پس از مشکلات تأسفبار سوییچ استارت جنرالموتورز و محاکمه تاکاتا به خاطر باز شدن ناگهانی کیسه هوا، به نظر میرسید سال ۲۰۱۴ سال پردردسری برای صنعت خودروسازی بوده است، اما متأسفانه مشکلات مربوط به ایمنی خودروها در سال ۲۰۱۵ نیز ادامه یافتهاند. مشکلات تاکاتا در ۱۲ ماه گذشته بیشتر شده است، و مسئله هک شدن خودروها نیز در تابستان بحثبرانگیز شد و سرانجام موضوع با اعمال محدودیت کنترل بر جیپ چروکی در انتهای جادهها و ارائه بهروزرسانی نرمافزاری برای میلیونها نفر از مالکان فیصله پیدا کرد. در میان این نگرانیهای جدی، تعدادی از فراخوانهای عجیبوغریب وجود دارد که تنها برای یک تعمیر کوچک اعلامشدهاند. حال سال نو میلادی فرارسیده است، پس اجازه دهید نگاهی به پنج مورد از عجیبترین فراخوانهای سال ۲۰۱۵ بیاندازیم.
استفاده از سانروف کادیلاک ATS بیشازحد آسان است
مقررات ایمنی در دولتها برای امن نگهداشتن مردم به وجود آمدهاند، اما برخی از قوانین میتواند موجب فراخوانهای عجیبوغریب در دنیای واقعی شود. یک مشکل کوچک باعث شد کادیلاک ATS دو بار در سال ۲۰۱۵ فراخوانی شود. کادیلاک در ماه فوریه فراخوانی برای مدلهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ داشت به دلیل این که شرکت فرورفتگی کافی برای کلید کنترل سانروف تعبیه نکرده بود، و فدرال ادعا کرده بود که ممکن یک فرد بهطور تصادفی کلید بسته شدن خودکار را بفشارد. همهچیز با نصب یک پانل جدید حل شد، اما فراخوان دوم در ماه جولای و برای بقیه وسایل نقلیه انجام شد، که حتی موجب توقف فروش برای تعمیر مدلهای ۲۰۱۶ شد.
فراخوان پورشه برای رفع مشکل دو دستگاه کاین ۲۰۱۵
پورشه کاین، شاسیبلند توانمند آلمانی، مدل پرفروش این برند تجاری در ایالاتمتحده است. این شرکت دو دستگاه از SUV های خود را پس از کشف یک خطا در روند تولید جهت تعمیر در ماه ژانویه فراخواند. یک کاین دیزلی و یک کاین S عرضهشده در ایالاتمتحده نیاز به تراز کردن تعلیق و مستحکم کردن برخی از اتصالدهندهها داشتند. پورشه به مشتریان خود نشان داد که هیچ مشکلی در وسایل نقلیه آنها وجود ندارد و در صورت بروز خطا نیز، این شرکت جبران خواهد کرد.
فراخوان آئودی Q3 فقط برای بسته نگاهداشتن سانروف
نمونه دیگری از فراخوانهای عجیب که به دلیل مقررات عجیبوغریب دولتی انجامشده است، ۳۶۴۶ نمونه از مدل ۲۰۱۵ آئودی Q3 هستند که جهت دریافت یک بروزرسانی نرمافزار فراخوان شدند، چیزی که ممکن است توسط بسیاری از خریداران ویژگی محسوب شود، از نظر قوانین یک اشکال است. اگر یک فرد در زمانی که سانروف در حال بسته شدن هست، کراساوور Q3 خود را خاموش کند، روند بسته شدن بهصورت خودکار ادامه خواهد یافت. NHTSA ادعا میکند این ویژگی بهظاهر مفید ناقض قوانین فدرال است زیرا پانل کشویی سقف بهطور بالقوه میتواند موجب آسیب رسانی به اعضای بدن افراد شود!
یک فراخوان منحصربهفرد برای رولز رویس گوست ۲۰۱۵
احتمالاً صاحبان آن دو پورشه، پس از فراخوان SUV هایشان احساس ویژهای پیداکردهاند، اما مورد خاصتر از آن این است که رولز رویس جهت انجام برخی از نظارتهای امنیتی و تعویض قطعات، یک فراخوان منحصر به فرد برای یک دستگاه گوست ۲۰۱۵ در ماه نوامبر انجام داده است. رولز رویس احتمال داده که ممکن است ایربگهای این ماشین در تصادف از کنارهها، عملکرد موردنیاز را برای حفظ امنیت سرنشینان نداشته باشد و ناقض قوانین دولتی شود. درواقع این فراخوان رولز رویس نشان از خدمات پس از فروش بینقص به مشتریان است.
