اگر میخواهید خودرویی جدید بخرید و یکی از مهمترین اولویتهای شما قابلیت اطمینان خودروها میباشد این نوشتار را با دقت بخوانید.
مطالعه قابلیت اطمینان جی دی پاور در سال ۲۰۱۸ انجام و نتایج آن منتشر شده است. علاوه بر لیست مطمئنترین خودروسازان در سال جاری، این موسسه قابلاعتمادترین خودروها در هر کلاس را نیز معرفی کرده است. در ادامه شما را با مطمئنترین خودروها در کلاسهای گوناگون آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
کلاس خودروهای کوچک: کیا ریو
بالاترین رتبه در کلاس خودروهای کوچک را کیا با ریو بدست آورده است. شورولت سونیک در رتبه دوم مطمئنترین خودروهای کوچک قرار داشته و پس از آن نیز نیسان ورسا رتبه سوم را در اختیار دارد.
کلاس خودروهای کوچک لوکس: لکسس CT
در این کلاس لکسس CT هیبرید کمترین مشکل را داشته و به همین دلیل مطمئنترین خودرو لقب گرفته است. ب ام و سری ۲ نیز به خاطر قابلیت اطمینانش شناخته شده است.
کلاس خودروهای کامپکت: تویوتا پریوس
پریوس محبوب با قرار گرفتن در رتبه اول قابلاعتمادترین خودروهای کلاس کامپکت بار دیگر به همگان نشان داد که فرزند خلف تویوتا میباشد. رتبههای دوم و سوم این کلاس به بیوک ورانو و نیسان لیف الکتریکی تعلق دارد.
کلاس خودروهای کامپکت لوکس: لکسس ES
مطمئنترین خودروی کامپکت و لوکس در سال ۲۰۱۸ از نظر جی دی پاور لکسس ES بوده و اینفینیتی Q40 به همراه ب ام و سری ۴ به تعقیب این خودرو میپردازند.
کلاس خودروهای میانسایز: شورولت مالیبو
شورولت مالیبو امسال همه ما را تحت تأثیر قرار داده و در کلاس خود به عنوان مطمئنترین خودرو شناخته شده است. مالیبو توانسته از عهده تویوتا کمری و بیوک رگال برآید. این دو خودرو به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
کلاس خودروهای میدسایز اسپورت: داج چلنجر
دیگر در این کلاس فورد موستانگ را در رتبه اول نمیبینیم. به جای آن باید لقب مطمئنترین خودرو را به داج چلنجر دارد. پس از چلنجر نیز شورولت کامارو قرار دارد.
کلاس خودروهای میانسایز لوکس: لکسس GS
بله محصول دیگری از لکسس یعنی GS در این لیست حضور دارد. پس از GS رتبه دوم مطمئنترین خودروی کلاس میدسایز لوکس به ب ام و سری ۵ تعلق یافته است.
کلاس خودروهای بزرگ: بیوک لاکراس
خودروسازان آمریکایی در کلاس خودروهای بزرگ حرف اول را میزنند به گونهای که بیوک لاکراس در رتبه اول، شورولت ایمپالا در رتبه دوم و نهایتاً فورد تاروس در رتبه سوم مطمئنترین خودروهای بزرگ امسال قرار گرفتهاند.
کلاس شاسی بلندهای کوچک: هیوندای توسان
یکی از جالبترین نکات کلاس بسیار رقابتی شاسی بلندهای کوچک حضور هیوندای توسان در رتبه اول است. پس از این خودرو شورولت تراکس و فولکسواگن تیگوان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم مطمئنترینها قرار گرفتهاند.
کلاس شاسی بلندهای کوچک لوکس: آئودی Q3
آئودی در کلاس شاسی بلندهای کوچک لوکس رقبای هموطن خود را شکست داده و Q3 در رتبه اول قرار گرفته است. ب ام و X1 به رتبه دوم رسیده و مرسدس GLA نیز به قرار گرفتن در رتبه سوم بسنده کرده است.
کلاس شاسی بلندهای کامپکت: شورولت اکوئینکس
خودروسازان آمریکایی در این کلاس نیز خوش درخشیده و پس از شورولت اکوئینکس که به مقام اول رسیده، جی ام سی ترین و فورد اسکیپ رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند.
