چه کسی میخواهد که با کابلها و پورتهای USB خداحافظی کند؟ این آینده است، آیندهای که در آن میتوانید بسیاری از گجت ها را بهصورت وایرلس شارژ کنید. ما اینجا دربارهی جادو و سحر صحبت نمیکنیم، ما دربارهی شارژر وایرلس Qi و Airfuel حرف میزنیم که روزبهروز در خودروهای بیشتری ظهور پیدا میکنند.
خودروهایی که در ادامه معرفی میشوند بهصورت فابریک به شارژر وایرلس مجهز است اما دیگر خودروسازان نیز این سیستم را بهصورت اضافی در خارج از کارخانه عرضه میکنند، همانند هوندا سیویک و آکورد. (نکته: هوندای کانادا شارژر Qi را بهصورت فابریک عرضه میکند اما در ایالاتمتحده این مورد در نمایندگی بهصورت اضافی نصب میشود). البته، بهمنظور استفاده از این ویژگی، شما نیازمند وسیلهی سازگار با Qi است. برخی گوشیهای هوشمند مثل مدلهای گوگل نکسوس و سامسونگ گلکسی S6 و S7 سازگاری شارژر بیسیم را دارند اما نمونههای قدیمی همانند نوت ۴ فاقد چنین ویژگی میباشند. متأسفانه، آیفونها به شارژر وایرلس مجهز نیستند و نیازمند مورد مخصوص بهمنظور سازگاری میباشند.
کادیلاکها
جدیدترین کادیلاکها که شامل CT6 سدان و XT5 هستند، شارژر وایرلس را بهصورت استاندارد عرضه میکنند. اسکالاد نیز از این ویژگی بهصورت استاندارد برخوردار است درحالیکه شارژر وایرلس در تریم های سطح بالای ATS و CTS قابلدسترسی هستند.
شورولت ولت
خودروی الکتریکی شورولت یک جعبهی متحرک از تکنولوژیها است و شارژر وایرلس را بهصورت استاندارد عرضه میکند. البته باید گفت که مدلهای پایهی LT فاقد این ویژگی هستند و تریم های ممتاز این شارژر را به همراه دارند.
شورولت ایمپالا
ایمپالا شارژر وایرلس را بهصورت استاندارد عرضه نمیکند اما به جای آن این سیستم را درون پکیج تکنولوژی برای مدلهای 2LT و پکیج تکنولوژی پیشرفته در مدلهای LTZ بکار میگیرد.
شورولت مالیبو
مدلهای ممتاز و فول آپشن مالیبو بهصورت استاندارد از این ویژگی برخوردار هستند اما مدلهای LT این ویژگی را درون پکیج تکنولوژی ارائه میکنند.
شورولت کروز
کروز نونوار شده شارژر وایرلس را به همراه دارد اما خیلی واضح نیست که کدام تریم از این ویژگی بهصورت استاندارد بهرهمند شده و یا اینکه این سیستم جزئی از پکیجی با هزینهی بیشتر است یا خیر.
شورولت کامارو
برای یک خودروی عضلانی، ششمین نسل کامارو پر شده از تکنولوژیهای روز! مدلهای SS و LT در هر دو نسخهی کوپه و کانورتیبل میتوانند با پکیج مخصوص به این ویژگی مجهز گردند.
شاسی بلندهای جی ام
همهی شاسی بلندهای برندهای مختلف جنرال موتورز (شورولت، جی ام سی و کادیلاک) شارژر وایرلس را عرضه میکنند. شورولت تاهو و سابربن این ویژگی را به عنوان بخشی از پکیج لوکس مدلهای 1LT ارائه میکنند. جی ام سی یوکان و یوکان XL در تریم دنالی از این ویژگی بهرهمند هستند.
پیکاپ های جی ام
پیکاپ های سبکوزن و هِوی دیوتی شورولت و جی ام سی در مدلهای گوناگونی از این سیستم استفاده میکنند. جالب اینکه شارژر وایرلس در کانیون جدید و کلرادو هنوز قابل عرضه نیست.
تویوتاها (پریوس، آوالون، لندکروز و تاکوما)
بسیاری از مدلهای جدید تویوتا از جمله آوالون ۲۰۱۶، کمری، پریوس، لندکروز و تاکوما این سیستم را ارائه میکنند هرچند که تنها لندکروز بهصورت استاندارد از این ویژگی بهرهمند است. مدلهای XLE، تورینگ و لیمیتد آوالون از شارژر وایرلس استفاده میکنند. کمری Special Edition و مدلهای بالاتر، تاکوما TRD اسپورت و تریم های بالاتر و نیز مدلهای بالاتر پریوس از این ویژگی بهرهمند هستند.
لکسوس NX و LX
تویوتا استفاده از این سیستم بهروز بهسوی برند لوکس خود نیز کشانده است. مدلهای NX و LX لکسوس نیز این سیستم را بصورت آپشن عرضه میکنند.
