خریداران خواهان خودروهای امن و پایدارند

پنج‌شنبه 21 اردیبهشت 1396 - 08:30
مطالعه 3 دقیقه
Volvo-Says-Customers-Want-Safe-And-Sustainable-EVs-2
ولوو معتقد است انتظارات مصرف‌کننده‌ها در حال تغییر بوده و هم‌اکنون آن‌ها خواهان خودروهای امن، پایدار و راحت هستند.
تبلیغات

در خلال کنفرانس شبکه‌ی جهانی ملل متحد در روز دوشنبه، مدیرعامل ولوو آقای هاکان ساموئلسن گفت که این خودروساز سوئدی قادر است تمامی نیازهای کنونی و آینده‌ی مصرف‌کنندگان را برآورده است.

او گفت:

مصرف‌کنندگان ما خودروهایی امن‌تر، پایدارتر و راحت می‌خواهند. ما می‌توانیم این تقاضا را پوشش داده و در همان زمان صنعت خودرو را تغییر و توسعه دهیم. من مطمئنم که نسل بعدی خودروهای کاملاً خودران، الکتریکی و ارتباطی ما به ایجاد شهرهایی پاک‌تر، امن‌تر و هوشمندتر کمک خواهند کرد.

از آنجایی که تقاضاهای مصرف‌کنندگان تغییر یافته ولوو نیز مجبور شده تا مدل تجارت خود را به‌روز کند و ساموئلسن نیز تعهد دوباره‌ی این کمپانی به الکتریکی کردن خودروهای آینده را تکرار کرده است. به عنوان بخشی از هدف ولوو برای پیشرو بودن در کلاس خودروهای الکتریکی، این برند می‌خواهد تا سال 2025 تعداد 1 میلیون دستگاه خودروی الکتریکی را روانه‌ی خیابان‌ها بکند. ولوو همچنین تلاش دارد تا سال 2025 عملیات ساخت خودروی بدون آسیب زدن به محیط‌زیست و آب‌وهوا را داشته باشد.

در ماه آوریل ولوو تأیید کرده که اولین خودروی کاملاً الکتریکی خود را در چین خواهد ساخت و فروش آن نیز از سال 2019 آغاز خواهد شد. زیرساخت این خودرو معماری مدولار کامپکت CMA شرکت خواهد بود. اندکی پس از این خودرو نیز مدل الکتریکی بزرگ‌تر ساخته شده بر پایه‌ی معماری محصول مقیاس‌پذیر SPA روانه‌ی بازار خواهد شد.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.