کلاس شاسیبلند کامپکت لوکس: مرسدس بنز GLK
شاید آئودی در کلاس شاسی بلندهای کوچک لوکس رتبه اول را بدست آورده باشد اما کلاس شاسی بلندهای کامپکت لوکس به مرسدس بنز GLK تعلق دارد. به یاد داشته باشید که مطالعه امسال جی دی پاور مشکلات تجربه شده در مدلهای سال ۲۰۱۵ را بررسی کرده به همین دلیل است که GLK در لیست حضور دارد. رتبه دوم به پورشه ماکان و رتبه سوم نیز به لکسس NX رسیده است.
کلاس پیکاپ های میانسایز: تویوتا تاکوما
تنها دو پیکاپ در این کلاس بررسی شدهاند و تویوتا تاکوما با شکست نیسان فرونتیر به رتبه اول دست یافته است.
کلاس شاسی بلندهای میانسایز: شورولت تراورس
شورولت تراورس مطمئنترین خودروی این کلاس در مطالعه سال ۲۰۱۸ بوده و سه خودروی بعدی که بهطور مشترک در رتبه دوم قرار گرفتهاند عبارتاند از بیوک انکلیو، هیوندای سانتافه و تویوتا ونزا.
کلاس شاسی بلندهای میانسایز لوکس: لکسس RX
لکسس RX محبوب و مورد اعتماد در این مطالعه نیز خوش درخشیده است. لینکلن MKX و لکسس GX به ترتیب رتبههای دوم و سوم کلاس شاسی بلندهای میدسایز لوکس را به خود اختصاص دادهاند.
کلاس مینی ونها: هوندا اودیسه
مینی ونهای زیادی در بازار امروزی تولید نمیشوند اما هوندا اودیسه قابلاعتمادترین آنها بوده و رتبه اول را بدست آورده است. پس از این خودرو کرایسلر تاون اند کانتری در رتبه دوم قرار دارد.
کلاس شاسی بلندهای بزرگ: فورد اکسپدیشن
تنها دو شاسیبلند بزرگ در این کلاس بررسی شدهاند و فورد اکسپدیشن رتبه اول را بدست آورده و پس از آن نیز شورولت تاهو قرار دارد.
کلاس پیکاپ های بزرگ لایت دیوتی: شورولت سیلورادو
شورولت سیلورادو در این مطالعه توانسته فورد F-150 را شکست دهد. هیچ خودروی دیگری در این بخش بررسی نشده است.
کلاس پیکاپ های بزرگ هوی دیوتی: فورد سوپر دیوتی
خب در این بخش اوضاع کاملاً برعکس بوده و این فورد سری F سوپر دیوتی است که توانسته از عهده شورولت سیلورادو HS برآمده و عنوان مطمئنترین پیکاپ بزرگ هوی دیوتی را به خود اختصاص دهد.
منبع: autoguide
آرمان
۳ اسفند ۱۳۹۶و باز هم درخشش لکسوس؛ تو چی بودی لکسوس؟کلام از وصف تو عاجز است
Amir.z
۴ اسفند ۱۳۹۶بعد دیدن هر ماشین هیچ واکنش خاصی نداشتم تا اینکه چلنجرو دیدم
نمیدونم چرا انقدر از دیدن چلنجر تو لیست خوشحال شدم اما هرچی که بود حس خوبی داد
ادم دوست داره همیشه ستاره اش بدرخشه
Elmiraj
۳ اسفند ۱۳۹۶از ۱۹ کلاس خودرویی :
* آمریکا مثل همیشه با 8 نماینده در جایگاه اول?
* ژاپن با ۷ نماینده دوم
* آلمان پر ادعا با ۲ نماینده همرده کره ای های تازه کار با ۲ نماینده شده !!!!!!!
F۲۲RAPTOR
۳ اسفند ۱۳۹۶بیخیال این بحثا شو داداش
#نتیجه اختلاف
علی
۳ اسفند ۱۳۹۶دوست گرامی یک بار دیگه مطالعه بفرمائید متن رو میگه در جایگاه دوم کل سری دوم و یا سری چهارم و یا سری پنجم که متشکل از 20 یا 30 تا مدل از بی ام و میشه خدایی تولید 5 تا محصول محدود اینقدر کار شاخی نیست ولی تولید 30 تا محصول عالی و حفظ کردن کیفیتشون خیلی مشکل تره در هر صورت موفق باشید
شاهين
۳ اسفند ۱۳۹۶حالا کاری به آلمان و امریکا ندارم من خودم جفتشونو دوس دارم ولی یه جوری حرف میزنی که مثلا انگار الان از بانک بهت زنگ بزنن بگن آقا یه مرسدس بنز اس کلاس یا ب ام و سری ۷ برنده شدید میگی نه من آلمانی دوس ندارم خدافظ
Mohamad
۳ اسفند ۱۳۹۶چقدر لکسس GS با کلاس و شیکه
عین یه تیکه نقره میدرخشه
sina
۳ اسفند ۱۳۹۶میخواد متوقف کنه تولیدش رو لکسس بی سلیقه :(
Mohamad
۳ اسفند ۱۳۹۶سینا جان حتما جایگزین بهتری براش در نظر داره، شاید به این تیکه جواهر هم قانع نیست و این موضوع برتری طلبی لکسس رو میرسونه
الف.ی
۳ اسفند ۱۳۹۶در مورد این توقف تولید چند وقت پیش خوندم قراره تولیدCT هم متوقف بشه اونم خیلی حیفه
من چند بار تونستم از نزدیک ببینمش واقعا طراحی خوبی داره
کارل شلبی
۳ اسفند ۱۳۹۶از زمانی که شورولت مالیبو رو ساخت مطمئن بودم این بشر شاگرد اوله☺
دوج چلنجر هم که?
