گروه فولکسواگن مبلغ ۲.۱ میلیارد یورو در دو کمپانی الکتریکی چینی سرمایهگذاری خواهد کرد. اولین سرمایهگذاری ۱ میلیارد یورویی شامل به دست آوردن ۵۰ درصدی جک موتورز و افزایش سهام این شرکت در جوینت ونچر موجود از ۵۰ به ۷۵ درصد خواهد بود.
این خودروساز آلمانی سپس ۱.۱ میلیارد یوروی دیگر را صرف به دست آوردن ۲۶.۵ درصد سهام شرکت Guoxuan که سازنده باتری خودروهای الکتریکی است خواهد نمود.
این استراتژی باعث میشود فولکسواگن کنترل مدیریتی کامل جوینت ونچر با جک را به دست آورد. این را مدیرعامل فولکسواگن چین میگوید.
جوینت ونچر موردبحث ۵ خودروی الکتریکی جدید را تا سال ۲۰۲۵ عرضه و یک کارخانه جدید را نیز تأسیس خواهد کرد.
فولکس به دنبال فروش سالانه ۱.۵ میلیون دستگاه خودروی الکتریکی، پلاگین هیبریدی و سلول سوختی تا سال ۲۰۲۵ در چین است. جوینت ونچر جک و فولکسواگن در سال ۲۰۲۳ تولید خودروهای الکتریکی شکل گرفته بر پایه پلتفرم MEB را شروع خواهند کرد. از طرفی کشور چین نیز میخواهد ۲۵ درصد کل فروش خودروهای این کشور در سال ۲۰۲۵ از نوع خودروهایی با قوای محرکه الکتریکی، پلاگین هیبریدی و سلول سوختی باشد.
اما شرکت Guoxuan نیز کار تأمین باتریهای خودروهای الکتریکی تولیدی در چین را بر عهده خواهد گرفت.
فولکسواگن جدیدترین خودروساز خارجی در چین است که میزان مالکیت خود در شرکتهای چینی را افزایش میدهد. دولت چین در سال ۲۰۱۸ اجازه انجام چنین کاری را داد و کمپانی ب ام و نیز از این فرصت استفاده کرده و کنترل جوینت ونچر اصلی خود در چین را به دست گرفت. در حال حاضر فولکسواگن جوینت ونچرهایی با گروه فاو و سایک موتور نیز دارد.
Farzad
۱۱ خرداد ۱۳۹۹امپراطوری فولکس واگن ?
حسن
۱۱ خرداد ۱۳۹۹به زودی با تحریم چین توسط آمریکا و غرب، اقتصادش با کله به زمین می خوره و پول فولکس سوخت میشه.غرب منتظر پایان بحران کروناست تا بعد جواب چین رو بده.
Farzad
۱۱ خرداد ۱۳۹۹شایدم توافق کردن ، این بازی ها همش برای پول و منافع بیشتره .
مزدا
۱۲ خرداد ۱۳۹۹چین جا پاشو تو اقتصاد دنیا محکم کرده .اصلا چین رو مثل ایران مقایسه نکن.
ایران تو اقتصاد دنیا هیچ سهمی نداره فقط یه نفت بود که اونم یه زمانی ارزش داشت الان دنیا به نفت ایران هم احتیاج نداره.
بزرگترین ذخایر ارزی هم چین داره
محمد حسین
۱۲ خرداد ۱۳۹۹بعضی کاربران پدال بودن که می گفتن غرب داره تکنولوژی خودش رو از چین خارج می کنه و دلشون به شایعات فارسی تلگرام خوش بود !!
ولی هیچ استراتژیست عاقلی تو شرکت های بین المللی قدرت دهه های آینده چین رو نادیده نمی گیره ، مگر اینکه قصد خودکشی اقتصادی داشته باشه