که خوب میدونه چطور موج راه بندازه و روی موج حرکت کنه تا بقیه را به زیر بکشه و از صحنه خارج کنه!!!

      فکر میکنم حدود ۷ یا ۸ سالی میشه که در پدال کامنت میگذارم و تمام کامنت‌های من حفظ هست جهت مستند بودن ، چرا؟؟؟!
      چون میتونید ببینید تمام نظرهایی که در مورد ماسک دادن و هدف‌های آینده‌اَش که میشه امروز ، کاملاً به حقیقت پیوست بخصوص در مورد دلایل خرید توئیتر و رفاقتش با ترامپ و پشت پرده‌‌ی حامیان این جوکر دیوانه!!!

      خیلی شیک و با برنامه دارند برنامه‌هاشونو جلو میبرند و با قوانین آمریکا به صورت کاملاً شفاف و قانونی بازی میکنند و پول پارو میکنند از وام‌ها‌ی کلان گرفته تا جریانات مالیاتی و … که نمیده ولی در عوضش جایزه هم میگیره!!!
      بازی با ارزهای دیجیتال و ثروتی که با موج به دست آورد که میدونه کی بالا میره و کی میریزه چون خودش عرضه تقاضا را تائین میکنه!!!
      و
      و
      و
      .
      .
      .
      ضرری که ماسک به شرکت‌های بزرگ ژاپنی اروپایی و از جمله کره‌ای زد ، همونی بود که فورد و جنرال‌موتورز نیازمندش بودند تا از نقدینگی و ثروتشون کم کنند با بازی‌ای که به نام برقی شدن به راه انداختند و کاملاً برنامه‌ریزی شده حرکت کردند که یه برنامه‌ای بنویسند ۲۰ ساله و بیشتر!!!

      میدونید چرا اینو میگم ، چون آمریکایی‌ها ( فرانسوی‌ها هم همینطوری هستند ) با هر شرکتی وا بستند یا خریدندش در آخر یا نابود شد یا به حاشیه رفت!!!
      این رو من نمیگم!!!
      این رو تاریخ ثابت کرده و نشان داده که سیاست خیلی کثیفه و با خنده و بازیگری با پنبه سر میبرند نه با جنگ و خون‌ریزی!!!

      موافقم 8
      مخالفم 12
      1. SMS

        ۳۱ تیر ۱۴۰۳
        سوابق: (396 ديدگاه)

        لوسید
        تایکان
        و شاید اس پلد

        موافقم 2
        مخالفم 2
      2. NAVID@@98

        ۳۱ تیر ۱۴۰۳
        سوابق: (688 ديدگاه)

        ا چه عجیب حرفای شما همش شبیه استوری های افرادی مشخصی هست تو اینستا مثل بخردی … !!!!!!
        همش هر جمله ای که میبینم معلومه میچرخی تو اینستا و از این ور اون ور جملاتو بهم چسبوندی
        البته‌ خودتم گفتی حرفای خودت نیستن !!!!!!

        البته خودمون هم بهتر میدونیمشون
        مثلا حرفایی که من ۱۰ سال پیش گفتم هم الان تازه داره به حقیقت می پیونده و فقط حرفای من درسته ولاغیررر!!!!!!

        درمورد ایلان ماسک هم که وقتی که تونسته و کَنده و بُرده قطعاً جَنَمِش رو داشته و نوش جونش البته بسیار باهوش و یکی از نابغه هاست برعکسِ مخالفانش!!!!!!! پَس کسی هم‌ نباید بسوزهِ از از موفقیت هاش چون به هر حال هر چی سرجای خودشه مگر اینکه کسی بخواد عقده گشایی بیخود کنه کنه که که اینم از سر بیسوادی و حماقته و بیشتر شبیه دریوری و حرفای پامنقلی میشه که در شأن یه دوستدار خودروشناس و ماشین باز نیست و به همون بیسوادان و خودرو نشناسان و حرفای پامنقلی و دریوری میخورهِ!!!!!!
        ایلان ماسک خودش بیشتر از چندین کشور با میلیون ها جمعیت ثروت و تکنولوژی و علم به ارمغان آورده!!!!!!!
        👑🥇خداییش انواع پروژه های اینترنت ماهواره ای جهانی و نورالینک ارتباط مستقیم مغز انسان با ماشین کامپیوتر هوش مصنوعی پروژه های فضایی و حمل و نقل سریع هر چیز بهترین و اول اروپا و آمریکا که واقعا هر چیز بهترین و اول پروژه هایی که خداییش علم و مهندسی و هنر پیشرفته رو به ارمغان میارن 🥇👑و… !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