موستانگ?
کامارو?
ASTON
۳ اسفند ۱۳۹۶کارل شلبی حرف دل منو زدی ندیده عزیزی رفیق
ولی با اینکه لیست نسبتا با سلیقه من جوره باز میگم در موقعه خرید اگه شرایطش رو داشته باشم اصن به این لیست نگاه هم نمیکنم
پیروز باشید همه بچه های پدال
M.us
۳ اسفند ۱۳۹۶شورولت خوب درخشیده فورد هم همینطور طرفدار محصولات شورولتم
sami
۳ اسفند ۱۳۹۶بیوک چه زیبا ساخته لاکراس رو .
فرید
۳ اسفند ۱۳۹۶لکسوس es وgsمگه روی یک پلتفورم نبودن؟ چطور gs بزرگتره؟؟ الان رقیب gs میشه بی ام وه سری پنج و رقیب es میشه سری ۴؟؟؟ پس is چطور میشه رقیب سری۳؟؟
sunmartin
۳ اسفند ۱۳۹۶همه عالین نمیشه گفت کدوم یکی واقعا کاش در ایران خودور با شرایط مطلوب بدست مشتری میرسید از شرکت های کره ای کیا هیوندای د راین قسمت خوب ظاهر شدن تا شرکت های لوکس ساز و بنامی مثل آئودی و لکسوس در این لیست ابهت شورولت مالیبو منو جذب کرد واقعا آمریکایی ها مثل بیوک لاکراس و شورولت مالیبو و خودوریی که من عاشق طراحی فوق العادشم که شباهت عجیبی به سراتو نسل جدید داره شورولت کروز که توی این لیست نبود همه عالین همه تلاش کردن اسامی زیادی در این لیست حضور ندارند اما بهترین ها در این لیست هستند
آرش آمریکایی
۳ اسفند ۱۳۹۶ایول آمریکا
بیشترین رتبه اولی آمریکاست و هر جا هم که اول نیست تو رتبه های دوم و سوم حتما هست
بجز بعضی کلاس ها که توش نماینده نداره
ایول دوم به ژاپن
محمد
۳ اسفند ۱۳۹۶لکسس چقدر به جی دی پاور رشوه داده… نصفش لکسس بود.. خخخخخخخخ
حسین دهمرد
۳ اسفند ۱۳۹۶اگه بهم نمیخندین میخوام اسم پسرمو بزارم بیوک.
AMERICAN
۳ اسفند ۱۳۹۶اسم یه بازیگر مشهوری هم بیوکه
علیرضا
۳ اسفند ۱۳۹۶و باز هم درخشش تویوتا و لکسس واقعا این دو برند مرگ ندارن هر چه قدر هم بعضی از طرفداران بنز و ب ام و و… رو برند مورد علاقشون تعصب داشته باشن این موضوع ثابت شده که تو بحث دوام و قابلیت اطمینان تویوتا حرف اول رو میزنه.
حسین وی
۳ اسفند ۱۳۹۶همیشه فک میکردم ES از GS بزرگتره :D ولی خدایی هیچ سدانی رو اندازه GS 460 2007 دوس ندارم خیلی خوبه این ماشین
محمدرضا
۳ اسفند ۱۳۹۶در ایران نیز در تمامی کلاس ها پراید و تیبا در رده های اول تا دهم قرار گرفتند !!!!
mazaher
۴ اسفند ۱۳۹۶المانی ها مدعی نیستن بلکه کار درستن.
Sajjad
۴ اسفند ۱۳۹۶آره مشخصه
همه لیست رو گرفتن