ب ام و سری ۷
ب ام و سری ۷ نهتنها یکی از تکنولوژیک ترین خودروهای حال حاضر میباشد بلکه بهصورت استاندارد از شارژر وایرلس استفاده میکند. از یک سدان پرچمدار ۸۰ هزار دلاری دیگر چه انتظاری دارید؟
هیوندای آیونیک
هیوندای اعلام کرده که این خودرو به جنگ پریوس خواهد رفت و برای خالی نبودن عریضه از این سیستم در هر مدل مختلف هیبرید، پلاگین و الکتریکی و بصورت آپشن استفاده خواهد نمود.
جنسیس G90
اولین خودرو از برند لوکس هیوندای یعنی جنسیس G90 خواهد بود که شارژر وایرلس استفاده خواهد کرد و چیزی است که از یک سدان پرچمدار انتظار میرود.
منبع: autoguide
Soroosh
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵از المانی ها فقط ب ام و؟؟؟؟؟!!!!!???
ارش
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵وای ادم دیووانه میشه از این همه تکنولوژی و زیبایی.فقط حسرت میخوریم
Ashkan
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ماله شاسی بلنده جی ام و پیکاپ جب ام و کادیلاک اسکالید عینه همه به نظرم هم از همشون راحت تره
علي
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵من به شخصه اونایی که از جفت گوشیها ( آیفون و اندروید) ساپورت میکنه بیشتر میپسندم
Erfan
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵کلا آیفون شارژر qi نمیخوره
احمد باقری
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵این ماشینهای کادیلاک، استایل باحالی دارن.
امير علي
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵تو عکس لکسوس و بی ام و ایفون بود درحالی که ایفون این قابلیت و نداره
Nima
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵مرسى جنرال موتورز که توى این زمینه شارژر ترکوندى
تو همه سطوح قیمت از زیر 20000 دلار تا 100000 دلار.
Nima
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵نویسندگان عزیز لطفا ترجمه این مطلب رو قرار بدین:
http://www.motortrend.com/news/2016-cadillac-ct6-30tt-awd-first-test-review/
اولین تست رانندگى کادیلاک CT6 تویین توربو هست.
مرسى
شاهین
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵دوست عزیز برگردان تجربه ی رانندگی با CT6 دو لیتری همین امروز روی سایت منتشر شد.
ارادتمندم
peyman.german
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵اینجا معلوم میشه که خودرو های آمریکایی اصلا سازگاری با تکنولوژی و خدمات الکترونیک ندارن و مصرف سوختشون بالای 25 لیتر در صد کیلومتره و کلا مخالف طبیعت هستن و اخبار ایران کاملا راست میگه که باید از وارداتشون جلوگیری بشه،مخصوصا از شورولت!!!!!!!!!!!!
Pagani
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵دوباره درد دل مارو تازه نکن..
متاسفانه بعضی از همقطار های پدالی هم عقیده شون همینطوره…
ali
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵عقیده اونا تو ایران چیزی رو عوض نمیکنه
امریکاییا ترکوندن امسال این همه موفقیت و رکورد با 2تا نظر
کورکورانه و 5 تا دیسلاک تغییر نمیکنه
جنس خوب فروشش بالاست (بر عکس اینجا) و امریکاییا هم
جزو همین پرفروشان اگه بد بودن اینهمه تو بازارهای بشدت
رقابتی کولاک نمی کردند پس مخالفین جوش الکی نزنند
طیب
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵اون دوستان چاره ای ندارند
فروش امریکاییا بالاست تو دنیا چون خوبن مثل اینجا نیست که
مجبور باشی پرایدبخری اگه یه کم جنست مورد داشته باشه
مردود هست اونم تو بازار رقابتی اونجا پس دوستان الکی
جوش نزنند
بهنام طیبی
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵بیشتر امریکایی بودن
ali
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵بله دوست عزیز حرف شما درسته
افرین به امریکاییا
مایکوباکتریوم توبرکلوسیز
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵آی نعمت زاده خدا بگم چیکارت کنه که لغو کردی واردات آمریکایی رو
آخه چرااااا؟!
محمد
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵اولین بار این تکنولوژی روی کمری new face ۲۰۱۵ گذاشته شد.در مدل امریکایی.
Hamid
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵لکسوس چقدر نمای جلوش افتضاحه.
تاهو نهایت ابهت….
godfather
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ماشین های اول لیست همون هایی نیست که صدا وسیما گفت به علت تکنولوژی قدیمی… مجوز وارداتشون باطل شده
خسته شده
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵الان یه سری مثل علی و آسا میان میگن ببینید تکنولوژی فقط آمریکا آخی
حسن
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵همه دارن دیگه اونایی هم که ندارن سال دیگه مجهز میشن . ما هم از دور یه دستی تکون میدیم براشون. شاید یه روز وایسادن ما هم سوار شیم .یا شاید مسئولان خیر وانساندوست دولتی فقط به درامد نفت و ……. وچه و چه اکتفا کردند و از خیر درامد گمرکی 2000درصدی خودرو برای رفاه حال مردم بینوای جامعشون گذشتن اونوقت ماهم میریم یکی از این ماشین بدا میخریم . اصلا معلومه کامارو هم با وضعیت گمرکی ما موافق نیستا .
great britain
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵واقعا باید یه احسنت به باراک اوباما هم گفت که باعث خیلی از اتفاق های خوب صنعته خودورسازی کشورشه.
باریکلا اوباما.