        موافقم 4
        مخالفم 8
      3. amir

        ۳۱ تیر ۱۴۰۳
        سوابق: (3315 ديدگاه)

        بیخودی منت پیش بینی های ساده اتو نزار که در حد اینه که بگی وسط روز خورشید در آسمانه کسی که متعصب نباشه به راحتی اینجور چیزا رو میبینه
        مثل اینکه من بگم دلار دو برابر میشه دو سال بعد بیام بگم عههه دیدید من گفتم دلار دوبرابر میشه پس به من ایمان بیارید آقا ما میدونیم با این تورم قطعا دوبرابر خواهد شد!!!!

        موافقم 4
        مخالفم 1
    2. froG-driVer

      ۳۱ تیر ۱۴۰۳
      سوابق: (884 ديدگاه)

      حق گفتی

      موافقم 1
      مخالفم 1
    3. amir

      ۳۱ تیر ۱۴۰۳
      سوابق: (3315 ديدگاه)

      طاها سوشیانت علی و پیام
      در این مقاله چندین نکته برای متعصب های اعظم عیانه
      یکی اینکه سوشیانت علی و طاها معتقد بودن هیچگاه در زمینه پرفورمنس اروپایی به پای آمریکایی نخواهد رسید و این مقاله خط بطلانی بر تفکرات شماست حضور پورشه و مرسدس و بی ام و در این لیست بماند که پورشه تایکان برقی در نوربرگرینگ خدای پیست ها تایمی زده که برای خیلی آمریکایی ها قفله
      و برای پیام هم نکته اینه که برخلاف مجلات که کره ای ها ادعای تو خالی زیاد داشتن تو این لیست یک دونه برقی کره ای هم دیده نمیشه

      موافقم 3
      مخالفم 3
      1. Taha Ayoobi

        ۳۱ تیر ۱۴۰۳
        سوابق: (3463 ديدگاه)

        یادش بخیر روز اولی که توی سایت ثبت نام کردم فکر نمیکردم یه روز مورد خطاب قرار بگیرم.از دور بحث هارو نگاه میکردم و نظر های خودمو میذاشتم. هر از چند گاهی هم توی بحث ها اظحار نظر میکردم. روی ماشینای کشوری موضعی نداشتم، از همه خوشم میومد، از بعضی ها بیشتر. یکم که وارد بحث ها شدم کم کم موضع گیری شروع شد.خیلی جالبه این گذر زمان.

        بگذریم،
        من یادم نمیاد گفته باشم در زمینه پرفورمنس به پای آمریکایی ها نمیرسن، اتفاقا اروپا اکثر ماشیناشو پیست محور هستن و خیلی خوب هستن، مثل پورشه که تا یه ماشین میده تایم نوربرگ رینگشم روش میده بیرون.
        ولی اینم بگم که خودروی پرفومنس دسته بندی های مختلف داره که یکی از دسته هاش ماسل کار هست که مختص آمریکاس و اروپایی توش نیست.

        خود پرفومنس هم شامل پارامتر های مختلفیه که مثلا یکیش عملکرد توی پیچ ها هست،
        حداکثر سرعت، شتاب گیری، قدرت، ترمز گیری و…

        موافقم 1
        مخالفم 2
  2. Mon

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (216 ديدگاه)

    ای بابا . پس کره ای ها کجان ؟
    اسطوره‌ی سرعت شارژ و باتری بزرگ و طراحی فضایی و پیروزی در درگ مقابل لامبورگینی و امار دروغین
    یعنی یه جدولمون نشه ؟

    موافقم 5
    مخالفم 7
    1. amir

      ۳۱ تیر ۱۴۰۳
      سوابق: (3315 ديدگاه)

      اونا فقط تو مجله ها جولان میدن

      موافقم 2
      مخالفم 2
  3. MatinT0

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (10 ديدگاه)

    یا قمر بنی هاشم .

