اگر به دنبال میزان مصرف سوخت خودروها به منظور تخمین “سبز” بودن خودروها هستید پس نگاهی به لیست سبزترین خودروهای ACEEE بیندازید.
این موسسهی آمریکایی غیردولتی به بحث مربوط به مصرف انرژی و همچنین برنامههای دوستدار محیطزیست و تکنولوژیهای پیشرفته میپردازد. در حال حاضر لیست سبزترین خودروهای این موسسه با توجه به میزان آلایندگی در زمان ساخت، تولید و توزیع سوخت و انرژی و همچنین آلایندگی خودروها تهیه شده است. ACEEE از این اعداد و آمار برای تخمین زدن اینکه یک خودرو از نظر واقعیت چقدر سبز است استفاده کرده است.
امسال هیوندای آیونیک EV با امتیاز ۶۴ در رتبهی اول لیست قرار گرفته است. ب ام و i3، تویوتا پریوس اکو، فیات 500E، نیسان لیف و شورولت بولت EV نیز به ترتیب در رتبههای دوم تا ششم جای گرفتهاند. در ردههای بعدی نیز خودروهای کیا سول EV، تویوتا پریوس پرایم، تویوتا پریوس C، فورد فوکوس الکتریک، هوندا آکورد هیبرید و کیا نیرو FE قرار دارند.
شاید بگویید که در این لیست خودرویی که تنها از پیشرانه احتراق داخلی استفاده کرده باشد دیده نمیشود اما باید گفت میتسوبیشی میراژ ۳ سیلندر با اندکی اختلاف ردهی دوازدهم را از دست داده است؛ اما همهی خودروهای حاضر در ۱۰ رتبهی اول از نوع هیبریدی، پلاگین هیبریدی یا الکتریکی هستند. این دومین سالی است که هیچ خودروی بنزینی در لیست به چشم نمیخورد.
ACEEE میداند که همهی افراد نمیتوانند یک خودروی الکتریکی خریده و همهروزه از آن استفاده کنند بنابراین این موسسه لیست انتخابی خودروهای سبز در سگمنت های گوناگون را نیز تهیه کرده است. این لیست دربردارندهی اسمارت فورتو، تویوتا یاریس iA، هوندا CR-V، نیسان روگ هیبرید، کرایسلر پاسیفیکا و فورد F-150 است.
امتیازهای سبز این خودروها بهطور قابلتوجهی پایینتر از امتیازهای موردنیاز لیست خودروهای سبز است اما آنها بسیار بهتر از خودروهایی هستند که در لیست بدترینها قرار دارند.
ACEEE همچنین برخی از بدترین خودروهای بازار را نیز معرفی کرده که برای دومین سال پیاپی این شاسیبلند مرسدس-ای ام جی G65 است که بنا به ادعای ACEEE بدترین نمرهی خودروی سبز بازار را دارد.
البته تعجبی هم ندارد زیرا این یک جعبهی فلزی غولآسا به پیشرانهی ۱۲ سیلندر توئین توربو بوده و به علم آئرودینامیک انگشت خود را نشان داده است…
منبع: aceee
farzad
۵ اسفند ۱۳۹۵مرسی مرسدس
گل کاشته
Bavaria
۵ اسفند ۱۳۹۵واقعا!!!!
.
یه تنه لیست آلاینده هارو بسته?
Ace
۵ اسفند ۱۳۹۵G65 هر چی باشه سلطانه.
عاشق اون صلابت و قدرتشم.
Man
۵ اسفند ۱۳۹۵انگار شرایط تغییر کرده که جایگاه بعضی خودرو سازها تغییر کرده .برای ما سخته که برند دوست داشتنی مثل بنز تو آخر لیست ببینیم. همه خودرو سازهای خارجی خوبن دعوا سر بهتر و بهترینه. ایرانم دعوا سر بد و بدتره.
رامکال
۵ اسفند ۱۳۹۵…………………………و به علم آئرودینامیک انگشت خود را نشان داده است………………خخخخخخخخخخخخخخخخ
چه باحال گفته.
البته خوب این طبیعیه.
از قبل هم مشخص بود که این هیولا با درختا و پرنده ها میونه خوبی ندارد.
Mehran
۵ اسفند ۱۳۹۵خدا قسمت کنه ماهم مسه ارنولد یه دونه مرسدس جی بدیم به اون موسسه هه تو اتریش برامون الکتریکیش کنه تا هم یه جی کلاس ۴۸۰ اسبیه دوستدار طبیعت داشته باشیم هم به این نقد خصمانه دهن کجی کنیم
حسین
۵ اسفند ۱۳۹۵کاش تویوتاـپریوس اکو یا حداقل هیوندا ایونیک ev بشن تاکسی!
حمیدرضا
۵ اسفند ۱۳۹۵جالبه میراژ در ایران به قیمت یک خودروی کاملا لوکس فروخته میشه درحالی که به نوشته این مقاله خودروی کاملا اقتصادی هست و خوب این کاملا طبیعی هست که ماشین های الکتریکی در صدر باشن منتهی جایگاه بولت با توجه به عرضه بسیار جدید این ماشین خیلی جالب نیست
ASA
۵ اسفند ۱۳۹۵عین بچه سوسولا هستن
ماشین فقط ماسل
حسین وی
۶ اسفند ۱۳۹۵پدال متاسفانه بعضی از سایت های همسایه که تخصصشون تو ماشین نیس زود تر از شما اخبارو پوشش میدن
شاهین
۶ اسفند ۱۳۹۵سلام
از اونجایی که پدال یه مجله هستش بنابراین سقف مطالبی که توی یه روز میتونه منتشر بشه محدوده.
با این حال با تلاش مجموعه همکاران،تعداد مطالب افزایش یافته و ضمن اینکه کیفیت مطالب نیز بالاتر رفته.
مطالب خبری خیلی زیادن اما به همون دلایلی که گفتم تو صف اتتشار باقی میمونن.
ممنون که همراه مجله خودتون هستید :)
Saied
۶ اسفند ۱۳۹۵تسلا کووو پس. بعضی از لیستا مسخره هست
Mehran
۶ اسفند ۱۳۹۵بعضی از نقدا و تستا که توی سایت ها انعکاس داده میشن محدود به یه منطقه جغرافیایی و یه بازه زمانی خاصن اصلا جامع نیستن غیر از تسلا جای خیلی از برندهای دیگه هم خالیه
sunmartin
۶ اسفند ۱۳۹۵اصلا به تحسین شرکت های کره جنوبی کیا هیوندای که مقام های اول تا هفتم بالای جدول کسب کردند اشاراتی نشده توسط کاربران و نیز کنبع گزارش ، دلیل این امر ناباورانه بودن افکار کاربران بر این اصل است که هیوندای-کیا بازیگران جدید دنیای خودور شده و در مبحث ایمنی قابلیت اعتماد زیبایی و مصرف کم و استهلاک ناچیز برای خود جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند درود بر این تلاش کره ای ها که با یک مدیریت اروپایی و بهره گیری از برترین مهندسان غول خودورسازی جهان آلمان به این جایگاه رفیع دست یافتند
دوچرخه سوار
۷ اسفند ۱۳۹۵G class عالیه