ولوو

ولوو ES90؛ پرچمدار جدید الکتریکی با عملکردی هوشمند

ولوو ES90 ترکیبی از طراحی مینیمال، قدرت پردازشی فوق‌العاده و برد بالا است. این کراس‌اوور الکتریکی با فناوری‌های پیشرفته و شارژ سریع، یکی از جاه‌طلبانه‌ترین خودروهای ولوو محسوب می‌شود. اما آیا این مدل می‌تواند جایگاهی جدید در بازار برای خود ایجاد کند؟

طراحی و ابعاد؛ کراس‌اوور یا کلاس جدید؟

ولوو ES90 از نظر طراحی، اشتراکات زیادی با EX90 دارد و امضای طراحی ولوو مانند چراغ‌های «چکش ثور» را در آن می‌توان دید. نمای جلو ساده اما جذاب است و در بخش عقب نیز چراغ‌های C شکل همراه با LEDهای اضافه در شیشه عقب دیده می‌شوند. این خودرو در واقع یک هاچ‌بک بزرگ محسوب می‌شود و فضای بار آن با خواباندن صندلی‌های عقب به ۷۳۳ لیتر می‌رسد. در حالت استاندارد، این فضا ۴۹۵ لیتر است و یک فضای اضافی ۴۸ لیتری نیز در قسمت جلو (Frunk) وجود دارد.

ES90 روی پلتفرم SPA2 ولوو ساخته شده و دارای فاصله محوری ۳۱۰۰ میلی‌متری است که اندکی از EX90 بیشتر است. طول آن ۵ متر بوده و ارتفاع آن نیز ۲۰ سانتی‌متر از سطح زمین فاصله دارد.

کابین دیجیتال و هوشمند

ولوو ES90 یکی از پیشرفته‌ترین کابین‌های دیجیتال ولوو را ارائه می‌دهد. تقریباً همه کنترل‌های خودرو روی نمایشگر ۱۴.۵ اینچی عمودی متمرکز شده‌اند که شامل سیستم تهویه چهار منطقه‌ای و سیستم صوتی ۲۵ بلندگوئی Bowers & Wilkins می‌شود. نمایشگر ۹ اینچی پشت فرمان نیز اطلاعات اصلی را نمایش می‌دهد و یک نمایشگر سربالا (HUD) اطلاعات حیاتی را روی شیشه جلو منعکس می‌کند.

ولوو در این مدل تقریباً تمام دکمه‌های فیزیکی را حذف کرده و فقط چند دکمه روی فرمان و کنترل‌های شیشه‌ها باقی مانده است. این خودرو به‌طور کامل متکی به نرم‌افزار و پردازش داده است و از سیستم Nvidia Drive AGX Orin با توان پردازشی بیش از ۵۰۰ تریلیون عملیات در ثانیه بهره می‌برد.

پیشرانه و عملکرد؛ سریع، هوشمند و کم‌مصرف

ولوو ES90 در سه نسخه مختلف عرضه می‌شود:

مدل قدرت باتری برد WLTP شتاب ۰-۱۰۰ سیستم انتقال قدرت
تک موتوره ۲۴۵ اسب بخار ۹۲ کیلووات‌ساعت (۸۸ کیلووات‌ساعت قابل استفاده) ۶۴۳ کیلومتر نامشخص دیفرانسیل عقب
دو موتوره ۴۴۲ اسب بخار ۱۰۶ کیلووات‌ساعت (۱۰۲ کیلووات‌ساعت قابل استفاده) ۷۰۰ کیلومتر نامشخص دو دیفرانسیل
دو موتوره پرفورمنس ۶۷۰ اسب بخار ۱۰۶ کیلووات‌ساعت ۷۰۰ کیلومتر ۳.۹ ثانیه دو دیفرانسیل

تمام نسخه‌ها حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعتدارند. ولوو مدعی است که مدل دو موتوره پرفورمنس در کمتر از ۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

فناوری باتری و شارژ سریع

ولوو ES90 از سیستم ۸۰۰ ولتی بهره می‌برد و از شارژ سریع ۳۵۰ کیلوواتی پشتیبانی می‌کند. طبق ادعای ولوو، این خودرو می‌تواند در ۱۰ دقیقه، ۳۰۰ کیلومتر برد شارژ کند. همچنین شارژ ۱۰ تا ۸۰ درصد باتری تنها ۲۰ دقیقه زمان می‌برد.