    موافقم 3
    مخالفم 3
  4. علی Shelby

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (253 ديدگاه)

    ممنون از آقای صفر پور

    موافقم 1
    مخالفم 3
  5. Eldorado

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (4 ديدگاه)

    یادگاری . حضور علی نوا در جمع طرفداران امریکایی در حال شعار دادن « ماشالا ماشالا » – نفر اول ایستاده سمت چپ

    https://static3.fardanews.com/thumbnail/TI2MTUxNzlhN/SdsQBt-jClZCRtEQ6qJ8IqNiwSCRBiLIftSP-TMZ7o4ZT78svNJ5SgQl20OWx_4qHOFKv6JRmXQ,/TI2MTUxNzlhN.jpg

    موافقم 8
    مخالفم 2
  6. ناتو

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (141 ديدگاه)

    ریرا برقی با اگزوز هر موقع بیاد پوز تمام اینا رو تو مسافت میزنه

    موافقم 5
    مخالفم 4
    1. محمد

      ۳۱ تیر ۱۴۰۳
      سوابق: (1097 ديدگاه)

      اون اگزوز به دلیل اسپورت تر نشان دادن ریرا است.

      موافقم 6
      مخالفم 8
  7. محمد

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (1097 ديدگاه)

    واقعا عربستان سرمایه گذاری درست و مطمئنی رو انجام داد که رفت سهام لوسید ایر رو خرید.

    موافقم 3
    مخالفم 5
  8. صدرا غلامی

    ۳۱ تیر ۱۴۰۳
    سوابق: (22 ديدگاه)

    راستی برای ویدیوی مقایسه مکللارن ۷۵۰ اس و لوسید ایر تگ ویدیو کلیپ نذاشتید

    موافقم 1
    مخالفم 3
  9. M power

    ۱ مرداد ۱۴۰۳
    سوابق: (252 ديدگاه)

    پرچم المان بالاست از ده تا ۳تا المانی هست

    موافقم 2
    مخالفم 2
  10. ایمان

    ۱ مرداد ۱۴۰۳
    سوابق: (72 ديدگاه)

    البته این لیست خیلی دقیق نیست و مشکلش اینه که برد خودرو‌ها طبق یک استاندارد واحد گزارش نشدن. وقتی خودرو‌ها رو بر اساس یک فاکتوری مثل برد مقایسه میکنید باید برای همه‌شون از یک استاندارد مشخص (مثلا EPA ، WLTP یا …) استفاده کنید. مثلا همین مرسدس eqs بردش بر اساس استاندارد wltp نوشته شده که اگر مثل لوسید، فیسکر و تسلاها برد بر اساس استاندارد epa اونها رو تو لیست آورده شده بود چندین پله پایین تر میرفت. پورشه‌ها هم همینطور. اگه طبق استاندارد‌های مختلف خودرو‌ها رو لیست کنیم که چند مدل برقی چینی طبق استاندارد تخیلی چینی cltc با برد بالای ۱۰۰۰ کیلومتر😬 رتبه‌های اول رو داشتن.

    موافقم 3
    مخالفم 2
  11. آرش

    ۲ مرداد ۱۴۰۳
    سوابق: (143 ديدگاه)

    اقا چرا سایبر تراک رو نزاشتی
    سایبر تراک کلی قابلیت داره
    یکی از این قابلیت هاش اینه که با یک بار شارژ ۸۰۰ کیلومتر رو میره.

    بعد بعضیا میگن تراحیش بده
    من که ازش خوشم میاد

  12. سعید غانم زاده

    ۳ مرداد ۱۴۰۳
    سوابق: (8 ديدگاه)

    کراس آور Nio ES8 , یک مدلش ۹۰۰ کیلومتر بردش هست . از اینها که بگذریم ، شاید در حال حاضر خودروهای تمام برقی نه ، خودروهای پلاگین هایبرید گزینه های منطقی تری باشند. یکی-دو سال دیگه رو نمی دونم ولی الان با توجه به زیر ساخت نه چندان مناسب برای خودروهای تمام برقی در کشور ، شاید دوگانه های های پلاگین هایبرید مناسب باشند .البته پلاگین هایبریدها هم چندان توسعه مناسبی نداشته اند و رنج و توان آنها در شرایط برق کامل هنوز جالب نیست. .

    موافقم 0
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا
فهرست