فراخوان جهت بررسی مشکل کمربند ایمنی تسلا مدل S
وسایل نقلیه الکتریکی تسلا از پیشرفتهترین تکنولوژیهای صنعت خودروسازی بهرهمند هستند، اما یک مشکل کوچک باعث فراخوانی همه تسلاهای مدل S در سراسر جهان در ماه نوامبر شد. این شرکت در یک مورد از مدل S های موجود در اروپا با مشکل عدم اتصال صحیح کمربند جلو به پیشکشنده مواجه شد و چون نمیخواست این مشکل برای سایر خودروهایش تکرار شود، بنابراین در یک رویکرد پیشگیرانه، همه خودروهای فروختهشده را جهت بررسی فراخوانی کرد تا تنها با یک بررسی ساده بر روی کمربندها، مطمئن شود که همهچیز خوب است.
منبع: motor1
ali ayat
۱۰ دی ۱۳۹۴آره قبلا تو یه سایت دیگه دیده بودم ولی یه جور گفته شد که مثلا خیلی عجیب غریبه ولی در عین حال خیلی چیز عادی و معمولی هست چون هر یک از این کارها اگر انجام نمیشد میتونست فروش و اعتبار برند رو به شدت کاهش بده چون ذهنیت بد ده برابر بیشتر از یه ذهنیت خوب میپیچه
Hitler
۱۰ دی ۱۳۹۴الان خودروسازای داخلی بر فرض محال یه محصول تولید کنند که ایمنیش خوب باشه،فردا فراخوان میدن در باب اینکه باید ایمنیشون کاهش پیدا کنه،چون از نرخ کشته ها راضی نیستن.
Muhamat Reza
۱۰ دی ۱۳۹۴چقدر اهمیت به مشتری
چقدر دنبال پیشرفت
واقعا چرا ایرانخودرو و سایپا فراخوانی ندارن
چرا به دنبال حل مشکل نیستن
چرا به ما مردم ارزش نمیدن
ak
۱۲ دی ۱۳۹۴چون خودمون نمیخوایم
تو حرف زدن خوبیم ولی عمل نمیکنیم
مثل همون قضیه نخریدن خودرو
(*مهرداد*)
۱۰ دی ۱۳۹۴این فراخوان ها برای ما ایرانیها عجیب و غریب هست ،،،،،آنجا جان و مال انسانها ارزش دارد
Aydin
۱۰ دی ۱۳۹۴عالى گفتى داداش
peyman.german
۱۰ دی ۱۳۹۴عدم فرورفتگی کافی برای دکمه ها؟!!!!!
خدای من،در این حد سخت گیری برای حفاظت از جان سرنشینان فوق العادس!
کاش قانون گذاران ماهم بیاموزند که جان مردم مهمتر از پر شدن جیب مافیاست
امیر.عارف
۱۰ دی ۱۳۹۴دوست من ما کمبود قانون نداریم . ولی خودروساز اجرا نمیکنه و دستگاه نظارتی ما بدلیل وامدار بودن.عدم شجاعت.زینفع بودن و…. میل به ملزم کردن آنها ندارند
احمد باقری
۱۰ دی ۱۳۹۴این رولز رویس گوست، عجب هیولای باحالی هست.
مصطفی
۱۰ دی ۱۳۹۴ظاهرا یکی از مدیران وزارت خونه صنعت گفته برای جلوگیری از آلودگی هوای تهران باید ورود خودروهای خارجی ممنوع و تولید پراید افزایش پیدا کنه :O
متین
۱۰ دی ۱۳۹۴و ما اندر خم یک کوچه مانده ایم
پویان
۱۰ دی ۱۳۹۴اینو چند روز پیش یه جایی خونده بودم ولی یادم نیست کجا!
Carbonado Aventador
۱۰ دی ۱۳۹۴فراخوان کادیلاک و ائودی خیلی عجیب و غریب بود واقعا…!!!
و لامصب آخه این کادیلاک چقدر ابهت داره…
آخه ابهت تا چه حد!
آخرت ماشینه این کادیلاک.از بچگی کادیلاکو دوست داشتم!!!!
یه روزی یه کادیلاک سویل میخرم!!!
morteza
۱۱ دی ۱۳۹۴بنده گان خدا نمیدونن که روشن شدن ماشین نو تو ایران خودش یه آپشن جدا محسوب میشه
Archi KHAN
۱۱ دی ۱۳۹۴البته ،
مقررات ایمنی در همه ی دولتها هم برای امن نگهداشتن مردم به وجود نیامدهاند ها ؟!!؟!!!؟
HoSeIn
۱۱ دی ۱۳۹۴آدم این اخبارو می بینه و با ایران مقایسه می کنه احساس پوچی بهش دست میده
sina
۱۱ دی ۱۳۹۴ما کجا داریم زندگی میکنیم اونا کجا دارن زندگی میکنن!
ای خدا
moein
۱۱ دی ۱۳۹۴هیچی داداش هیچ مشکلی نیست فقط اینجا ایرانه همین.
Neutral
۱۲ دی ۱۳۹۴حالا فکر کنین 0.0009 درصد تو ایران فراخوان مى دادن، مثلا ایرانخودرو فراخوان مى داد که بیاین موتور ماشیناتونو پس بدید، با قوانین امنیتی جور نیست که ماشین موتور داشته باشه!
shahab
۱۴ دی ۱۳۹۴خدمات پس از فروش یعنی این نه این چیزایی ک ماداریم