زمان عرضه و قیمت احتمالی

فعلاً پیش‌فروش ولوو ES90 در برخی کشورهای اروپایی آغاز شده اما هنوز اطلاعاتی درباره عرضه در آمریکا و سایر نقاط جهان در دسترس نیست. همچنین ولوو هنوز قیمت رسمی این مدل را اعلام نکرده است، اما با توجه به مشخصات فنی و جایگاه آن، انتظار می‌رود که نسخه پایه ES90 قیمتی حدود ۶۵ تا ۷۰ هزار دلار داشته باشد.

ولوو ES90 یک کراس‌اوور الکتریکی پیشرفته با برد بالا، کابین دیجیتال مدرن و فناوری شارژ سریع است. این مدل، همراه با EX90، پرچمدار جدید ولوو در دنیای خودروهای برقی محسوب می‌شود و می‌تواند رقیبی جدی برای خودروهایی مانند تسلا مدل S و BMW i5 باشد. حال باید دید که ولوو چگونه این مدل را در بازارهای مختلف عرضه خواهد کرد و آیا می‌تواند سهم قابل توجهی از بازار خودروهای الکتریکی را تصاحب کند یا خیر.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱۸ رای

مطالب مشابه

‫۱۳ دیدگاه‌ها

  1. bMw

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (24 ديدگاه)

    این همه امکانات جدید قیافه ی لوکس و مدرن قیمت ۷۰ هزار دلاری!
    چرا فرمونش دی‌کات نیست‌!؟🤔😄

    موافقم 9
    مخالفم 5
    1. net

      ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
      سوابق: (3642 ديدگاه)

      الکی من نمیگم در حال حاضر جایگاه و صفحه نمایش عمود با حاشیه کم فورد رنجر ۲۰۲۲ زیباترین صفحه نمایش ماشین جهان هست این ولوو هم مدل و جایگاه صفحه نمایش عمود با حاشیه کم فورد رنجر ۲۰۲۲ استفاده کرده و این صفحه نمایش عمود فورد رنجر ترند صفحه نمایش ماشین ها میشه. ستون عمود بالای شیشه دربها متضاد مشکی نشده و همرنگ ماشین هست و فقط سقف مشکی شده خوبه. رینگش مثل ماشین های بنزینی هست خوبه. اگر زه اطراف شیشه دربها به جای رنگ مشکی رنگ خاکستری بود قشنگتر میشد. صندوق عقب نداره بد هست. طراحی داخلی رنگش یکپارچه مشکی نیست بد هست رنگ سفید طراحی داخلی زود کثیف میشه. چراغ عقب c شکل هست بد هست اگر دو قسمت نوک چراغ عقب که رفته سمت آرم ولوو نداشت قشنگتر میشد. اگر زیر چراِغ جلو دندانه نداشت و زیرش مسطح بود قشنگتر میشد

      موافقم 3
      مخالفم 4
      1. net

        ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
        سوابق: (3642 ديدگاه)

        ویرایش
        ستون افقی بالای شیشه دربها

    2. Mr wrong

      ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
      سوابق: (412 ديدگاه)

      یادشون رفته دی کات کنن

    3. Amirhossain Hossainy

      ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
      سوابق: (156 ديدگاه)

      دی اس 8 خیلی زیباتر و حتی کارامد تره

  2. Sina_carshow

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (380 ديدگاه)

    این ماشین فوق العادس تو سرعت شارژ و رنج واقعا عالی کار کرده و قیمتش هم نسبت به امکاناتش و کیفیت پرمیومش و برندش کاملا معقول هس به نظرم از بنز های EQ بهتره

    موافقم 12
    مخالفم 2
  3. Nismo

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (1706 ديدگاه)

    ماشالا طراحی کمپانی ها روز به روز داره حال به هم زنتر میشه

    موافقم 4
    مخالفم 16
    1. Iman 007

      ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
      سوابق: (96 ديدگاه)

      متاسفانه

      موافقم 2
      مخالفم 7
  4. Reza

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (59 ديدگاه)

    واقعاً خفنه
    من که خوشم اومد

    موافقم 5
    مخالفم 2
  5. 🥇M🏆bavaria///👑

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (732 ديدگاه)

    همه چیز تموم💯🔱🔱

    موافقم 2
    مخالفم 2
  6. Mr Tiger

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (75 ديدگاه)

    فک نکنم یک سوم بی ام و و یک دهم تسلا اس بفروشه… ولوو فروش جهانیش تعریفی نداره

  7. Titanium

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (260 ديدگاه)

    وای پسر چقدر کابینش سفیده فکر کن یه لحظه چایی از دستت بیوفته

  8. amirmohammadja79

    ۱۵ اسفند ۱۴۰۳
    سوابق: (170 ديدگاه)

    بنظرم این ماشین مثل تویوتا کروان در دسته‌ی سدان – کراس‌اور قرار میگیره تا کراس اور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا